תמונות מדברות

beyonce3

New member
מה אמרת??

איך שמיי מכנה אותך?!בסדר גברת צעירה,את חייבת לי הסבר מיד!!!!!!!!גרעעעעעעעעעעעע

may90

New member
הסבר על מה?../images/Emo12.gif

מישהי פה מקנאה?.... חחחח אבל תרגעייייייייייי אותך אני מכירה יותר!!

beyonce3

New member
כן,כן......

אני מקנאה!אז מה?לפחות אנ'לא מסתירה את זה....אע.......איך לא סיפרתי לי על החוויה של עם דאגי בשירותים?!רעה!

may90

New member
הוא ביקש שלא

ודני היה שם גם וג'יימס כמובןןןןןןןןן

beyonce3

New member
איכס יא מגעילה!

כולכם ביחד?!אהההההההההההההההההההה..ואיפה היה הארי?!

MiChElLe182

New member
**נידחפת**

מה הולך כאן?!?!?! היית עם דאגי בשורותים ודני וג'יימס??????

beyonce3

New member
ל-*נדחפת*

כן.............אולי זה נשמע לא אמין........אבל.עיזבי,סיפור ארוך,את לא רוצה לדעת!

may90

New member
אלההההההההה

אמרתי לך לא לגלות! יו פאקה נו ואני אמרתי לו עכשיו עד שהוא סוף סוף התחבר שסיפרת(י) (חיפיתי עלייך-ובסוף כן סיפרתי לו עלייך) ואז הוא אמר שהוא צריך ללכת!! פאקה נו אלה אם הוא כועס זה באשמתךךךךךךךךך

may90

New member
אלהההההההה אני מתההההההה

הוא סיפר לדנייייייייייי פתאום הוא שלח לי! אבל הוא אמר שזה בסדר וגם הם סיפרו שהם נתקעו איתי בשירותים חחח זה היה קורעעעע הקטע הזה ואת ככה מנסה לחלץ אותי מהדלת!!! חחחחחחחחחח ואיך שדפקתי את הרקאש בדלת אין זה היה היום הכי קורע! אבל הקטע שאת קולטת שאחרי שנה וחצי! הם שמרו את התמונות???!?!?!

beyonce3

New member
רציני?!

אבל הוא יותר מדבר איתך מאשר איתי?אני זוכרת שהוא כ"כ כעס עליי על שהוצאתי אותך! אני לא אשכח שהוא חשב שזה השירותים של הבנים!דאמט!!!!!!!

may90

New member
חחחח!!!

ולא ידענו מי אלה כי זה היה לפני שהם התפרסמו פתאום ג'ימי יוצא מהשירותים וככה דני הכיר את דאגי אין זה היה פשוט ענק! ואני ראיתי את ג'יימס ולא יכלתי להסתובב ודפקתי את הראש חחחחחחחח וכולם צחקו ואת מבחוץ נבהלת חחחחחחחחחחחח

beyonce3

New member
וזה כי את טיפשה.....

והם כן היו,פשוט בארץ לא.....הבנות דודות שלי שגרות שם סיפרו לנו,זוכרת....איך נהייתי חיוורת גאאאאאאאשששששששש......אבל תודי שהארי היה חמוד...........חחחח

may90

New member
נוווו אלההההההההה

אמרתי לך לא לדבר על הטיול הזה!!! זה היה חרא! הדבר הכי מביך שקרה לי! נפלתי על שלולית זוכרת?! ומי במקרה היה שם? כמובן- הארי! ומי תמיד הולך אחורי מעריצים לכל מקום בעולםםםםם? נכון פקאצות! אבל הוא לא צחק זה היה חמוד! אבל לפחות הכרנו את טומס בזכות דני השקסון

beyonce3

New member
טומס??

אוי נכון!אני זוכרת ת'קטע עם השלולית!מסכנה....אני מהזה נבהלתי.....את ליכלכת אותי!והפקאצות האלה איך הן צחקו,אלוהים!אנטישמיות!........אבל בשירותים יותר!!!!!!!כי דוגי כבר זיהה אותך...............חחחח

may90

New member
אלה תראי מה שלחתי לדני

הוא אמר לי על זה שהפעם הא רוצה לשלוח לי את התמונה עם הקרח על הראש ושאת שותה ומתפקעת זוכרת? אז רשמתי לו על התמונה שלו ושל ג'ס (נו החבר השווה של טום): yeah yeah i saw the look! u did the look to buthead! (yeah i'm calling him buthead after he fucking called me ice head! kick him!!!!!!)

beyonce3

New member
מה??!!

ותגידי לו את מה שאמרתי לך להגיד לו ושכחת!נו........בקשר למשחק כדורגל...את זוכרת מה שאמרתי לך???אז זייהו,זה.....ותגידי לו שיש לי את התמונה הזאת של דאגי עם ג'יי ג'יי(...כן,ההומו מהמסעדה האיטלקית...חח).........שדאגי לקח לי ת'פלא,ועשה צילצולים של האנשים הצועקים.......חח.......אוי,זה היה קורע!זוכרת!

may90

New member
במעורפל....

טחחחחחחחחחחח זוכרת שהאחים שלנו גילו אותנו ברחוב עם זרים בגיל 16 וכאלה (|אוי כמה שדאגט היה קטן כמעט בגובה שלי טיפה יותר גבוה... ובול בגובה שלך) והם התחילו להוציא את החרבות צעצוע ולהרביץ לדני בברך ודאגי צעק:"היט ט'אם אין ד'ה נאטס!!!!" הם לא הבניו ואז דאגי לקח את אחת החרבות והדגים להם על דני?

beyonce3

New member
אוי כן........בטח שזוכרת...

כזה אני זוכרת שניסינו ללמד אותם עברית,כזה ניסיתי ללמד את דאגי והארי להגיד:"גליק גליק גליק,איזה גוף מדליק!"...והארי אמר:"גיק גיק גיק איזה גוף מקליד!"........ודאגי בכלל לא ניסה,הוא כזה:"וואטס?!).....ואח"כ שניסינו ללמד אותם מעוז צור.........אז הארי בכלל קרע אותנו! נראה הוא אמר:"מאוד דוק ישורתי לא נאה...."...או משו כזה?חחחח....אבל הכי הכי קרע,לנסות ללמד את דאגי את פרשת השבוע!טוב מאי,נראה לי נסחפנו.........אם את מבינה אותי??? עדיף להמשיך איתם בזה...כי את לא יודעת איזו הודעה דני שלח לי עכשיו!בא לי למות,נשבעת לך אני רועדת עכשיו ובוכה......הוא לקח את זה ממש קשה,הקיצר דברי איתי מחר......הוא חירפן אותי עכשיו לגמריי......

may90

New member
טחחחחחחח

מה הוא רמ הפעם? אההההה וג'ס שלח לי הודעה וביקש "סליחה" על האייס האד אבל לאאאאא וויתרתי לווווווווו ואני עדיין קוראת לו באטהד!

למעלה