פורים בפורום

aviah

New member
פליי-אוף לא נקי מחסרונות

בשיטה שאת מתארת, רשימה 1 מנצחת את רשימה 2 ומשחקת מול רשימה 3 שניצחה את רשימה 4. אבל יכול להיות מצב שרשימה 2, שהפסידה בסיבוב הראשון, טובה גם מרשימה 3 וגם מרשימה 4. למרות שהיא טובה יותר, היא לא עולה הלאה. (יותר מדי ימי ספורט בבית הספר ולא מספיק מורים אסרטיביים, אני יודע...)

אוקיי, תוספת:

אחרי שיושרו ההדורים, אפשר להמשיך הלאה. אבל לפני כן, אני מוסיפה תנאי נוסף, לאלו שמתכוונים לשלוח רשימות: לתת נימוקים (קצרים) לכל אחת מהבחירות שלהם. מדוע השיר שבחרתם הוא בין 10 האהובים עליכם ביותר? כמה רשימות כבר הגיעו אלי; כולכם מוזמנים לשלוח.

איך את יכולה לעשות דבר כזה?!

איך!? מילא מים אבל בירה ועוד גינס. התמונות ידברו בעד עצמן... אכן תמונות קשות. ימממממיי

holo

New member
10 שירים הכי טובים?

או הכי אהובים עלי? אני לא ממש מבין מה זה טוב אז..

wish i was here

New member
נשמע טוב

אבל אני לא בטוח שהשיטה הזאת של נוקאאוט אחרי הפסד לרשימה אחת זה שטיה יעילה....בכל מקרה הייתי שמח להשתתף אם דבר כזה יצא לפועל...

זה אכן יוצא אל הפועל

5 רשימות כבר הגיעו, ואתם מוזמנים להוסיף. זה בסה"כ משחק נחמד. רישמו את 10 השירים הכי אהובים עליכם, אלו שאתם חושבים שהם "הכי הכי" ושכולם צריכים לשמוע אותם ולהתרשם. בכל מקרה, הטעם צריך להיות *שלכם*, גם אם אתם חושבים שאחרים לא יאהבו את השירים האלו. ונמקו מדוע לדעתכם השירים האלו הם "הכי". שילחו לי את הרשימה והנימוקים במסר.

הרשימות ממשיכות להגיע

ואני מקווה שתהיה השתתפות רחבה. אלו מכם ששולחים רשימות - נסו לנמק את בחירותיכם. זה עשוי לשפר את סיכוייכם. תאריך היעד לשליחת הודעות יהיה מחר בבוקר (יום ראשון). ב-9 בבוקר אני אעלה את הצמד הראשון לבחירתכם.

NIR Y

New member
ציףציף

גם את נותנת רשימה כן ? ואני לא חושב שיש מה לנמק כי בדרך כלל זה משהו אישי, שבדיוק מתאים לך.

בוודאי, גם אני אתן רשימה

הרעיון הוא לנסות לרגש אנשים, באמצעות המילים, כך שיחפשו את השירים שמרגשים גם אותך. ככה זה כשאתה מדבר עם חברים, לא? אגב, אני בדעה שמוסיקה איננה עניין "אישי" בלבד - זוהי חוויה משותפת. אתה לא רוצה לשמוע מאחרים, שגם כן אוהבים את מה שאתה אוהב? או, דווקא אנשים שלא יודעים מה אתה מוצא בקטע מסויים? תקשורת, זה שם המשחק. אחרת, מה אנחנו עושים *כאן*?

למעלה