פרק 19 - "שיברון לב"

MRSHIVER

New member
אווווו היה פרק כזה טוב

היה אחד הטובים לאחרונה.. ואחד המצחיקים.. ואחד הסקסיים.. לא הבנתי בכלל איך קירסטן ובעלה רבו, איך הם הגיעו לזה בכלל חשבתי שזה בצחוק ממש התפקעתי כל משפט שהם אמרו.. סנדי חמודי.. ועם סת' חחחחח איזה מצחיק היה.. אוחח כל כך נמאס ממריסה וריאן!! אררר

Tinty

New member
ציטוטים נבחרים מכל הפרקים

http://www.planetclaire.org/quote6.html רדי לפרק "THE HEARTBREAK" הציטוטים הטובים מהפרק נמצאים שם :) יש גם דפים לספיישלים, לעונה השניה ולדמויות עיקריות. תהנו. =)

Aviad1987

New member
פרק גדול../images/Emo70.gif

היה גם קורע במיוחד. לא הבנתי את הקטע של ריאן.. סלח לה וזהו!

כבר אמרתי בפרק 17

שמריסה זרקה את ראיין, היא השתמשה באותן מילים שאמא של ראיין אמרה שהיא זרקה את ראיין מהבית. לא יודעת לגביכם, אבל אני לפחות ראיתי את זה כרמז לכך שהוא לא יסלח לה וכמו שסנדי אמר למריסה, "שברגע שדברים נהיו קשים עבורו (עבור ראיין) כולם תמיד עזבו אותו". אז למה שהוא יסלח לה ?? הוא לא רוצה להפגע עוד פעם !!

Vintage Queen

New member
פרק טוב

סוף סוף דברים מתחילים להסתדר אוליבר כבר לא מציק בעיניים סת' וסאמר חוזרים (חאמודיםםם), מה שהרס לי את כל הפרק זה לוק וג'ולי זה דיי מגעיל =/ היא סתם חרמנית שיכורים אוףףף לוק כזה חמוד מה הוא הולך אליה?! אני אוהבת את תרזה, אבל לא מתאים לי שהיא וריאן יהיו יחד... ואני גאה בו על מה שהוא עושה למריסה... סוף סוףףף =] אהבתי תפרק ממש

bad attitude

New member
היה פרק מצחיק במיוחד הקטע של:

סנדי וסת' כשהם ניהלו את "השיחה" חח כשהוא אמר לו יא כלב או כשסנדי אמר ראש השנה קטעים יהודיים וכיף לראות אותם בסדרה שאתה הכי אוהב וגם שהכי אהבתי אי פעם...בקשר למריאה ולריאן אני הייתי חוזר למריסה כי הרי אהבה אי אפשר לנצח ומה קרה פתאום אנה נעלמה?מקווה שהיא תחזור שיהיה מעניין וסת'?סת' באמת כלב שהוא הצליח לז*** כוסית עולמית כמו סאמר אבל שמתם לב איזה נמוכה היא?חחח אבל עדיין היא אחת המושלמות... בקיצור שיהיה לכולכם אחלה שבת תעשו חיים ושבוע טובבב לכולם

Danielushhhh

New member
סוף כזה מעצבן

באמת קשה לסלוח לה אבל הוא יכול לבטוח בה. חלאס שיחזרו וזהו. הקטע עם סאמר וסת' היה קורע
הוא כזה שרוט סת'
הכי מצחיק ששניהם נפגעו בפעם השניה..

DaisyDuke

New member
אני היחידה שבעד לוק וג'ולי?../images/Emo12.gif

היה מצחיק שג'ולי הייתה מאושרת שהיא ניצחה את קירסטין ב"אולטימטום". פרק חביב ביותר. אהבתי שקירסטין התחילה לירות על סת' וסנדי חצים אדומים

F U N K Y GLOW

New member
אחחחח איזה פרק טוב../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

ממש ממש טוב ^___________^ אהבתי ... סת וסאמר זה מאגניב ביחד .. אוי סאמר חמודה !!!

MaStIk BaZoOkA

New member
איזה פרק טוווווווווב=]

חח.אהבתי את סת' וסאמר..סוף סוף אין מישהי מעצבנת בסביבה( *שיעול* אנה *שיעול* ) לא חשבתי שסאמר בעצם בתולה..ואהבתי שסאמר התפשטה מול סת' אז הוא עצר ואמר "מה שתגידי סאמר" (או משהו כזה
) ..חח.. והכי שמחתי שריאן לא סח למריסה..אני לא מבינה למה הטיפשה הזאת מצפה שהוא יסלח לה אחרי שהוא ראה שהיא לא מאמינה בו!! שהוא הזהיר אותה מאוליבר והיא בדעה שלה ..שונאת אותה! ג'ולי ולוק =
בעע..זה היה כזה מגעיל שהיא אמרה לו להיכנס לבית..בחח......

someone65

New member
גם אני לא סובלת את מריסה

עוד שנייה אני מביאה לה כףף אם זה היה הפוך היא בטוח לא הייתה סולחת לו אז מה היא רוצה?!

JONNY B O Y

New member
פרק אהוב עליי מעונה 1...

פרק מעולה ... סאמר תעשי לי גנון....חחחח...או מריסה...

למעלה