Aiken On My Mind -שירשור קליי

Juliann

New member
חברה מהקלייבורד שלחה לי =>

ובלי כסף! כמתנה שלה לכריסטמס. סתם בא לה להיות נחמדה. בכלל בקלייבורד הם מותק!
בעיקרון תראי באמזון כמה זה עולה ותשאלי בפורום אם מישהי יכולה לקנות לך ואת תחזירי לה את הכסף. ככה אני עושה כדי להשיג דברים שלו. תמיד מישהי התנדבה לעזור

R o t e m O p

New member
איך בדיוק אני אמורה לשלוח כסף

למישהי שגרה בחו"ל ?! בעע ואני לא קונה דרך האינרטנט - פראנויות של פולנים, אל תשאלי אני פשוט לא כל כך מעוניינת למסור את מס' הכרטיס אשראי שלי דרך האינטרנט...

Juliann

New member
קני דולרים...

התכוונתי שתלכי לאמזון קודם כדי לדעת כמה זה בכלל עולה. ואז תכתבי להם הודעה ושאת יכולה לשלוח את הכסף בדואר... ואז אם ישלחו לך הודעה פרטית או משהו תסכמו... לא קשה. הבנות שם ממש חמודות והן עוזרות כי קלייבורד זה פורום של נשים לא נוער [נשים הכוונה לבנות 20 והלאה].

R o t e m O p

New member
חחח...מה שער הדולר כיום ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נראה כבר...בנתיים נחפש דרך פחות חוקית...לא שאני מועדדת חס וחלילה

Juliann

New member
חחחחחחחחחחחחחח

את הספר לא תמצאי באנטרנט
האמת שזה ספר מאוד נחמד. הוא מספר על כל אירוע משמעותי שהיה לו בחיים. מערכת היחסים עם המשפחה, האבות-הלא-מתפקדים, האחות שהתאבדה, הקשיים הכספיים, התהליך שלו לקבל את עצמו כמו שהוא, קצת על איידול, מטרותיו בחיים... וזה די קל לקריאה לא צריכים תואר באנגלית כדי להבין את הרוב.

R o t e m O p

New member
כן אני שמה לב...אני קוראת

פה ת'פרק הראשון או מה שזה לא יהיה ב"אמזון"... I will not say granny's face need's ironing גדול....אני פשוט נשפכת פה...אין...ענק... גאד, היה לי היום כזה יום מצחיק כמה בדיחות שמעתי היום... כל היום אני מגחכת לעצמי כמו מטומטמת והיו כמה התקפי צחוק בלתי נשלטים במקומות ציבוריים וזה לא מפסיק !!! זהו, די אני חייבת לקרוא את הספר !! אולי אני אהיה חוצפנית ואבקש ממך לשלוח לי אותו ? אני אחזיר לך...רק לקרוא לא יקח יותר מידי זמן 5 יחידות באנגלית בבקשה בבקשה בבקשה ?

Juliann

New member
כרגע הוא אצל חברה שלי.. =>

היא מאושפזת אז נתתי לה לקרוא גם היא אוהבת את קליי, שהיא תסיים אולי נסדר משו... איפה את גרה?

Juliann

New member
חח הוא הולך לבקר איפה שהיה הצונמי

השומרון קטן עליו.

למעלה