חם ישר מהתנור|זבנג|

אינוישה

New member
היי

היי אני דנה רוקני ואני רוצה משחקים שלי אינוישה אז עם יש לכם אז שילחו לי ביי ביי אינוישה (דנה)

rocket

New member
שאלה די דחופה !

(אפשר למחוק אחרי שיענו לי !) כל החברה כאן בפורום שהתפשו לאינויאשה\קאגומה - מותר לי לשים תמונות שלכם בעיתון "עולמו של דיסני" כחלק מספיישל פורים ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר!

Mrs Love

New member
היי דנה

את חדשה, נכון
אז ברוכה הבאה
אני חושבת שאת כבר הצגת את עצמך בהודעת "אני חדשה" ובגלל זה את לא צריכה כל הודעה להציג את עצמך שוב. בפורומים יש דבר כזה שנקרא נצל"ש (ניצול שרשור). אם יש לך משהו להגיד אבל הוא לא מצדיק הודעה חדשה, ולא יכול להתפתח לדיון את צריכה לנצל"ש. איך עשים זאת
את משרשרת להודעה אחרת שהיא לא חשובה כל כך את השאלה. מצורפת בזאת אומנות השרשור שתעזור לך בכל הפורומים כי הכי חשוב בפורומים הוא לדעת לשרשר נכון. נדמה לי שזהו... שתהייה לך שהות נעימה בפורום

BaBy AnImE

New member
*נושמתנשימהעמוקה*

קודם כל- נצל"ש זה ניצול שרשור. המטרה שלו היא לחסוך הצפות של הודעות חדשות בפורום ע"י ניצול שרשורים שמיצו את עצמם. כשאת רוצה לנצל"ש הודעה, את לוחצת על ההודעה הראשית בשרשור (או על האחרונה), כותבת בכותרת 'נצל"ש' ובתוכן ההודעה את מה שאת רוצה לכתוב. אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...

Mrs Love

New member
יפה...../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

גם לך יש כישרון הסברה טוב מאוד
*הולכת לחפש את אומנות הנצלוש*

Mrs Love

New member
אכן...../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אני מחפשת אותה... לא מוצאת...

Mrs Love

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

מה זאת אומרת

Mrs Love

New member
תודה, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

פעם ראשונה שמישהו אומר לי את זה

Mrs Love

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

הספר השישי של הארי פוטר

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif סיווניות ושיר??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שימו לב לשאלה שלה

למעלה