פרק חמוד ביותר
הייתי אומרת אפילו פרק טוב מאוד, אבל תרזה הופיעה בו אז זה קצת הוריד ממנו. אז ככה- אומנם ראיתי את הפרק מזמן, אבל קצת שכחתי כמה טוב הוא היה אהבתי את הקטע בהתחלה שס'ת נרדם עם הטלפון,ואחרי זה שהוא וסאמר מדברים על זה שה"ננה" באה וסאמר רוצה להכיר אותה- ומדברת בעברית עם מבטא כבד....אההה וגם איזה חמודה היא היתה שהיא אמרה שלום בעברית !!? אהבתי גם את הננה, הקטע הכי מצחיק זה שהיא שהיא נכנסה לבית ואמרה משהו כמו " הדלת היתה פתוחה...מישהו יכול להכנס ולהרוג את כולנו" כי זה כ"כ מתאים לסבתא יהודייה להגיד. מאוד מאוד אהבתי את הקטעים עם ריאן ומריסה בפרק הזה, והקטע שג'ולי מדברת עם ריאן הצחיק אותי קצת. תמיד מוזר לראות אותם מדברים..... חוץ מזה- עוד מישהו חשב כמוני שצ'ינו לא כ"כ גרועה ? כי בפרק הראשון הראו לנו ממש שכונה עלובה, ועכשיו במסיבה של תרזה, השכונה לא נראית עד כדיי כך גרועה...כאילו,הבית של תרזה והחצר והמסיבה והכול..אומנם זה לא ניופורט אבל זה לא ממש שכונת עוני. והחלק הכי טוב בפרק היה- לראות את ריאן בכיפה.
לא יודעת למה אבל זה עשה לי את זה.... כאילו, הוא הבן אדם האחרון שהייתי מצפה... כי הוא כ"כ בלונדיני וחתיך ושרירי וכ"כ לא יהודי באופן ברור
אבל אני מניחה שאם הוא גר עם הכוהנים אז מה אפשר לצפות... פרק חביב- הפרק הבא הרבה הרבה יותר טוב (לדעתי) אז אל תפספסו לא כדאי...