קרב המנהיגים

../images/Emo140.gifהמנהיג שלנו

אני הכי מזדהה עם החזון של אורנשטיין הלוואי שחזונו יקודם עופר- אורנשטיין- המנהיג

ברכה לעופר

בכל מקום אפשרי חיפשתי את הכתובת של הצ'ט שמתקיים זה עתה עם עופר, עם סיום התוכנית ויצאתו מהתוכנית. במידה ואתה קורא את ההודעה כאן. קודם כל ברצוני לברך אותך על היוזמה להכנס לתוכנית, חבל לי מאוד שיצאת מהתכנית, ההפסד כולו של מייסדי התוכנית כי מההכרות שלי איתך כשהיינו יו"ר אגודות סטודנטים , אתה בתכניון אני בקיי, היית מנהיג איכותי וטוב וחיכיתי לשמוע עליך בתקשורת. אין לי ספק שתצליח בתחום הזה בדרך אחרת ומאחלת לך הצלחה רבה בהמשך. כל טוב איילת מימון

טכניון........

סליחה על השגיאה בכתיבת המילה טכניון, פשוט מההקלדה המהירה התפספסו לי האותיות!

דניאל421

New member
מעריצה שלך- לאחר הפרק השלישי

צפיתי בפרק ובפרקים הקודמים וני היום ממש מעריצה את התנהגותך בחור אציל, אינטלגנט והחשוב ביותר מאמין בבני נוער זה מה שצריך במדינה שלנו להאמין בדור הצעיר אני מברכת אותך שתצליח ובטוחה שהחזון שלך יתממש תבורך משמיים נ.ב אני מחיפה ואני מעריצה אותך ומתביישת בקרן

E u r o b o y

New member
קרן נתנזון

תעודת זהות:
גיל: 27 מצב משפחתי: רווקה מגורים: חיפה השכלה: BA בתקשורת ומנהל ציבורי עיסוק נוכחי: כתבת חברה בחדשות HOT בכבלים עיסוק בעבר: צבא: מש``קית חינוך וידיעת הארץ ביחידת שר-אל, יחידת מתנדבי חו``ל. מפיקה ופרויקטורית ברדיו חיפה ע. במאי בתיאטרון חיפה תרומה לקהילה: מפיקה ראשית של ``יום הילד`` – יום גיוס תרומות עבור מחלקת הילדים של בית החולים בני-ציון חונכות לילדים מסקרת באופן שוטף את פעילות עמותות הצדקה באזור חיפה. מסייעת במתן במה, העברת המסרים וגיוס התרומות . בין העמותות: המרכז לסיוע לנפגעי/ות אונס ותקיפה מינית, ילדותי השנייה - עמותה למניעת אלימות במשפחה, זכרונות - פרוייקט לשילוב נכי הנפש בקהילה, שים לב ללב - להגברת המודעות למחלות לב, עמותות הידידים של בתי החולים באזור ועוד...
חזון:
להקים מערך איתור פעילים וכשרוניים ולפתח בהם באמצעות הכשרה מקצועית את התודעה הפוליטית שלהם בהקשר למקום שבו הם חיים. מצב בתוכנית:מתמודדת

דניאל421

New member
../images/Emo109.gifמביישת אותנו

אני והמון מחברותיי בעבודה חושבות שאת בדיחה ולא מנהיגה עושה פוזות מול המצלמה אבל גם זה לא הולך את לא עוברת מסך אז אל תנסי והקטע עם החיבוקים ---זה כבר מגעיל

KP100

New member
עזרה באיתור אירגונים ועמותות בחיפה

קרן שלום, שמי גם כן קרן... ואני רכזת פר"ח בפרויקט שותפות חיפה - בוסטון. האמת היא, שקראתי את קורות חייך והתרשמתי מאוד. ויש לי בקשה קטנה (את כמובן לא חייבת להיענות). אספר לך קצת על הפרויקט אותו אני מרכזת כדי שתביני למה פניתי דווקא אלייך. במסגרת הפרויקט יש לי 12 חונכים עליהם אני אחראית. תפקידינו הוא למפות את האירגונים והעמותות שקיימות בחיפה ולרכזם לאתר החברה האזרחית, שהוקם ביוזמת השותפות. מטרת האתר היא פרסום של הארגונים, אפשרויות התנדבות המרוכזות במקום אחד ועזרה לציבור הרחב שזקוק לתמיכתם של ארגונים ואינו יודע לאן לפנות. בקורות חייך ניכר שאת מכירה ארגונים רבים ברחבי חיפה- שאשמח לקבל פרטים עליהם כדי שיוכלו לפרסם עצמם באתר. בנוסף לכך, אנו אמורים לצאת במסע פרסום ארצי לקידום האתר וחשיפתו לציבור הרחב ונראה לי שיש לך אפשרות לעזור בקידום העניין, במיוחד משום שאת חיפאית ומכירה את הנפשות הפועלות בעיר. אפרופו, חיפשתי פרטים על העמותה "ילדותי השנייה" והגעתי לפורום הזה... תודה מראש וחג פורים שמח, קרן

E u r o b o y

New member
שיר אופיר(הודחה)

