214 +
אפשרי להמשך

לא, אין בארץ

אבל הבנתי שיס מתכוונת לרכוש את העונה השניה ולשדר אותה מיד אחרי הראשונה. מישהו פה כתב שהעונה השניה תתחיל ב22/4 (נדמה לי..)

RooNey1

New member
איך את/ה יודע/ת שיש 24 פרקים..

איפה מוצאים את הנתון הזה ברשת?

וואי שמפיין סופרנובה היה בפרק הזה?

כבר יש לי אותו אבל עוד לא יצא לי לראות.. אני עוד מעט אלך לראות. בכלמקרה אני מתה על השיר הזה מכיתה ו' בערך.. חחח אואזיס שליטה :)

hospital_food

New member
זה לא היה של אואזיס

הם אמנם שרים את זה במקור, אבל הביצוע בפרק היה של Matt Pond PA , אחלה להקה אגב..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif214 אוסי

הפרק הכי טוב עד כה סאמר וסת סוף סוף חזרו בוגדול סצינת נשיקת הספידרמן היתה מעולה. סאמר כזאת שולטת. זק הוא משולם אבל באהב ה לא תמיד המושלם הוא במי שמתאהבים. סוף סוף לינדסי חזרה סוף סוף פ]רק שמריסה לא מעצבנת לדעתי כל הטקע של מריסה ואלכס זמני . לגבי
להמשך נאי חשוב כשהוא אמר את זה בתחילת העונה הכוונה היתה למה שקרה עד כה לדעתי סאמר וסת לא יפרדו עד סוף העונה .

dht160

New member
שיאוווווו איזה פרק פצצתי ../images/Emo58.gif

זה הפרק הכי טוב של העונה. אז מאיפה בכלל להתחיל ? מריסה מספרת לאמא שלה וזה מאוד מוזר. מההכרות הרבה שלי עם הדברים האלהמי שמספרת כל כך מהר או ש 1. היא נורא בטוחה בעצמה וזה נדיר שזה קורא כל כך מהר 2. זה רק התפרצות חולפת וכל הקטע הלסבי יגמר תוך2-3 פרקים. חוץ מזה יש לי בעיה לא קטנה העונה. בעונה הראושנה הסדרה התסבבה על סיפור אהבה המדהים של ראין ומריסה. על זה הסדרה צמחה ובזה התאהבנו. העונה זה כל כך שונה. (ובלי קשר גם עכשיו היא טובה בכיוון החדש שלה. אבל היא שונה). מפריע לי העונה שהם בכלל בקושי מדברים. לפחות שיעשו אותם חברים מאוד טובים. זה יכול להיות נהדר שבדיוק עכשיו עם מה שמסריסה עוברת יהיה לה מישהו שהיא תוכל לפשוך לפני תלב. ואני מסתובב עם זה בראש כבר כמה פרקים ואתמול לקראת הסוף שראיין היה בנמל ומריסה נגשה אליו עם המטרייה אמרתי: אה ! סוף סוף זה יקרה. אבל לא. זה ממש ביאס. גיא

•BluEyeS•

New member
פרק ענק!!! ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד מאוד מאודדד איזה כיף שרבקה הפוסטמה עזבה ווהו!
עוד פעם עם ה"סנדי אני לא רוצה להרוס לך את הנישואים" ואחרי דקה מנסה לנשק אותו, WTF?! וגם לינדזי... לא אהבתי אותה =\ והחלק הכי חשוב בפרק!! סת' וסאמר! הנשיקה שלהם הייתה מושלמת חחח ואיזה מתוק הילד הזה בשדה התעופה ששיחק עם הסוס

214../images/Emo58.gif-איזה פרק !!!!!!!!

הפרק היה פשוט מעולה, מעל ומעבר לכל מה שציפייתי, ואני עוד קוראת ספוילריים. מאיפה להתחיל בכלל ?????? ראיין ולינדסי
כל כך עצוב, אני ממש אתגעגע ללינזי, היא כל כך חמודה והיא וראיין כל כך מתאימים, הקטע שראיין עמד בגשם היה ממש עצוב, והפרצוף שלו שהוא חיבק את לינזי אחרי שהיא אמרה לו שהיא עוזבת הזכיר לי איך הוא היה בתחילת העונה הראשונה. קירסטין רבקה וסנדי
היה נחמד, לא התרגשתי במיוחד מהקטע שהם חזרו כי ידעתי שסנדי יבחר בקירסטין ברגע שרבקה בחרה ב"דינג דונג" כי אם אתם זוכרים, בפרק 7 בעונה ראשונה יש סצנה דומה בין ראיין למריסה (במלון בטיחואנה) והיא בוחרת ב"ציזסטייק" (מקלות הגבינה) ואז בהמשך היא וראיין נהיים חברים. מה שלא מובן לי בסיפור של רבקה וסנדי, זה שאין בעצם סגירה של הסיפור, היא באה, אבא שלה מת, סנדי מנסה לעזור לה במשפט שלה ואפילו יש סוכני אפ.בי.אי בשטח, אבל משום מה הם לא סוגרים את הסיפור עם המשפט שלה, היא פשוט ממשיכה לברוח... מוזר... אולי היא עוד תחזור בהמשך (הלוואי שלא- לא סבלתי אותה !!!) סאמר וס'ת
מה יש עוד לומר, שמרתי את הטוב לסוף, כל כך הרבה זמן חיכנו שהם יחזרו, אבל אחרי הסצנה של הנשיקה, הציפיה היתה כל כך שווה !!!!, אהבתי שבסלולרי של סאמר ס'ת מקוטלג כ"כהן"
, אהבתי שהיא בחרה בו בסוף, והנשיקה שלהם...אויי... בגשם עם מסכת ספידרמן- אמממ זה היה כל כך יפה.
בכלל האוירה בפרק
כמה מתאים שזה יום גשום, כי עכשיו כל אחד ואחת מהדמויות מתחיל דף חדש בחיים שלו, אז זה כמו שהגשם בפרק שוטף את הכול. הפרק הבא
עוד שבועיים !!!
למה ???? הבטיחו לנו 12 פרקים ברצף !!!! והערה אחרונה
ראינו כבר בפרק 201 את ראיין ה"ילד" ובפרק של היום ראינו את מה שנראה כמו ס'ת ה"ילד" , מעניין אם עד סוף העונה נראה את סאמר ומריסה כילדות ?

