214../images/Emo58.gif-איזה פרק !!!!!!!!
הפרק היה פשוט מעולה, מעל ומעבר לכל מה שציפייתי, ואני עוד קוראת ספוילריים. מאיפה להתחיל בכלל ?????? ראיין ולינדסי
כל כך עצוב, אני ממש אתגעגע ללינזי, היא כל כך חמודה והיא וראיין כל כך מתאימים, הקטע שראיין עמד בגשם היה ממש עצוב, והפרצוף שלו שהוא חיבק את לינזי אחרי שהיא אמרה לו שהיא עוזבת הזכיר לי איך הוא היה בתחילת העונה הראשונה. קירסטין רבקה וסנדי
היה נחמד, לא התרגשתי במיוחד מהקטע שהם חזרו כי ידעתי שסנדי יבחר בקירסטין ברגע שרבקה בחרה ב"דינג דונג" כי אם אתם זוכרים, בפרק 7 בעונה ראשונה יש סצנה דומה בין ראיין למריסה (במלון בטיחואנה) והיא בוחרת ב"ציזסטייק" (מקלות הגבינה) ואז בהמשך היא וראיין נהיים חברים. מה שלא מובן לי בסיפור של רבקה וסנדי, זה שאין בעצם סגירה של הסיפור, היא באה, אבא שלה מת, סנדי מנסה לעזור לה במשפט שלה ואפילו יש סוכני אפ.בי.אי בשטח, אבל משום מה הם לא סוגרים את הסיפור עם המשפט שלה, היא פשוט ממשיכה לברוח... מוזר... אולי היא עוד תחזור בהמשך (הלוואי שלא- לא סבלתי אותה !!!) סאמר וס'ת
מה יש עוד לומר, שמרתי את הטוב לסוף, כל כך הרבה זמן חיכנו שהם יחזרו, אבל אחרי הסצנה של הנשיקה, הציפיה היתה כל כך שווה !!!!, אהבתי שבסלולרי של סאמר ס'ת מקוטלג כ"כהן"
, אהבתי שהיא בחרה בו בסוף, והנשיקה שלהם...אויי... בגשם עם מסכת ספידרמן- אמממ זה היה כל כך יפה.
בכלל האוירה בפרק
כמה מתאים שזה יום גשום, כי עכשיו כל אחד ואחת מהדמויות מתחיל דף חדש בחיים שלו, אז זה כמו שהגשם בפרק שוטף את הכול. הפרק הבא
עוד שבועיים !!!
למה ???? הבטיחו לנו 12 פרקים ברצף !!!! והערה אחרונה
ראינו כבר בפרק 201 את ראיין ה"ילד" ובפרק של היום ראינו את מה שנראה כמו ס'ת ה"ילד" , מעניין אם עד סוף העונה נראה את סאמר ומריסה כילדות ?