שרשור פרק מספר 9

moton

New member
נראה לי שניב דלוק על

שון! גם אמרו נראה לי שיהיה בינהם קטע.. וחוץ מזה למה הוא מנסה להפריד בינו לבין אחותו..

Smiley222

New member
כדי לפתוח לעצמו אופציות .. ?

אבל לא נראה לי שזה שון .. אני דווקא יותר חושב שכפיר .

אבל........../images/Emo58.gif

תכנסו לפרטים על הדמות של ניב, כתוב שם שהוא מאוהב כבר כמה שנים בשון.

LeeKo

New member
../images/Emo58.gifנכון גם מה שכתוב מתחתי

תראי בפתיח...של הסדרה... יש ברקע כזו מין תמונה ששון דוחף\מרביץ לניב על המיטה של אחותו(שכחתי איך קוראים לה למלאני)

ציפי81

New member
יש דרך הרבה יותר פשוטה לדעת

קיראו את המידע על השחקנים בעמוד המתאים של האתר הרשמי (hot3.tapuz.co.il)שם זה כתוב מפורשות שהוא מאוהב בשון.

moton

New member
איזה פרק קורע קראו שניהה..

שבני אמר שיש מלא כוכבים אורחים בטלנובלה המתחרה "זמר לך" יענו השיר שלנו.... ומירי הייתה מלאה רמיזות מיניות.... ונפתלי אמר שיש להם רקדנית בטן בוכה בחצר... קיצוררר פרק מצחיקקקקקקקקקק...... לא??

חחח אהבתי את הפרק...

וואי כמה צחקתיבו.... עם הדיחהשל בני קיייזרמן באינטרנט וכששרית שרה לכפיר... אין התעלפתי מצחוק
חחחחחחח וואי היה פרק מזה יפה... אבל איכככככככ מישו מוכן להסבירלי מה הקטע של נפתלי ומירי
הם פשוט דוחים
ואיזה סוף מוזר...
חחחח טליה הזאת חולת נפש...
אמ... וזהכל מה שאני זוכרת לעכשיו
חחחחחחחחח

אה ועוד כמהדברים../images/Emo70.gif

מישו מוכן להסביר לי מה היה הקטע בשיחה של ניב והשני כשהו עושה לו כזה "אתה פס או אק" ואז הוא ענה משו.. לא יודעת משו כזה מוזר.. מישו מוכן להסביר לי מזה
ועוד משו עכשיו בטח רננה תהיה ככה

ו... חחח אני נזכרת לאט לאט

שרית הזאת מלכה
חחחחח איך היא עושה כזה "מה הקשר עכשיו השתלות שיער?!" חחחחחחחחחחחחחח ואיך כזה כשהיא שרה עופר כזה ככה
חחחחחחחחחחחח

אנילא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מ

*אמינה איך טעיתיאופססססססססססססס אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר עפר יו.... איך טעיתי
איך נפלו גיבורים
חחחח מה הקשר
||! קיצר מעידה חד פעמית... אנא סילחו לי..(חחח לקחתי קשה אני יודעת אבל זה פשוט מוזר סורי
)

moton

New member
אני יגיד לך מה זה אומר

פס זה קיצור של פסיבי וזה אומר מי שהוא הצד הנשי בעניין ואק זה קיצור של אקטיבי שזה ההפך. בעע

למעלה