Point me at the

• פותח הנושא GR2
  • פורסם בתאריך

GR2

New member
פינק פלויד ב-KATZA BAR בגבעתיים

DVD SHOW פינק פלויד על מסך ענק בKATZA BAR בגבעתיים רחוב כצנלסון 18 ב- 31.1.05 בשעה 22:00 להזמנות 050-8443171

bigfloyd1

New member
הופעת מחווה ענקית לגדולים מכולם!!!

כל מי שקרא את עיתון "פנאי פלוס" שבוע שעבר יודע במה מדובר. למי שלא, אז ככה... להקה חדשה בשם "תולעת הפארק" פרצה לעולם עם מופע מחווה ענק לגדולים מכולם ה- "פינק פלויד". המופע כולל שעתיים רצופות להיטים אגדיים ואף כאלו שעדיין לא נראו על במות בארץ. עם ביצועים מדהימים של הגרסאות המקוריות (אחד לאחד!!!) התאריכים להופעות הקרובות: - 4.2 יום שישי הזה!!! ב-"dungeon" - כיכר קדומים 14 יפו העתיקה. טל:03518642, 0544432195 www.dungeon.co.il - 9.2 יום רביעי הבא!!! ב- "mitch" - לזרוב 33 א.ת חדש רצל"צ טל: 039622261 באופן חד פעמי- כניסה 15 שקלים בלבד!!!!!! we'll see you on the dark side of the moon לרציניים: להזמנת הופעות- טל: 0508637295

פינק פלויד בצוותא 22.2.05

שימו לב!!! הכרטיסים לערב ההשקה "רוק מתקדם" + "מופע פינק פלויד" הולכים ואוזלים בקצב רצחני. כמעט כל האגף המרכזי של האולם כבר נמכר, ונשארו כרטיסים בודדים באינטרנט ובקסטל. האגפים הצדדיים והיציע עדיין פנויים. אז מי שחושב להגיע לערב הזה (עוד 3 שבועות מהיום, 22.2.05) שיזדרז ויזמין כרטיסים, ולא יחכה לרגע האחרון. לרגל המופע המוזכר לעיל, להקת "מג`נטיק" תתארח בתוכנית הבוקר של אברי גלעד בערוץ 10 בתאריך 17.2.05 ותבצע "פינק פלויד". תכינו את מכשירי הווידאו ואת הקלטות. אגב, לצורך ביצוע היצירה "הדים", הצטרף להרכב קלידן נוסף, ערן טייכר, והלהקה תופיע ב"צוותא" בהרכב מורחב של שבעה נגנים. כנסו לאתר שלנו לפרטים נוספים.

One Echoe

New member
שאלה למביני עניין.

זה בכלל חוקי? זה חוקי לבצע ככה פינק פלויד? בואו נחשוב על זה לשנייה. אתם יודעים כמה כסף כל להקות המחווה האלה עושותעל גבם של הלהקות המקוריות? צריך לקבל אישור? פינק פלויד למשל, יקבלו תמלוגים\אחוזים מההופעה המדוברת שתבוא בצוותא? לא מובן לי..

MellowShip

New member
עזוב'תך.

את הדרך למסחור כבר עשו. עכשיו אנחנו רק נהיים מגעילים עם הזמן. ליל מנוחה!

../images/Emo6.gif וודאי שזה חוקי

ומה הקשר למסחור? וכן, הפלויד אמורים לקבל תמלוגים מההופעה, על כל שיר שלהם שמבוצע.

One Echoe

New member
אוקיי, אז

זו הייתה השאלה שלי. אם הפלויד מקבלים תמלוגים ..על הופעות רשמיות.. טוב לדעת.

