תמונות מדברות

DesertRose7

New member
תמונות מדברות

אז מה הארי היה אומר בתמונה אם רק היה יכול לפתוח את הפה? וטום? ודאגי? ומה עם דני?! ואפילו פראן? (הבלונדינית - המנחה של TOTP)

Naite8

New member
אוקיי.. הנה זה בא

אמממ פראנ: כוחות הרשע, הכנעו! טומ: או שאשליכ עלייכמ את ציפור הXJT שלי!!! הארי (לדני): נהג, עצור לי פה בבקשה. דני: תנ לי רק לעשות פה את הסיבובבב.... ואוואואו דאגי: יאאאא איזה שיגועימ פה...!!!

may90

New member
ייעי אני אוהבת את זה!

פראן-יאללה לצאת!!!! דני-פיה פראן! שימי דאורדורנט! אני עפתי מפה! ביי! דאגי-להלהלהלהלהלה הארי-*מחקה את רועי לוי* טום-סתם עושה תנועה עם הציפור

loner in love

New member
חחחחחחחחח

כנראה שההבעות של דאגי לא אומרות שום דבר, אבל רוב הפעמים אתם מדובבים אותו "להלהלה" או "בלהבלהבלה" חחחחחחחח

may90

New member
חחחחחחחחח

אבל סתכלי בתמונה על הלשון שלו הוא ממש עושה להלהלה אבל לא סתם להלהלהלה אלה כזה להלה של מטומטם כזה חחחח

MiChElLe182

New member
חחח...הלשון שלו בחוץ מידי

איך הוא יכול לעשות להלהלה זה ניראה כאילו הוא סתם צועק חחחחחחחח.....כולם חושבים מה כולם אומרים ורק דאגי חושבים איזה קול הוא עושה
אוטיזם

may90

New member
נו בגלל זה להלה של אידיוט

כאילו לא שומעים את הל'... אבל רואים את הלשון זזה ושומעים "הה הה הה הה" עם ל' חלשה מאוד

may90

New member
מפני שזה נושא חשוב ואי אפשר ככה

סתם לטעות! זה לא יעלה על הדעת! שככה הלא יבינו מה זה להלה של אידיוט

beyonce3

New member
חחחחח.....מאי......

מאי מאי....גם לך לא חסר טימטום........חח

may90

New member
שקט דחליל

או שאני יהפוך אותך לסנאי טורף נמלים

beyonce3

New member
בשמחה!

ואת תהיי הנמלה ה-1 שאטרוף!ואחורי זה דוגי!חחחחחחחחחחחח

M c F l y

New member
הו גאד הזכרתם לי משהו מצחיק

הייתי עם חברה ועוד כמה בנות בשיעור ספורט.. והיינו אמורים לעשות קפיצה לרוחק אז עמדנו וחיכינו בתור.. אז אמרתי לחברה שלי משהו על דאגי ואז איזה אחת שאלה על מי אנחנו מדברות ואז איזה פקצה נכנסה לשיחה וכזה "גם לדגים שלכן אתן קוראות בשמות??" וגאד כמעט מתתי שם זה היה כ"כ מצחיק:p

may90

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מסכן!!! כולה דאגי! יש כזה שם.. הכרתי את השם הרבה לפני מקפליי

M c F l y

New member
אבל היא פקצה!

והיא טיפשע גמ בלי קשר :) אבל אני וחברה שלי מתנו שמה חע

beyonce3

New member
כמוך??

סתם סתם מאי!לא לכעוס!את פריטי פייס,שלא גט פאר וויט' גייז.......חח..מתה עלייך!תזכרי ערימת ילדים היום ב-2 בלילה!ראי הוזהרת!

may90

New member
אני לא פקאצה!

אני ילדה נורמאלית ואיך שמיי מגדירה- מאאאגניבהה!!@!

למעלה