1 באפריל

beyonce3

New member
נכון......חח

עיזבו,אני סתומה,בילבלתי הכל!בעעעעעעע..........הקיצר כואבת לי הבטן רצח,יש לי חום נראה לי.אני לא אטריד יותר!

just jenny

New member
לא לא התנשקנו..

זה היה אפקטים במחשב... טוב נו, אני לא מדונה, אני ג'ניפר לופז.. לא, אני כריסטינה אגילרה, לא אבל אני ניקולה ריצ'י!! לאא נוווווווו אני מייקל ג'קסון!

דברי יפה לחן

אוקיי חמודה... את הצטרפת לפורום אני בדיוק זוכרת מתי זה שאני לא מגיבה פה זה לא אומר שאני לא קוראת אבל הייתי פה ואני תמיד יהיה פה עוד מתחילת דרכם של מקפליי ועוד מלפני שבכלל ידעת שקיים מישו בשם דאגי ובטח בטח מתחילת דרכם של באסטד... הצטרפת לפורום כדי להשתתפף בדברים שקשורים אליהם וכל מיני...אבל...כל הקטע הזה...הוא מאוד אבל מאוד סוריאליסטי. את פגשת את דאגי? תביא לנו הוכחה אל תזרקי מילים לאויר כי את היית מתנהגת בדיוק כמו שחן התנהגה בזה שהיא לא האמינה. אני הייתי בהופעה של באסטד...ובבלינק...אבל לי לעומתך יש הוכחות. אז תפסיקי עם זה...חן אומרת את זה מתוך חשד מסוים...ותאמיני לי גם אני לא הכי קונה את זה...למרות שיכול להיות מאוד...רק תתני הוכחה... אני לא מנסה להגיד לך בואי ותוכיחי לנו כדי שאנחנו נאמין, אחרי הכול את עושה את זה בשביל עצמך. אבל את יודעת אנחנו פה פורום דיי גדול...וחוץ ממך ומאי (?) אפחד פה לא נוטה להאמין.זה לא משו אישי...זה פשוט יותר מידי צרופי מקרים...ו-וואלה, החיים מלאים בהם...אבל זה כבר מוגזם. תני לנו הוכחה, משו קטן. ואז כל הפורום שלנו יאמין...כי בנתיים אני לא חושבת שלחיות בבועה זה נחמד...או שכן?

Craz¥ L

New member
nicly said../images/Emo45.gif

חן
צודקת! זה קטע של 1 באפריל? כי זה לא מצחיק

beyonce3

New member
אמ......האמת שיש לי הוכחה...

יש לי מס' טלפון..אבל לפי כליי הפורום,וגם דני לא נראה לי היה רוצה שאפרסם ת'פון שלו בשביל לנסות לשכנע אתכם......

loner in love

New member
אוקיי זה כבר ממש עצוב

לא רציתי להגיד את זה קודם כתגובה להודעה של ליזוש אבל זה כבר ממש מוגזם אוקיי בואי נגיד שבאמת פגשת אותם ואת באמת בקשר איתם ואת באמת מכירה אותם למה שתגידי את זה לכל העולם? ולמה שתרצי לפרסם את מספר הטלפון שלהם כדי להוכיח את זה? אם זה היה קורה לי, אם אני הייתי מכירה אחד מהם אישית או כל מפורסם אחר, לא הייתי משוויצה בזה. דבר ראשון מה יוצא לי מזה שכל העולם יודע? דבר שני מתוך כבוד לאותו בנאדם. אני בטוחה ש"דאגי" ו"דני" שלך לא היו רוצים שתפיצי לכל המעריצות שלהם שאת מכירה אותם. זה פשוט עצוב, מי שזה קורה לו באמת שומר את זה לעצמו מתוך כבוד. מי שזה לא קורה לו באמת והוא סתם רוצה צומי/לגרום לאחרים לקנאות/להתלהב הולך ומפרסם את זה את חושבת שחברה של טום נכנסת לפורומים ומפרסמת לכולם שהיא חברה שלו? לא. ועזבי 1 באפריל או לא, זאת הסיבה העיקרית שאני לא מאמינה לך. אם זה היה נכון לא היית אומרת את זה בפורום. זה טיפשי.

beyonce3

New member
אמ...האמת שכן...

