מפגש פורום - פעם שלישית

שבוע טוב לכווווולם!

אז ככה, הרעיון עצמו מגניב, אבל קחו בחשבון שהצפוניים (למשל חיפאית כמוני) לא יוכלו להגיע... לפי מה שהבנתי, רוב הח'ברה כאן מאזור המרכז - אז אין טעם בכלל לדבר על העברת מיקום המפגש קצת צפונה... בכל מקרה, זה אחלה רעיון ותעשו חיים. כמובן שאח"כ תעדכנו אותנו בהההכככללל!

junny

New member
אני אהיה גמישה

בכל מה שקשור למפגש שיתקיים בשעות הערב או בסופשבוע. עכשיו אחרי תקופת המבחנים אני אעשה כל מאמץ אבל לצערי לא אוכל לקחת יום חופש עבור המפגש שכן כל ימי החופש שלי בוזבזו על מבחנים ולימודים (וגם קצת חופש בחו"ל..) אני יוצאת מאזור השרון. נתניה-חדרה פלוס מינוס ואשמח לשמש נהגת לכל מי שיהיה זקוק להסעה. 24/02 זה תאריך מצויין מבחינתי

enicegirl

New member
אפשר באמת להפגש

באיזור השרון שזה גם יותר קרוב לצפונים שבינכם, לא? ואפרת, אין מצב שאם זה יהיה בת"א תגיעי לאיזה שעה-שעתיים? כי אני חושבת שעל כביש החוף אפשר לנסוע בערך שעה וקצת. מקסימום תאחרי קצת...

ברצון הייתי מצטרפת

צריך להתחשב ברוב...ואם הרוב מגיעים מאזור ת"א (אחרי הלימודים או אחרי העבודה או אחרי סידורים וכו') לא הייתי רוצה לטרטר אותם למרחקים. בואי נראה לפי ההיענות של כולם. אם יהיה מספר נכבד של צפוניים שיתעניינו להגיע - אז סבבה, אבל אם כולם ירצו להיפגש באזור המרכז ורק אני מהצפון.... אין סיכוי שהם ירצו להגיע! בקיצור, הרוב קובע.

python 4

New member
מפגש!../images/Emo24.gif

מבחינת התאריך - אין בעיה. מבחינת המיקום - למרות שיש כמה מחיפה זה צריך להעשות במרכז הארץ.. לדעתי אני מגיע מהנקודה הכי רחוקה (מכרמיאל, שזה הרבה אחרי חיפה) אבל לא תהיה לי בעיה מיוחדת להגיע. אבל מה דעתכם לגבי שישי בבוקר? בשישי הרוב לא עובדים / בצבא, אפשר להיפגש בסביבות 10:00 ככה ועד לשעה 14:00-13:00 בה יוצאים הרכבות והאוטובוסים חזרה צפונה. כך גם הצפוניים יוכלו להגיע. בנוסף, אם נפגשים במקום ציבורי עדיף שזה יעשה ביום. אם מדברים על שעות היום, אפשר בכיף להיפגש בפארק הירקון. אנחנו לא חייבים וידאו - רק לשבת ולהיפגש ולדבר. לגבי מה שתיש העלתה - כתבתי על כך פעם כאן, כשהצעתי יחד עם צהובי את רעיון המפגש. אני מבין את החששות ואת הנטייה לאנונימיות - אבל כמו שכתבתי אז, מכיוון ואנחנו לא פורום "פדופילים חסרי אפרוח" אין צורך באנונימיות כזו. כולנו אנשים (רציתי להגיד בוגרים, אבל נגיד.. נורמלים) ואין שום סיבה שלא נקים לנו מין קבוצת תמיכה כזו, למכורי צח"מ, שנפגשים ומדברים על ההתמכרות שלהם. אין פה רוצחים או אנסים. בשני פורומים שאני חבר בהם תדירות המפגשים נעה בין פעם בשבוע לפעם בחודש. אחד הוא פורום מקצועי, שהמפגשים שלו מפרים ומועילים בלי קשר לאנשים הנחמדים בצורה בלתי אפשרית שנוכחים בו. השני הוא פורום שהכרתי בו ידידים, חברים, ואף למעלה מזה. בכל מקרה, לא צריך להתייחס אל זה כאל מפגש גורלי שבו חומות האנונימיות האינטרנטיות יתנפצו להן לעד - אלא פשוט אל מפגש חברים רגיל, שכולם משתפים אהבה אחת (אהבתם לג'יל). לצערי אני אהיה די מנותק מהאינטרנט בשבוע הקרוב. מה שיוחלט מקובל עלי.

סקר בנוגע לאיזור המפגש

בשביל שנחליט באיזה איזור הכי כדאי לערוך את המפגש הכנתי סקר שלפיו נדע באיזה איזור גרים הכי הרבה והכי כדאי לערוך שם את המפגש.וחוץ מזה נראה גם כמה באים מכל איזור וזה יכול לעזור בנושא של ההסעות וכו' http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=262576

taish

New member
מאור, תודה רבה על הסקר! ../images/Emo24.gif

זה היה רעיון מצויין. בינתיים יש רוב לאיזור הצפון...

גם אני חיפאית

ואני מאוד רוצה להגיע אם המפגש יהיה במקום מרכזי בת"א כלומר מקום שאפשר להגיע אליו בלי בעיה מהרכבת, אין בעיה . אני גם מוכנה להסיע חיפאים לרכבת וחזרה הביתה - כך שמי שרוצה יכול להצטרף. גם לגבי יום ששי בבוקר (רעיון מצויין אגב) אין לי בעיה.

taish

New member
מצויין, אני כנראה אהיה הנוסעת

הראשונה שלך (אם אני לא אמצא סידור אחר). אני גרה בחיפה...

Dawn12

New member
חסרה לי עוד ריקי לספירה ../images/Emo8.gif

הרמוני, לאן נעלמת?

הנני כאן !

ושחר, אתה חמוד אתה !
טוב, האמת שהתכוונתי לשלוח לך מסר פרטי וגם מסר תשובה לאורטל החמודה אבל החלטתי שיותר טוב לכתוב כאן לכולם לפני שיצוצו שאלות ותהיות לאן נעלמתי. לא נכחתי כאן בימים האחרונים מפני שאמא מאושפזת (וברשותכם אני לא יכנס לפרטים) אבל אני לא יכולה לחשוב על צח"מ או על מפגש ברגעים אלה, אני ממש מצטערת, לפני קצת יותר משעה הגעתי הביתה וראיתי קצת צח"מ בחטף וכמובן שבאתי להציץ כאן ולראות מה קורה. אני מאוד שמחה שאתם מקיימים מפגש ולראות את כולם נרגשים זה באמת מחמם את הלב. אם הכל יהיה בסדר כמובן שאני יגיע ואם לא אוכל אז תהנו כמה שרק אפשר !!! דרך אגב, שחר וג'ני אנחנו "שכנים", אני מחדרה (אף אחד לא מושלם
) כך שאם אגיע נוכל לבוא ביחד. ביי לכולם! נשיקות
ריקי, (הרמוני בשבילכם!)

למעלה