Wish You Were

וואלה, לא יודעת

אבל זה גם לא מדיר שינה מעיני. זה בסה"כ מישהו שכותב באינטרנט, בדיוק כמונו. אם זה היה מתפרסם במקום יותר רציני, הייתי אולי תמהה על החלטות העורכים. בכל מקרה, הבחור השקיע הרבה בכתיבה, ולפחות על זה מגיע לו ח"ח.

pink floydror

New member
איך שכחתם?../images/Emo13.gif

אתמול, הדארק סייד שלנו בן 32 !! המון מזל טוב לא. מצטער שלא רשמתי הודעה אני בקושי בבית בכל מקרה, שיהיה לו במזל

עכשיו ברדיו ../images/Emo79.gif

ידידתי סמנתה סאליבאן מגישה תכנית רדיו שבועית ברדיו XPN מפילדלפיה. היום המשמרת שלה ארוכה מהרגיל, מאחת עד 6 בערב (לפי שעוננו) שם התכנית הוא Sleepy Hollow, ובמהלךה סמנתה משמיעה מוסיקה שקטה (שם סופשבוע) ומעולה. ניתן לשמוע את התכנית דרך הרשת. בעמוד הבית של XPN מצד שמאל למעלה יש לינק להאזנה לשידור החי.

../images/Emo13.gif

זו תכנית רדיו טובה, וניתן לשמוע אותה חינם אין כסף. הייתי ממליצה עליה גם אם לא הייתי מכירה (מרחוק) את השדרנית. אגב, התחנה היא ציבורית. היא לא ממומנת מפרסומות, כך שגם זה נחסך מכם.

../images/Emo121.gif../images/Emo48.gifאוכל וחלומות היום בתפוז

נורית אטנר מאסטר רייקי ויועצת רוחנית, מנחה קבוצות ויחידים ומתמחה בניתוח חלומות מתארחת היום בשעה 12:00 בפורום להיות הורים. אתם מוזמנים!
חיים כהן, שף ומנחה התוכנית "שום, פלפל ושמן זית" יתארח היום בשעה 17:00 בפורום מתכונים. שרשור השאלות בפורום כבר נפתח ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

theOlive

New member
עוד הופעה

מחר, ביום שישי ה15 תופיע התולעת במסגרת ערב סבנטיז בקלוטורה הרצל 154 ליד הבארבי. דלתות נפתחות ב 21:30 הערב מתחיל עם הופעה של מאד בליס ואחר כך תעלה תולעת הפארק שעה וחצי של פלויד להנאתכם. מומלץ בחום.

למעלה