ברוכה הבאה, ואל דאגה: סברינה עדיין עם ג'וש, כיוון שהוא לא התרגש מהנשיקה שלה עם דרק
S sisty New member 29/1/05 #17 ברוכה הבאה, ואל דאגה: סברינה עדיין עם ג'וש, כיוון שהוא לא התרגש מהנשיקה שלה עם דרק
M MoMiNagirl New member 31/1/05 #25 מי זה דרק? וואי יש לי בלאק אוט רציני... איזה פרק היה ביום שבת? אני לא זוכרת אם ראיתי או לא. נראה לי שלא. אוף איך שחכתי??? אני לא מאמינה!!!! אז מה היה??
מי זה דרק? וואי יש לי בלאק אוט רציני... איזה פרק היה ביום שבת? אני לא זוכרת אם ראיתי או לא. נראה לי שלא. אוף איך שחכתי??? אני לא מאמינה!!!! אז מה היה??
S sisty New member 1/2/05 #26 לא להתרגש בפרק ביום שבת סברינה הייתה עם דרק, דמות חדשה, וג'וש ראה אותם מתנשקים. ג'וש לא התרגש מהנשיקה, וסברינה כרגע עם ג'וש .
לא להתרגש בפרק ביום שבת סברינה הייתה עם דרק, דמות חדשה, וג'וש ראה אותם מתנשקים. ג'וש לא התרגש מהנשיקה, וסברינה כרגע עם ג'וש .
ק קמילה רוחאס New member 2/2/05 #32 ברוכה הבאה תשובה לשאלתך:סברינה עכשיו אוהבת את ג'וש והארווי עזב אותה כי הוא גילה שהיא מכשפה!!
ק קמילה רוחאס New member 27/1/05 #7 ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif תהנה בפורום המקסים שלנו!!
N noni2222 New member 27/1/05 #4 תודה רבה וביררה קצת בעצמי, ואמור להיות פה.. אני רק צריכה למצוא את הערוץ והשעות.. חח
N noni2222 New member 31/1/05 #22 מצאתי. ערוץ 10, יום ראשון, 6 וחצי בערב. אבל איזה פרקים ישנים.. היה את הפרק שהן נוסעות למאדים.. הדודות וסברינה... יודעות למה הכוונה? שהן עושות שם סקי.. אני מקווה שיש פרקים יותר טובים בעוד ערוצים. טוב מילא--> זה עדיף מכלום.
מצאתי. ערוץ 10, יום ראשון, 6 וחצי בערב. אבל איזה פרקים ישנים.. היה את הפרק שהן נוסעות למאדים.. הדודות וסברינה... יודעות למה הכוונה? שהן עושות שם סקי.. אני מקווה שיש פרקים יותר טובים בעוד ערוצים. טוב מילא--> זה עדיף מכלום.