מפגש!../images/Emo24.gif
מבחינת התאריך - אין בעיה. מבחינת המיקום - למרות שיש כמה מחיפה זה צריך להעשות במרכז הארץ.. לדעתי אני מגיע מהנקודה הכי רחוקה (מכרמיאל, שזה הרבה אחרי חיפה) אבל לא תהיה לי בעיה מיוחדת להגיע. אבל מה דעתכם לגבי שישי בבוקר? בשישי הרוב לא עובדים / בצבא, אפשר להיפגש בסביבות 10:00 ככה ועד לשעה 14:00-13:00 בה יוצאים הרכבות והאוטובוסים חזרה צפונה. כך גם הצפוניים יוכלו להגיע. בנוסף, אם נפגשים במקום ציבורי עדיף שזה יעשה ביום. אם מדברים על שעות היום, אפשר בכיף להיפגש בפארק הירקון. אנחנו לא חייבים וידאו - רק לשבת ולהיפגש ולדבר. לגבי מה שתיש העלתה - כתבתי על כך פעם כאן, כשהצעתי יחד עם צהובי את רעיון המפגש. אני מבין את החששות ואת הנטייה לאנונימיות - אבל כמו שכתבתי אז, מכיוון ואנחנו לא פורום "פדופילים חסרי אפרוח" אין צורך באנונימיות כזו. כולנו אנשים (רציתי להגיד בוגרים, אבל נגיד.. נורמלים) ואין שום סיבה שלא נקים לנו מין קבוצת תמיכה כזו, למכורי צח"מ, שנפגשים ומדברים על ההתמכרות שלהם. אין פה רוצחים או אנסים. בשני פורומים שאני חבר בהם תדירות המפגשים נעה בין פעם בשבוע לפעם בחודש. אחד הוא פורום מקצועי, שהמפגשים שלו מפרים ומועילים בלי קשר לאנשים הנחמדים בצורה בלתי אפשרית שנוכחים בו. השני הוא פורום שהכרתי בו ידידים, חברים, ואף למעלה מזה. בכל מקרה, לא צריך להתייחס אל זה כאל מפגש גורלי שבו חומות האנונימיות האינטרנטיות יתנפצו להן לעד - אלא פשוט אל מפגש חברים רגיל, שכולם משתפים אהבה אחת (אהבתם לג'יל). לצערי אני אהיה די מנותק מהאינטרנט בשבוע הקרוב. מה שיוחלט מקובל עלי.