מזלות וסקס

magenta73

New member
ת'לא יודע?

זה מין אבל משולב עם זן או משהו. מלמד איך להנות מהמשגל אבל בלי לגמור "חיצונית". להתמסר יותר להוויה ולביחד וכו'. כתוב שם שזה מומלץ למזל קשת... אז הלכתי לחפש ת'טנטרה שלי......

בבקשה .. טנטרה ../images/Emo26.gif

טנטרה עוסקת באנרגיה מינית ובשילוב שלה עם רוחניות", פתח אורן את החלק העיוני בערב, והמשיך: "האנרגיה המינית שלנו היא בעצם אנרגיית החיים, אבל היא אנרגיה מבוזבזת אצל רובנו, היות שהיא מדוכאת, ואנחנו לא משתמשים בה כדי לתעל אותה לשאר תחומי החיים שלנו. לכאורה, אנחנו חיים בתרבות מתירנית, שבה כמעט הכל לגיטימי, אבל מצד שני, אנחנו כל-כך עצורים באנרגיה המינית שלנו". רוב הדתות רואות את המין כאיום, שעלול לשבור את המסגרות ואת ההיררכיה בחברה. דתות רבות גורסות שבכדי להגיע להתעלות רוחנית צריך להתנזר ממין. מעט מאוד תרבויות התייחסו בגלוי לסקס, ומולן ניצבת הטנטרה כמגדלור בודד בלילה: "הטנטרה מגיעה מהודו, שם היא התפתחה כזרם שמרד בערכים הסגפניים של כוהני-הדת ההינדים" הבנת ?

נסיכה ג

New member
המצגת יפה וכל הכבוד על ההשקעה

אבל בכמה מזלות שבדקתי אין קשר למציאות!!!

נסיכה ג

New member
אתה מבקש ממני לבדוק?../images/Emo12.gif

מכיוון שאני מאבחנת ויועצת על פי תאוריה מהקבלה אין לי כוונה לעשות זאת. ושוב .... המצגת יפה אבל לא ריצינית מבחינת התוכן! מאוכזב?

נסיכה ג

New member
עץ החיים ולא אני לא אאבחן לפחות לא

בפורום. את רוצה לחשוף (בתקווה שכך כותבים זאת) את כל עולמך הפנימי בפני חברי הפורום הנכבדים???

ברור שלא.בגלל זה הוספתי את ה ../images/Emo3.gif

מעניין כל הקטע של הקבלה.. מה זה אומר "עץ החיים" ? אייך מאבחנים ?

למעלה