חדשים

noni2222

New member
חדשה+שאלה

היי אני חדשה פה.. קוראים לי נועה, אני בת 14 ואתמול עברתי לשנה לאוסטרליה... רציתי לשאול אם למישהו ידוע על שעות שידור+ערוץ של הסדרה באוסטרליה.. אני ממש אוהבת את הסדרה והייתי ממש רוצה לראות אותה מפה... אז יש בכלל סברינה באוסטרליה?

noa131

New member
היי אני חדשה

היי קוראים לי נועה ואני חדשה יש לי שאלה- מה הולך-של מי סברינה חברה ואת מי היא אוהבת- הארווי או ג'וש? הארווי נפרד ממנה כי הוא גילה שהיא מכשפה?

x5452

New member
היי אני חדשה וקצת מבולבלת

ממתי סברינה לא עם גוש?

חדשדושית+שאלונת

היי אני אלה בת 13 ואני אוהבת לצפות ב"סברינה" והשאלונת היא מתי הסדרה משודרת בערוץ הילדים

sisty

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo143.gif

חיפשתי בכמה מנועי חיפוש וגם שאלתי, אף לאף אחד לא ידוע. אם היית שולחת הודעה לפני הטיסה, הייתי ממליצה לך על ספרי הסדרה שניתן לקנות בארץ, אבל אולי תבררי עם הספריה שבאזורך? אני מניחה שיהיה להם משהו, הרי אם סברינה יש בישראל, הגיוני שיהיה גם באוסטרליה! אנסה לחפש שוב

ברוכה הבאה ו...

ובקשר לשאלה היא היתה חברה של גוש והיא כרגע פנויה . נ.ב. כן הארווי נפרד מסברינה בגלל שהיא מכשפה

sisty

New member
ברוכה הבאה! =>

"סברינה המכשפה הצעירה", משודרת כל יום שבת בערוץ 6 (עונות 1-3, שני פרקים ברצף) בשעה 13:05, ובערוץ 3 שמשודרת גם ביום שבת, בשעה 18:05 (עונה 5).

נ מ ו 4

New member
נצל"ש

כולם מוזמנים לקומונה החדשה שלי על מורים!!! בואו לדבר על הדברים המביכים היותר שקרו לכם בבית הספר!!!! הכניסה לילדים בלבד!!!!!!

MoMiNagirl

New member
בוקר טוב אליהו!

סברינה כבר מזמן לא משודרת ביום שבת בערוץ הילדים... היא משודרת כל יום בשש ועשרים או שש עשרים וחמש... ערוץ שלוש- עונה ששישית. אביטל, ממך הייתי מצפה ליותר, ולעדכן קצת יותר מהר את הדברים....

sisty

New member
טעות שלי וטעות שלך../images/Emo26.gif

סברינה חזרה לשידור בערוץ הילדים - ולא המצויר - כל יום א' -ה' בשעה 18:25, עדיין לא ראיתי אף פרק כיוון שזה חדש גם לי ולכן לא ידועה לי העונה. נראה היום ונדע
. תוקנה הטעות
.

למעלה