אכן כן רוצה לבדוק במנגה ואנימה? מה את מנסה אותי?
M metuka15 New member 28/3/05 #65 אז תעזרי לי להפיץ! ניתן גם באיסיקיו,מסנג'ר,שלטי חוצות,עצים,סופרמרקטים,לתלות על החולצה או כל דבר שעולה על רוחך
אז תעזרי לי להפיץ! ניתן גם באיסיקיו,מסנג'ר,שלטי חוצות,עצים,סופרמרקטים,לתלות על החולצה או כל דבר שעולה על רוחך
M metuka15 New member 28/3/05 #63 מי זה קיו? למרות שלא נראה לי שאני יוכל לעזור לך למצוא אותו כי לא הכרתי כמעט אף אחד משם ^^;
B BaBy AnImE New member 28/3/05 #64 קיו זה דמות מפרוטס באסקט אותו אני מחפשת [חתכתי את התמונה... היא לא נכנסת כולה ]
M metuka15 New member 28/3/05 #66 יאאא הוא חמוד הא לא נראה מחופ במיוחד אבל סבבה להכין לך מודעה כמו של להב? נהייתי מומחית ^^;
B BaBy AnImE New member 28/3/05 #68 לא... אבל תודה ^^ תשאלי אנשים בדרך אם הם מכירים את זה שהתחפש לקיו מפרוטס באסקט ^^
M metuka15 New member 28/3/05 #74 XDDDD לפחות גילו לי את השם שלו..שיהיה לי על מה לפנטז בלילה..חבל שזה הדבר היחידי שאני יודעת עליו *בכי תמרורים,מעבר חיה ורמזור*
XDDDD לפחות גילו לי את השם שלו..שיהיה לי על מה לפנטז בלילה..חבל שזה הדבר היחידי שאני יודעת עליו *בכי תמרורים,מעבר חיה ורמזור*
K keep smiling New member 28/3/05 #87 דיברתי איתו ^-^ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif אם אני לא טועה הוא מהייד-פארק O.O כשהוא קם בתחרות תחפושות התחלנו לצרוח לו XDDD~
דיברתי איתו ^-^ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif אם אני לא טועה הוא מהייד-פארק O.O כשהוא קם בתחרות תחפושות התחלנו לצרוח לו XDDD~
M metuka15 New member 28/3/05 #88 יאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיפההההההההההההההההההההה **סגידהההההההההההההההה** אני אמורה לקבל את הססמא לאימייל שאני יוכל להצטערף להייד פארק..זה עוד לא שלח לי
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיפההההההההההההההההההההה **סגידהההההההההההההההה** אני אמורה לקבל את הססמא לאימייל שאני יוכל להצטערף להייד פארק..זה עוד לא שלח לי
מ מלפפון ים 1 New member 29/3/05 #99 מי יברח למשהי כזאת חמודה? אף אחד . הוא לא נעלם בגלל זה. *עושה פרצוף כזה*
M metuka15 New member 28/3/05 #76 האנשים במנגה ואנימה כל כך יבשושים אף אחד לא בא לעזור לי..והם עוד באים לי בפרצופים מעצבנים..תסקלו אותי וזהו..ואני ילדה מאוהבת! יש לי מניעים! האאאאאאאאא *_____________*
האנשים במנגה ואנימה כל כך יבשושים אף אחד לא בא לעזור לי..והם עוד באים לי בפרצופים מעצבנים..תסקלו אותי וזהו..ואני ילדה מאוהבת! יש לי מניעים! האאאאאאאאא *_____________*