Aiken On My Mind -שירשור קליי

R o t e m O p

New member
Aiken On My Mind -שירשור קליי

שרשרו לכאן את כל המחשבות והסטיות שלכן (או שלכם) על האיש שעושה כבוד לחנונים (והחנון שאני הייתי מתה לעשות לו
)

Juliann

New member
הופההההה הופההההה

הייתי מעתיקה לכאן כמה הודעות מפורום Dirty Lil Imps Clubhouse למי שמכיר מאיידול פורום. זה תת-פורום שאשכרה מוקדש לכל הסטיות שיש חחחחחחח אם אתם מעל גיל 17 תקראו את הטופיק של "פנטזיות על קליי" זה קורעעעעע

Juliann

New member
משהו מצחיק מקלייבורד =>

איזה אמא של נערה באה אליה, במבוכה, ואומרת לה: אתם בפורום.. אתם לא באמת חושבים על לעשות אממ דברים לו נכון? הנערה רצתה לפצות את פיה אבל גימגמה ושתקה ואז מיותר להגיד שאמא שלה הבינה את התשובה לבד
ואז כל המטורפות התחילו לכתוב מה הן היו עושות לו [לא במפורט כמובן זה פורום לכל הגילאיים...] כמה משעשע שדווקא על החנאנה הכי גדול של איידול יש הכי הרבה טירוףףף?

R o t e m O p

New member
אלוהים ישמור !

הבחורות האלה פשוט...פשוט....פשוט מטורפות !!! אין להן בושה אני לא מעיזה אפילו לחשוב על חצי ממה שהן כותבות שם שלא לדבר על להודות בזה ולכתוב על זה. אני בשוק
חחח...מעניין מה קליי היה אומר אם הוא היה קורא את זה...חחח

Juliann

New member
קליי יודע בערך מה הולך בפורומים שלו

הוא הודה פעם שהוא קורא מדי פעם מה שהולך שם, או שחברים שלו קוראים ומעדכנים אותו. אני בטוחה שהוא יודע על זה... אבל אני לא יודעת מה הוא חושב על זה
יש שם אחת CLAYISLIFE קוראים לה שרה אני חושבת, הילדונת צריכה פסיכולוג!
שרוטה ברמות!!!
ושתביני, פעם היה שם סקר גיל, הייתי בטוחה שכולן בנות 20-30, רובן בנות 12-18! אני לא רוצה לחשוב למה הן יגיעו בגיל 20...

R o t e m O p

New member
חחח...הוא יודע ?

טוב נו... חחח...הוא לא בתול או משהו כזה ? חח...אני בספק אם הוא כזה Love-Machine כמו שהן מפנטזות אותו ובכלל כל התמונות של...האמ...אזור המפשעה שלו...אני חושבת שאני עדיין מסמיקה מזה...פשוט טירוף מוחלט...

Juliann

New member
אני לא נכנסת לטופיקים כאלה כי זה...

סתם מגעיל. מה שמשעשע אותי זה הפנטזיות השרוטות שלהן
הקטע של הבתול יצא מפרופורציות. במגזין רולינג סטון שאלו אותו מה הוא חושב על סקס לפני הנישואים, ולקליי כידוע יש תדמית של גודי טו שוז [ילד טוב כזה] אז הוא אמר שהוא חושב שעדיף לחכות למישהי/ו שמתחתנים איתו. [הוא אף פעם לא אמר *שהוא* חיכה], חוץ מזה האמת שלא היתה לו ברירה אחרת מה הוא יגיד?! [בארהב מעין מנסים להלחם בתופעה של נוער וסקס כי מלא נכנסים להריונות וכאלה] ואחכ שעיתונים הסיקו מזה שהוא גם לא עשה כלום הוא לא הגיב, לא אמר כן ולא אמר לא... ידוע לי שלפני איידול היתה לו חברה במשך שנה בערך [הוא היה בן 23/24] מה את חושבת שהם עשו? שיחקו דוקים? ציירו עם טושים?

R o t e m O p

New member
חחח...טוב שהערת את עיניי

אני לא עד כדי כך נכנסתי לקטע שלו אני עדיין רק "קליימייטית" בהתהוות...חחח ושוב...הבחורות שם ממש דפוקות...איכסה...

Fairywitch

New member
איזה גועל../images/Emo5.gif

לאנשים אין גבולות
באמת טירוף. לא נתקלתי בזה- אבל לא הייתי נכנסת.

R o t e m O p

New member
האמ...שאלה...

אם אנחנו כבר בנושא... אז הבנתי שקליי כאילו לא מוכן לשיר על דברים כאלה גם קראתי שהוא איפשהו איזה ציטוט שלא שהוא אמר שהוא לא מוכן לשיר על סקס וגם ראיתי באיזה ראיון איתו שהוא הוציא את ה- Making Love מהשיר Measure of a Man. אבל...יש לו שיר אחר שנקרא Touch. שבוא נגיד שהוא ממש לא שר את זה על אמא שלו...(ואם כן אז הוא בחור עם בעיות) אז האמ...יש איזה תגובה שלו על הקטע הזה ? כאילו, אנשים לא הרימו גבה ? לא יכול להיות שרק אותי זה מטריד...

SHANIB6

New member
זאת JULIANN מבית של חברה. תשובה=>

קליי לא רצה להכניס את זה לדיסק. הוא הקליט את זה ישר אחרי איידול ואז הוא לא רצה להתחיל עם תנאים וכאלה כי בכל זאת הוא אפילו לא זכה ואחכ הוא התחיל לעמוד על שלו ולשנות מילים אבל המפיק הכריח אותו להכניס את השיר הזה. ובהופעות זה השיר היחיד שהוא אף פעם לא שר. חוץ מבדיסק הוא בחיים לא שר את טאץ'. ואגב, לרוב המעריצים שלו זה בכלל לא הפריע. בכל זאת המילים שם לא עד כדי כך.. לא צריך להגזים! אבל זה נכון שהוא לא מסכים לשיר על סקס וכאלה כי הוא רוצה שאת השירים שלו כולם יוכלו לשמוע מילדים ועד מבוגרים.

R o t e m O p

New member
ג'וליאן - עוד שאלה אלייך

מאיפה לעזאזל אפשר להשיג את הספר שלו ?? עשית לי חשק

למעלה