איזה דיסקים יש לך

mia01

New member
תשמעו תסביך, היו לי כמחצית

מהאלבומים שלהם מקוריים ומחצית צרובים ופתאום לפני חצי שנה התחיל לי ג'וק שאני רוצה את כולם במקורי וככה קניתי כל חודש דיסק או שניים והיום יש לי את כולם מקוריים, כולל נדירים יחסית של ראיונות וכ'ו. (מצאתי הרבה נדירים יחסית בשוק קובנט גארדן בלונדון מאנשים שמוכרים דיסקים יד שניה).

Ekrembo

New member
אינואנדו...ריממבר פרדי...

מייד אין האבן הדיסק של פרדי עם מרסדס משו בסט באלאדס. ולילה באופרה
. את כולםםם לא קניתי

FreddieMercury

New member
לי יש

בדיסקים (והכל אמיתי) את לילה באופרה, קווין 2, וגרייטסט היטס אחד ושתיים. חוץ מזה יש לי על המחשב את כל השירים שלא באו מאלבומי הופעות.

עד כמה שזכור לי: זה המצב אצלי:

כל האלבומים אצלי, בערך חצי מהם עוד על תקליטים, מעיד על גילי ה"צעיר" אולי?
החצי הנוסף כבר על גבי CDים אורגינלים
בנוסף לכך: יש בקלטות וידאו, את כל הGREATEST FLICKS 1 ו-2, בנוסף גם בוידאו את המופע לזכר פרדי מרקורי
וכמובן, לא לשכוח, את עידן הDVDים: את הGREATEST HITS 1-2 + המופע העצום כמו בוידאו, בנוסף גם 2הופעות חיות מדהיייימות באיכות מעולה בDVD
נ"ב: אני מחכה לרגע שיוציאו GREATEST-HITS3 בDVD...

mia01

New member
לאף אחד אין את magic years

בDVD או וידאו?? זה אוסף של ביוגרפיה מתמשכת ומשעשעת... יש magic years 1,2 ו-3.

מודה באשמה, אין לי את זה...

אך תודי שברגע שיש לך את LIVE IN WEMBLEY באיכות סאונד של DTS, מה צריכה יותר מזה?

mia01

New member
היי היי היי!! זה לא במקום! כבודו של

המופע בוומבלי במקומו מונח אבל MAGIC YEARS זה יותר עליהם מאחורי הקלעים... מרתק!!! מומלץ!

nkotb

New member
גם אתה גדלת על שירי ה - 80?

גם אני,גם מכוון שחלק מהזמן גם גרתי בארה"ב, אני זוכרת שמות כמו: דוראן דוראן, מייקל ג'קסון, פול יאנג, קני רוג'רס, דולי פרטון, ניו אודישן, מדונה, סינדי לאופר,מועדון תרבות, קווין, ניו קידס און דה בלוק, יוריתמיקס, קיילי מינוג, ג'ייסון דונובן, פוליס, ג'ורג' מייקל / וואם, ליונל ריצ'י, דמעות לפחדים, א - הא, פיל קולינס, שיקגו, ביצ' בוייז, ריק אסטלי, בננה רמה, אדי בריקל, בוב גלדוף והבנד אייד, U2, בנגלס, ברלין, בלינדה קרלייל, המכוניות, אריק קלפטון, ג'נסיס, דף לפארד, דבי גיבסון, טיפאני, בילי איידול, ג'נט ג'קסון, פול מקרטני, לני קרביץ, דיאנה רוס, סנדרה, פול סיימון, סימפלי רד, ברוס ספרינגסטין, ועוד ועוד.

אחחח איזו רשימה מפוארת ומדהימה../images/Emo45.gif

גורמת לי לגעגועים לשנים ההן... אוףףף די, אני עוצר כאן כרגע
ואכן כן, בהחלט גדלתי עליהם, אך מודה שלא רק עליהם... התחלתי עם שנות ה-70 וצמחתי עם ה-80, גוייסתי עם ה-90 ועכשיו תמיד אוהב לחזור אחורה...

nkotb

New member
כן אה?

אתה הזכרת לי נשכחות ושמות באו חלקם מהראש מהזכרון וחלקם מהאינטרנט. אין כמו לגדול בצל ה - 80 אייטיז המשובחים. תגיד לי אתה, איפה המוסיקה הטובה של פעם?

עדיף להשאירה פתוחה...

את השאלה, כי אם תשימי לב... תמיד יהיה דור שיגיד היכן היו הימים ההם, שבעצם כל דור מייחס את הימים ההם, לימי הילדות שלו!
טוב, נראה שקצת גלשנו מנושא הפורום,אהה?

nkotb

New member
כן טוב תשמע, זה נושא שאפשר

לדון עליו איך כתבת? ימים ולילות. מבחינה מוסיקלית אני תמיד אזכור את ימי הילדות שלי כקסומים.

Shusho

New member
~נדחפת~

אני לא גדלתי על כל הרשימה הזו, אלא נתקלתי בחלק מהרשימה שלך לבד ונהניתי ממנה. הם אכן טובים.
[דמעות לפחדים?
]

Shusho

New member
יש לי רק שניים :$

Jazz (הוא נהדר) וGreatest hits 1. השירים קצת חוזרים על עצמם אבל למי אכפת כזו כזו איכות?

B a m B a m

New member
חמישה

the game, a night at the opera, a day at the raeses )אם כתבתי את זה נכון) , 3 Greatest hits וההופעה שלהם בוומבלי בשמונים ושש נדמה לי....

האוסף שלי

אוסף להיטים II לילה באופרה הדיסק האחרון שהוציאו (עם פרדי בגבו למצלמה...) - MADE IN HEAVEN וגם יש לי את הסרט שנעשה על ההופעה בוומבלי. כולל ההתחלה, איך בנו את הבמה וכל השלבים... הסרט מדהים. (וניצל בפירמוט האחרון של המחשב, שזה כבר סיבה להיות שמחים). יש לי גם כל מיני וידאו קליפים מדהימים...

dingaleboom

New member
את כולם

חוץ מפס הקול של פלאש גורדון. והכל אמיתי. ויש לי גם 2 קלטות של וידיאוקליפים ו-2 ספרים.

למעלה