תעודת זהות:
גיל: 33 מצב משפחתי: רווקה מגורים: תל אביב (במקור: קריית חיים) השכלה: BA בכלכלה וניהול MBA במנהל עסקים עיסוק נוכחי: דילרית בכירה בדסק חברות, חדר עסקאות מט``ח בבנק פועלים עיסוק בעבר: צבא: קצינה בחיל הים- מפקדת שלב ההשלמה של קורס קציני כוח אדם, קצינת יחסי ציבור ותקשורת, עסקה בשיבוץ קצינים סטארט אפ בתחום המסחר במט``ח באוסטרליה דילרית בבנק הבינ``ל מראיינת ב- TV דייט תרומה לקהילה: נציגת הסטודנטים בועדת הכספים של הכנסת. פעילה בשביתת הסטודנטים: אחראית על שחרור סטודנטים עצורים במרכז שותפה בקידום הצעת חוק בנושא שכר לימוד שותפה בארגון אירועים חברתיים בנושאי מודעות
חזון:
להקים בית ספר לאומנות החיים. מרכז לחינוך שיתן פתרונות וכלים לחיים טובים יותר כי לכל אדם הזכות לחיות חיים מלאים ומאושרים ולהגיע להגשמה עצמית. או בקצרה: יצירת מרכז לחינוך ניהול משק בית נבון שיעזור למשפחות להתגבר על המצוקה הכלכלית ולהגיע להגשמה עצמית. מצב בתוכנית:הודחה בפרק 2,אבל בתחרות שלנו היא תתמודד

E u r o b o y

New member
שי בן-יעיש

תעודת זהות:
גיל: 36 מצב משפחתי: נשוי מגורים: שדרות השכלה: מורה דרך מוסמך לומד לתואר ראשון במנהל מדיניות ציבורית עיסוק נוכחי: סגן וממלא מקום ראש העיר שדרות מחזיק תיק חינוך, תעשיה וקשרי חוץ עיסוק בעבר: צבא: שירת בצנחנים – 6 שנים. השתחרר כמ``פ, היום הוא מגד במילואים עבד שנה בארה``ב בביטחון הקים חברה לטיולי ג`יפים ובאותה שנה עבר קורס למורה דרך הקים חוות מטיילים בדרום אמריקה (בצ`ילה) שעסקה בטיפוס אלפוני להרים מעל 600 מטר. שהה שם 5 שנים תרומה לקהילה: חזר לארץ בעקבות החזון שלו והקים בשדרות ארגון התנדבותי בשם ה``גדוד העברי`` שבו צבעו בתי ספר ומוסדות ציבוריים ביחד עם נוער וכן פעילות עם נוער בעיקר נוער בסיכון הקים סיעה לקראת הבחירות המוניציפאליות בשדרות התמודד על חברות המועצה ולראשות העיר הקמת ה``גדוד העברי`` בשדרות, ארגון התנדבותי לשיפוץ בתי ספר ומוסדות ציבוריים בשיתוף בני נוער פעילות עם ותיקי שדרות
חזון:
הקמת מפעלים שכונתיים שייתנו תעסוקה לתושבי השכונה ויחזירו את הרווחים לקהילה. הרווחים יחולקו גם בין עובדי השכונה וחלק מהרווחים ישרתו את השכונה על כל ההיבטים החברתיים, לרבות שיקום פיזי ושיקום משפחות הרוסות ותמיכה בסטודנטים. מצב בתוכנית:מתמודד

שיי5

New member
שייקקווו..!

שייקוו.. זאת שיי... אתה זוכהה..!! אין ספקק..! מוואאההה... ד"ש לעיריתהה..!

E u r o b o y

New member
אלו הם המועמדים,

ואחרי שתכירו אותם ואת חזונם יותר טוב,תיפתח התחרות "קרב המנהיגים".

מה הרעיון???

האם ההשפעה של "קרב המנהיגים" אמורה כביכול להשפיע על הבחירה במנהיג או על החזרת המודחים

E u r o b o y

New member
לא.זו פשוט תחרות שאנחנו עורכים

בפורום.יהיה מעניין לראות אם הפורום יבחר גם את המנהיג שייבחר בתוכנית. את מוזמנת להשתתף.

E u r o b o y

New member
לא שכחתי.

המתמודדת שאת מדברת עליה היא עביר.משיקולים שהגיעו לידי ההנהלה ההודעה הייתה צריכה להימחק.היא תועלה מחדש עוד מעט.

E u r o b o y

New member
עביר קובטי

תעודת זהות: גיל: 29 מצב משפחתי: רווקה מגורים: נצרת השכלה: BA בראיית חשבון עיסוק נוכחי: דוברת ורכזת תקשורת של מרכז מוסאוא לזכויות האזרחים הערביים בישראל עיסוק בעבר: רו``ח מתמחה במשרד רו``ח בעפולה רכזת אדמינסטרטיבית וחשבת עמותת ``נשים נגד אלימות`` הנחיית קבוצות בנושא השוויון בין המינים תרומה לקהילה: חברת מזכירות ארצית של מפלגת חד``ש לשעבר, חברת הנהלה של ארגון ``בת שלום`` פעילה בתנועת ``תעאיוש`` שותפות ערבית יהודית השתתפות בכנסים וועדות רבות בנושאים כמו מעמד הנשים, נושאים חברתיים ופוליטיים (הסכסוך הישראלי/פלסטיני) פעילה בקואליציה נשים לשלום
חזון:
עידוד נשים ערביות להקמת עסקים קטנים. חברות גדולות יבטיחו להן הכנסות, ואחוז מרווחיהן יושקע בחזרה בחברה. אני רוצה להקים מערך נכון שיאפשר לנשים ערביות בשלב ראשון להקים עסק משלהן. חברות גדולות יהיו שותפות במיזם ואחוז מרווחי העסקים בעתיד יחזרו לקהילה. בשלב הבא אני מתעדת לפנות לאוכלוסיות נשים במגזרים בעייתיים נוספים כגון: נשים אתיופיות, יוצאות חבר העמים וכו`. מצב בתוכנית:מתמודדת

מחזיקים לך אצבעות עביר

את יכולה לנצח ורואים עד כמה חזקה את אז יאללה עביר תעשי זאת כמו גדולה ושימותו הקנאים בהצלחה עביר

למעלה