תודה רבה
H hilali1 New member 5/2/05 #13 כמה אפשרות לזה שאין פיתרון: 1. זה קשה 2. אין כאן אף אחד 3. זה לא מעניין אף אחד
1 10 הגרי New member 5/2/05 #14 אני ניסיתי אתמול,אך לא המשכתי עם... זה,אולי אח"כ אני אמשיך.מקווה שאת לא פגועה מזה שאנשים לא מגיבים בקשר לחידה,הילונת... .
אני ניסיתי אתמול,אך לא המשכתי עם... זה,אולי אח"כ אני אמשיך.מקווה שאת לא פגועה מזה שאנשים לא מגיבים בקשר לחידה,הילונת... .
ש שרית7 New member 5/2/05 #16 הי בודאי שיש עניין פשוט כל סופ"ש אני לא בבית וגם עכשיו אני עם רגל בחוץ מחר יום חדש ואני גם אנתח מחר את השיר "עוד מעט"
הי בודאי שיש עניין פשוט כל סופ"ש אני לא בבית וגם עכשיו אני עם רגל בחוץ מחר יום חדש ואני גם אנתח מחר את השיר "עוד מעט"
ו ולנטינו לוי New member 7/2/05 #33 תשובות 1-2 נכונות../images/Emo9.gif עדיין לא יצא לי לחשוב על זה כלכך כרגע הדפסתי את זה עוד מעט אחשוב על זה
תשובות 1-2 נכונות../images/Emo9.gif עדיין לא יצא לי לחשוב על זה כלכך כרגע הדפסתי את זה עוד מעט אחשוב על זה
ע עדי 345 New member 5/2/05 #17 אולי... "הרחוב הקטן" * מטאטא רחוב - "רחוב" * התינוק של במבה - "קטן" * דיו - איתו כתבו את השיר......
ש שרית7 New member 6/2/05 #23 אני זורקת כל מה שעולה לי בראש מטאטא: ניקיון, קש, מכשפה, עפה, אולי מראה מכושפת? מה עוד? לנרות, אבק, לכלוך... פח: פח זבל, להשליך, לזרוק, אשפה??? במבה: בוטנים, חמאה, אוכל, תינוקות, נולד, פרסומת שך במבה? אין? (מלשון אין כמו במבה?) אולי נקבע שוב בצ'ט?
אני זורקת כל מה שעולה לי בראש מטאטא: ניקיון, קש, מכשפה, עפה, אולי מראה מכושפת? מה עוד? לנרות, אבק, לכלוך... פח: פח זבל, להשליך, לזרוק, אשפה??? במבה: בוטנים, חמאה, אוכל, תינוקות, נולד, פרסומת שך במבה? אין? (מלשון אין כמו במבה?) אולי נקבע שוב בצ'ט?
ש שרית7 New member 7/2/05 #37 טוב נכנסתי לצ'ט וגיליתי שאני פה לבד אז לילה טוב לכולכם ונפגש יום אחר...