P o i s o n ivy

New member
פרק מושלם!!!!! ../images/Emo99.gif+../images/Emo58.gif

הפרק הכי יפה שהיה העונה! למה לא מחליפים לת' מצעים??? מה זה הדבר הזה?! ברוך שפטרנו מלינדזי! התחשק לי לדחוף לה את הקלרינט בגרון! רבקה לא עניינה אותי. איזה ילד מושלם הביאו! הלוואי ויעשו פלאשבקים על סת' וסאמר שהם היו קטנים. אני ממש אוהבת את מריסה ואלכס אבל תוך שבוע הן עוברות לגור ביחד?

../images/Emo58.gif וואי!

איזה פרק מושלםםםםם סאמר וסת' חזרו!!!!!!!! הם חזרו!!!!!!!!!
סוף סוף! בשעה טובה :) *אני שמחה שמריסה סיפרה לג'ולי, אבל זה די נראה כאילו היא נלחצת כל הזמן וזה לא יחזיק הרבה זמן לדעתי, וזה מבאס כי אני אוהבת את הזוג הזה.. לסביות זה הכי שווה. זה פשוט היה מוקדם מדי לעבור לגור ביחד... *סופסוף לינדסי עוזבת!
ברוך שפטרנו מהקרציה הזאת. מסכן ריאן אבל.. *ציינתי כבר שסת' וסאמר חזרו?! (
) איזה כיף! *קירסטן קנאית, ברוך שפטרנו גם מרבקה החצופה הזאת. *אוקיי, אני מבינה שג'ולי הומופובית, מתאים לה. אבל קירסטן!? מה זה "it's just a phase?" קשה לך לקבל את העובדה שקיימות לסביות בעולם!? ביג פאקינג דיל, הבת שלך נמשכת לבנות, זה לא סוף העולם, זה לא דבר רע לדעתי בכלל! יש כאלה שנמשכות לבנים ויש כאלה שנמשכות לבנות, מה זה משנה בכלל למי היא נמשכת?! *קצת עצוב לי על זק:( הוא היה חמוד.. אבל אין מה לעשות, כמו שהוא אמר, אי אפשר להלחם בגורל - וסת' וסאמר לנצח!
*עוד קאבר לאואזיס. כנראה שהם באמת לא נותנים לסדרה זכויות להשמיע את השירים שלהם או משהו... ולסיום - קפטן אוטס שליטה

אה כן, וגם -איך שכחתי../images/Emo58.gif

הנשיקה כמו בסרט זה היה ממש יפה :) והקטע בהתחלה שסת' וריאן מנסים לשכנע אחד את השני כזה הוא לבוא לבית והוא לבוא לביתן הבריכה.. זה היה משעשע ביותר :).

QAF Fan Block

New member
פרק ממש יפה! ../images/Emo58.gif

אני רואה את הסדרה הזאת הרבה לפני שהיא הגיעה לארץ....מהפרק הראשון בערך, וזה היה אחד הפרקים היפים!! איזה כיף שזאק ולינדזי סוף סוף הולכים! כל כך חיכיתי לזה!! קו העלילה עם רבקה היה ממש מיותר ולא מעניין. ממש הייתי צריכה להתאפק לא להריץ את הקטעים האלה........ ממש אהבתי את השיגעון של סת', ברגע שראיתי אותו תלוי ידעתי שהולכת להיות כאן נשיקת ספיידרמן...פשוט מעולה!! עוד מישהו שם לב שמריסה לא נראית ממש מרוצה מהמעבר דירה? מתי שאלכס אמרה לה שהיא צריכה ללכת ונתנה לה רשימה של דברים לעשות החיוך נמחק לאט לאט.....אבל זה מאוד בילבל אותי שמריסה אמרה שהכלים לא ישטפו את עצמם.... אני מסכימה איתכם, הקטע הלסבי לא יחזיק מעמד הרבה זמן. והקטע בתחילת הפרק עם סת' וריאן היה ממש חמוד....:) אחלה של סדרה!

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gif

יש מצב שאת צודקת. אבל היא פשוט ממש נמשכת לאלכס. ראית את הקטע שהיא חיבקה את סאמר והיא אמרה שזה לא עושה לה משהו. בגלל זה לדעתי הקטע הלסבי זה רק אלכס. גם הולכת להגיע דמות חדשה.... יהיה מעניין

למעלה