קצת על תמלוגים ומה אקו"ם בכלל רוצים

התמלוגים בארץ עובדים פחות או יותר כך: על כל השמעה לה ישנם 1000 מאזינים יקבל המבצע (קאבר או מה שהוא ביצע) כ-7 אגורות (אומדן די אמין שכן לא מכירה עוד מוסיקאים עשירים באמת בארץ פרט לשלמה ארצי וריטה). זה עובד על יחס דומה של התמלוגים בכל המדינות המערביות. היקף מופע המחווה לפינק פלויד אינו עולה על 400 מאזינים להופעה, אי לכך אין שום בעיה עם זכויות היוצרים והתמלוגים. ביצוע קאבר, אגב, במידה והוא מפורסם במקום כלשהו (ברשת, למשל) מותנה בקרדיט ליוצר המקורי וללייבל והקפדה לא לכתוב את מילות השיר בתוכן - כאן זה הקאטש האמיתי. סליחה על התגובה המאוחרת, במקרה עברתי כאן. מיכל נ.ב. כמובן, אם מישהו יודע טוב ממני הוא מוזמן לתקן.

itaikuskus

New member
דני שושן כווקליסט פינק פלויד?

לא שמעתי את שליחי הבלוז במחוות כאלה בעבר, אבל זה נשמע לא כל כך מבטיח. אני בכל אופן אהיה שם, כי בכל זאת.... מה שרציתי עוד לתהות עליו...למה תמיד המחוות הם על ה3-4 אלבומים הרגילים WYWH-THE WALL-ANIMALS-DSOTM בהזמנה ראיתי גם את MEDDLE ואז התאכזבתי לראות שמג'נטיק יבצעו רק את אקוז משם...אכזב אותי מאוד.. אז בכל מקרה....מה עם איזה ערב עם פייפר? או צלחת מלאה סודות, או משהו מהחומרים היותר מוקדמים (והיותר טובים לטעמי) של פינק פלויד? הייתי בשמחה עולה על תקן בארט, אבל אני לא מכיר אף אחד שאשכרה יודע/רוצה לנגן את תפקידי האלבום על בס/תופים/קלידים/מחשבים/אפקטים/אורות/טובה/משולש. **מה הקטע עם האנשי מחשבים/אפקטים בלהקות?! למה לא, שיחברו את כל ההגברה למחשב, ישימו וינאמפ ויכניסו את DSOTM לסידירום (-:

Overclocker

New member
הייתי בשתי הופעות שלהם של קאברים

יש לו בעייה רצינית של זיכרון... חצי מהמילים הוא ממציא לבד... הביצים של המוזיקה מדהימים... הוא התפוח הרקוב

עדכון לגבי מצב הכרטיסים

עקב הביקוש הרב לכרטיסים הוספנו שורה נוספת באינטרנט (באגף שמאל כי זה מה שיש - והמקומות מצויינים). כרטיסים בודדים באגף המרכזי ניתן כרגע להשיג רק במשרד "קסטל" טל` 03-6045000.

itaikuskus

New member
כי זה לא לעניין

להתחיל שרשור חסר טעם וחסר כל תוכן כדי לשים בו תמונה של פינק פלויד שאתה חושב שמגניבה. יש מספיק אתרי מעריצים בשביל כל זה, ששם יש בערך מליון גלריות. רוצה לשים תמונה? בכיף, רק שתהיה קשורה למשהו. ככה זה סתם מעצבן ונראה כמו עוד פורום מעריצות בנות 12 שמחיקות מסטורם ת'ורגסון (ככה מאייתים את זה?), וריק מתוכן.

flowerboy69

New member
רוצה תמונות?

בימים הקרובים אני יעשה חגיגת פלויד ויציג פה תמונות של כמה מהפריטים הכי נדירים שיש שאמורים להגיע אלי ולפאר את האוסף שלי.חובה לכל מעריץ!!! זה יכלול כמובן את מה שאני מדבר עליו מזמן-הפרומו של הדרק סייד!!!

afon

New member
כולך דיבורים

כל הזמן עם הסיפורים על הפרטים שלך. מה עם איזה תמונה או הוכחה?

flowerboy69

New member
כבר הראתי כאן דברים

ובלי קשר אני לא חייב להוכיח כלום כל מה שאני עושה זה מאהבה למוזיקה ולאספנות

tziftzifit

New member
correct

Daniel, if you want to upload pictures of your collection, you are more than welcome, but we'll have to set up a gallery for you. Let me or MM know when you want to do it, and we'll set it up.

למעלה