פרק 19 - "שיברון לב"

POISEN G

New member
פרק 19 - "שיברון לב"

תקציר: סת' וסאמר שובכים פעמיים ושתיהן לא מוצלחות. סת' מבוסס כי הוא בתול וחושש כי סאמר לא תרצה בו. ריאן ומריסה לא מסתדרים. תרזה, חברתו לשעבר של ריאן מופיעה ומריסה חוששת לאבד את ריאן. שירים: Hello Sunshine by Super Furry Animals Billodity by Mojave 3 Summer Time by The Firetheft Anything But Love by Squirrel Nut Zippers Dreamtime by Mastersource Night Moves by Bob Seger Wonderwall by Ryan Adams

Danielushhhh

New member
זה כבר לא מפליא שהם לא מסתדרים../images/Emo3.gif

היה םרק אחד שהם כן הסתדרו?!

סנטה

New member
אחלה פרק ממש אהבתי ...

חבל שהולנטיין שלי לא התסכם במסיה כזו :/

dht160

New member
סוף סוף ס'ט וסאמר !!

איזה זוג מדהים ומצחיק. פשוט תענוג לצפות בהם.

כן היה פרק מוצלח=)

אין לי הרבה לפרט כי כבר הדרמתיות עברה שראיתי את הפרק לפני שבועיים=( בגלל זה אני משביתה את כל עסק ראיית הפרקים בזה אחר זהה (4פרקים ברצף=)

אייייייייייייייייכ

רק אותי הגעיל לוק ואמא של מריסה???
ומריסה..לא אכפת לי ממנה..סתם מפגרת..עדיף לריאן בלעדיה..
סת' קורע וגם סאמר..הם כאלה...מפגרים!! חחח
סנדי רולזזזז
והכי הרג אותי הגירסא המוזרה שהייתה בסוף לשיר!! הם כל כך כיערו אותו!!!! וזה שיר ממש יפה..
קיצר פרק חמוד+

../images/Emo178.gifכןן חחח זה באמת דוחחחה אבל

דווקא הגרסה של השיר ממממממממש יפהה לדעתיי

אני מתה על הגירסא של אואזיס

באמת, ברור שזה שיר מדהים, אבל זו הייתה גירסא יפה לדעתי.. שונה מאד. של מי אמרנו שזה?

Aviad1987

New member
גרסה מאודד שונה

לא שמעתי אותה מספיק בשביל להחליט אם היא יפה :|

dht160

New member
אה אגב.

ממש לא אהבתי את הביצוע של השיר שהיה בסוף. הגירסה המקורית הרבה יותר טובה

פרק מעולה !!!!!!

היה בו הכול- עצב, שמחה ושערוריה שמחתי שס'ת וסאמר סוף סוף ביחד, ופשוט אהבתי את השיחה בין ס'ת לסנדי וגם השיחה בין ריאן לס'ת ("פיש סקס"
) היה עצוב שריאן ומריסה נפרדו (למרות שאני לא כל כך סובלת את מריסה אבל היא נראתה כל כך עצובה). ג'ולי ולוק... מה יש לומר האשה היא פשוט שערוריה, אבל אי אפשר שלא לאהוב אותה, היא מוסיפה כל כך הרבה פלפל לתוכנית.

RAZOSH

New member
אוי ג'ולי מלכה ... היא התשובה הנשית

לציניות של סת' .. היה פרק ממש ממש יפה ....לא יודע למה מריסה מעצבנת אותכם אני חולה על התחת של היפייפיה הזאת 1!!!! חבל שהיא וריאן כבר לא ביחד !!! הם היו ביחד מושלמים כל כך .... סת וסאמר - אחחח אחחחח כמה חיכינו כמה ציפינו וזה הגיע..מהיר ומדויק ! סתם היה פשוט ענק קטעי הסקס שלהם ( ייס ייס סאמר ) סאמר פשוט ענקית והיא וסת יוצרים את הזוג המנוגד הכי שווה על המסך ! לוק וג'ולי - ג'ולי האישה והאגדה , אני לא חושב ששערוריה זה תואר מסתאים , היא "בייונד " שערוריה היא פשוט ענקית !!! וזה רק אני או שלשחקנית יש עיניים יפיפיות ?! קיקי וסנדי - ממש מושלמים ביחד !!!!!!!!!!! למרות שכבר ראיתי את הפרקיפ אני עדין מתרגש כל פעם מחדש !!!

גם אני ראיתי את הפרק מזמן

כבר שכחתי שהוא כל כך טוב. ואתה צודק, השחקנית שמשחקת את ג'ולי, ממש ממש יפה. אני לא רואה אותה כתשובה הנשית לציניות של ס'ת, כי ס'ת הוא חמודייי והיא כזו רשעיית (ושאני אומרת רשעית אז אני לא דווקא מתכוונת בצורה רעה כי בלעדייה ממש אין סדרה).

למעלה