תאמיני או לא...אבל אני ילדה מאוד מאוד משועממת וחסרת חיים,ובאמת ניסיתי להתקשר,תשאלי אפילו.אמ..לא יודעת מי..שאלתי את כולם כל מיני דברים שביקשו ממנו בשביל לעשות שיחה מסכנה לחו"ל.איך שזה התחיל לחייג,ניתקתי!

נופר36

New member
חחחחחחחחחחח!

איזה חאמודות!..לא הצלחתן לעבוד עלינו! לא נורא..תמיד יש את שנה הבאה
ואממ באמת האמנת שזה הטלפון של דני? בטח גם ניסית להתקשר..חחחח נכון?
חחחח נורא מצחיק פה בפורום ב-1 באפריל! קנט וויט לשנה הבאה!!

DesertRose7

New member
את האמת שזה היה יותר לכיוון המפחיד

בהתחלה זה באמת היה מצחיק.. אבל נסחפתן ולא ידעתן איפה לעצור.. ואנ ימקווה שזה לא יקרה שוב

may90

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אתן חושבות שזה היה מוגזם?... אלה ניסתה לעבוד עליי שהיא אוהבת את ג'יימס מאתמול בבוקר.. כל היום אמרתי לה לחשוף את השקר והיא הכחישה ואמרתי שאם היא משקרת אני לא אדבר איתה והיא המשיכה.. בהתחלה התעצבנתי קצת ואז חשבתי לעצמי (למה לא להפחיד אותה קצת..) והתחלי לצרוח עליה באייסי המסכנה נבהלה חשבה שממש התחלתי לשבור דברים בגללה
NOW THAT'S FUNNY

beyonce3

New member
כן.......חח

בהתחלה זה התחיל בתור משהו מצחיק,כאילו בגלל איזה קטע שראינו,פשוט מישהי חשבה שזה באמת קרה,והחלטנו להמשיך עם זה....חחח....קצת נסחפנו.......עכשיו,מישהו אחר הצליח לעבוד עליי,ולהגיד לי שזה הפון של דני........חחח:07749146681

may90

New member
../images/Emo11.gif

אוקיי לא תיכננו שזה ילך לכזה דבר חשבנו שרק איזה 3 או 4 ילדות ישימו לב... לא ידענו שיקחו את זה כ"כ קשה! זה לא משו כזה נורא מתיחה! אז?.... קחו בסבבה no hard feelings סתם רצינו להינות קצת.. יום בשנההההההההההההההההההההה אני יודעת שמיי כמעט האמינה לנו והיא לא יכולה להכחיש (אם כן-היא משקרת) אז... זהו have a very nice week

mayoosh4

New member
לא אני לא סתומה אחת!!!!

תשאלי את אלה כל הזמן אמרתי שאני לא מאמינה!!! נראה לכן שאני כל כך מטומטמת?! חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעעעחעחעחעחע וכל הזמן חקרתי אותכן כדי לנסות להפיל אותכן במשהו!!!! וכל הזמן אמרתי בציניות "טוב. בסדר. מה שתגידו" אבל את טיפשוווווות חהחה ואתן לא מבינות ציניות.

PunK RocK 1o1

New member
אמממ אוקיי..

לגבי מתיחה מס 1 (זה שפגשתן את דאגי..) זה היה כל כך ברור שזה לא נכון.. אתן כל הזמן אומרות שהייתן מתות להכיר אותם..
הסגננות מוזיקה- כל מה שיש לי להגיד זה: =|

למעלה