214 +
אפשרי להמשך

214 +
אפשרי להמשך

פרק חמוד ביותר! אני פשוט נשפכתי מצחוק מסת' והמסיכת ספיידרמן. ממש ממש אהבתי את הנשיקה בסוף שביססו אותה על הסרט. חבל על לינדסי... נראה לי שאני הבנאדם היחידי שאהב אותה. ברוף שפטרנו מרבקה. היא באמת עצבנה אותי. מריסה-ג'ולי-אלכס -- טוב, אני באמת צריך להגיד משהו על סיפור שג'ולי קופר-ניקול (
אהבתי את איך שהיא הציגה את עצמה...) מעורבת בו
(אמממממממ ההמשך של ההודעה הוא
אפשרי להמשך העונה השנייה): די מוזר שסת' וסאמר חזרו להיות ביחד בגלל ששמעתי את ג'וש שווארץ אומר שכל הזוגות שנרצה לראות ביחד העונה - לא יהיו ביחד.

sharwan

New member
../images/Emo58.gifכנס לפה דקה...

מה עוד קורה בפרק הזה...? איך ראית אותו כבר...?

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif214

אני יעיז ואומר: הפרק הכי טוב בעונה השנייה עד עכשיו
היה בו הכל, דרמה מעולה וקומדיה מעולה לא פחות! סת' קרע אותי מצחוק! מי עולה על גג לתקן צלחת לווין כשיורד גשם?! במיוחד מישהו שלא רגיל לגשמים (בהתחשב בעובדה שרק לקירסטין ולמריסה/אלכס יש מטריה.. או שכל לקחת אחת
) בקשר לסאמר וזק, דווקא חיבבתי את זק, אני לא רוצה שהוא יצא מהתמונה.. גם חבל שלינדזי הולכת, היא הייתה תוספת נחמדה (עוד עולות לי תמונות מהפרק הראשון שהיא הופיע, שהיא חטפה מכות מריאן
) ספיקינג
ריאן, מעניין מה יש לו להגיד על מריסה ואלכס
השיר הזה מוקדש (לא באהדה, בוא נומר) לרבקה (או איך שאני אוהב לקרוא לה: "אוליבר 2"). ולסיום: ג'ולי קופר-ניקול, תעשי לי בן, או בת, או משהו

sharwan

New member
חחחחח תודה אבל... ../images/Emo58.gif../images/Emo140.gif

מה?! היא חטפה מכות מריאן? למה??????????? ספר/י לי!!!!!!!!!!

outrageous

New member
../images/Emo58.gifפרק מושלם!

זה באמת היה הפרק הכי יפה העונה הזו! אני מתה על מריסה ואלכס, הן קרעו אותי מצחוק... גם סת' והרעיונות שלו סוף סוף לינדזי הלכהההההה!!!
כמה חיכיתי לרגע שהיא תעוף כבר...

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gifעונה שנייה..

נו, הפרק הראשון שהיא הופיע עם האוטו טרנטה שלה, וריאן בטעות נתן לה איזה מכה כל פעם..

sharwan

New member
omgomg! אתם חייבים להיכנס! ../images/Emo12.gif

ראיתי ראיון עם אדם ברודי (סת') והוא אמר שהוא ורייצ'ל בילסון (סאמר) לא ביחד במציאות! איזה שקרן קטן.. חחחחחחחחחחחחחחחחח :)

sharwan

New member
יונתן אתה אידיוט.. חחח (פרטי)

ואני יודעת מי אתה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

JONNY B O Y

New member
מי שלא מבין...

אנחנו חברים הכי טובים....חח...לא משנה...שרון נראה לי שונאים אותנו פה...ח

sharwan

New member
חחח... יאפ!

אשכרה נראה לי שונאים אותנו פה... חחחחחחח... ג'וני בוי... חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק..... חחחח (סתם.. שרוון זה לא יותר טוב... חחחח חציר! חחח לחם! חחחחחח)

אוי זה היה כזה מצחיק ../images/Emo58.gif

שסת' וריאן יושבים בסירה ומפנטזים על מריסה ואלכס.

RooNey1

New member
חבר'ה לא תאמינו...

בשעה טובה ומוצלחת במשך השבועיים האחרונים הדבקתי את הפער מיס וויקנד ועד לפרק ששודר אתמול בארה"ב(2X14)..שזה בערך 20 פרקים של פער..אבל סוף סוף אני מעודכן..ואיזה כיף שדווקא זה קרה כשסת' וסאמר חוזרים להיות יחד..פרק מגניב לאללה פרק 14 של העונה השנייה.. אה ודרך אגב..איזה פרק יהיה בשבוע הבא בארה"ב 15 נכון?ומישהו יודע כמה פרקים יהיו בעונה הנוכחית(כלומר העונה השניה)?

../images/Emo58.gif ספוילר מעליי

שבוע הבא לא ישודר פרק ב-10 למרץ ישודר פרק 15. איזה כיף לך שכבר ראית אני רק ב42%
ובטח אצפה בפרק רק מחר בבוקר.

someone65

New member
יש ערוץ שבו משודרים הפרקים

בארה"ב פה בארץ? כמו סטאר? בקשה כן בקשה כן בקשה כןןןן תענו מהררר

למעלה