כדי לשנות כינוי נירשמים מחדש תחת שם אחר..
A Away from the sun New member 3/2/05 #42 תשובות. 1. את צריכה להרשם מחדש. 2. לא יודעת מה לגבי האחרים, אבל את המידע שאני מביאה לפורום אני לוקחת מtv-tome, שזה אתר באנגלית עם כל הסדרות שיש באנגלית.
תשובות. 1. את צריכה להרשם מחדש. 2. לא יודעת מה לגבי האחרים, אבל את המידע שאני מביאה לפורום אני לוקחת מtv-tome, שזה אתר באנגלית עם כל הסדרות שיש באנגלית.
א -אלה- New member 4/2/05 #44 שלום לכולם אני צריכה עזרה פיספסתי שבוע שעבר את הפרק האחרון!!!!!!!!!!!! יש דרך להוריד את הפרק או לצפות בו דרך האינטרנט???????
שלום לכולם אני צריכה עזרה פיספסתי שבוע שעבר את הפרק האחרון!!!!!!!!!!!! יש דרך להוריד את הפרק או לצפות בו דרך האינטרנט???????
C C A R I S M A New member 1/2/05 #32 תשובה....../images/Emo142.gif בהתחלה גם אני חשבתי שזאת אדריאן בפרסומת הבושם של dkny אבל זאת לא כי מקרוב זה ממש לא דומה ואני לא יודעת אם היה נדמה לי או לא אבל היה כתוב את שם הדוגמנית בקטן על הפרסומת....
תשובה....../images/Emo142.gif בהתחלה גם אני חשבתי שזאת אדריאן בפרסומת הבושם של dkny אבל זאת לא כי מקרוב זה ממש לא דומה ואני לא יודעת אם היה נדמה לי או לא אבל היה כתוב את שם הדוגמנית בקטן על הפרסומת....
M MaYuShKuSh New member 1/2/05 #34 כה הסתכלתי מקרוב וראיתי שלא אבל בהתחלה הייתי בטוחה שזאת היא... בכל מקרה תודה