הבריטים יודעים להרים מופע!
תנסו להשוות את זה ליומטוב.. אז כון שלנו אולי יש פחות אמצעים ופחות כסף. אבל האירוע הבריטי הזה היה פשוט מדהים! והוא גם הצחיק - מה שלא היה ביומטוב. כל דבר היה שם מצחיק, כמובן חוץ מהסרטונים על אפריקה ובריטניה שהיו פשוט קורעי לב. ההופעה הייתה טובה, אבל גם מוזרה מאוד. נורא הצחיק אותי שבסוף דני וטום ניסו להגיד ביחד YOU אבל דני התחיל לפני וזה נשמע לא משהו.ומה שכריס (אוונס) לבש היה פשוט מזעזע, מזל שזה רק בגלל שזה חלק מהתוכנית. ה"ראיון" איתם שסיימון ניסה לעשות גם היה מצחיק נורא. פשוט נקרעתי כל הזמן הזה שסיימון התגוננן מה"ילדה" הזאת שדיברה נורא מהר. והבנים פשוט נקרעו שם! זה היה טוב
אהבתי גם את הצעקות במדאם טוסו דיק ודום פשוט גדולים! ואת הקליפ הזה שאחד צועד וכל פעם באים איתו עוד 2 או קצת יותר טצועדים גם.. זה היה ממש מצחיק לצערי, לא ראיתי את הקטע שרובי היה בLITTLE BRITAN אז אני מקווה שיהיה מקום שאני אוכל לראות את זה באינטרנט. הפיים אקדמי- קים פשוט שרה מדהים אני מציעה לה לעזוב את איסטנדרס ולפתח קריירת שירה. איפה היא החביאה את הקו להזה עד עכשיו?! הקטע עם רוס באמת היה טוב הוא נשמע בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר!! אם אני אזכר בעוד משהואני אגיד לכם..