קרן נתנזון

יובל75

New member
קרן אמיתית וחריפה-ובעלת התלהבות אמת

לא כמו אנשים אחרים שמלאים בעצמם, ומתנהגים באון צבועת היא אומרת את האמת בפרצוף גם אם זה לא נוח לשמוע. היא מתלהבת ומדיקה אחרים בהתלהבותה!

היא תעוף מהר מאוד

ההתנשאות שלה מביישת - אני צופה שהיא תעוף מהר מאוד - אף אחד לא סובל שחצנים

קרן נתנזון-בושה לתוכנית

מי שחושב שבלונדינית שמחבקת ומחייכת ומאוהבת בעצמה זה המודל - טועה בגדול . אין לה מנהיגות בסיסית , היא יודעת רק להשמיץ חברים אחרים וזה נראה רע . היא אפילו לא נכנסה לבית הספר האחרון שבו הם היו כדי לנסות ולעזור ובמקום זה השקיעה את הזמן בלדבר למצלמה ולהסביר שהיא מראש כבר מתכוונת להדיח את עופר לא משנה מה הוא יעשה . פשוט בושה לתוכנית שלכם

סקריץ

New member
../images/Emo24.gifהשליחים של עופר כבר

מתחילים לעורר רחמים. זה התחיל כבר לפני כמה ימים לפני השידור של אתמול והפך להיות ממש מביך מבחינת עופר. עופר נפל משום שהיה כל עסוק בלנסות להשתיק את קרן ולגמד אותה עד ששכח את המטרה לשמה הגיע לשם.דבר ודיבר ובכל פעם שניסתה לענות הרים ווליום והאיץ את קצב דיבורו. זה לא עבד לשימחתי. מכאן והלאה התוכנית ממשיכה ואני מקווה שבשבוע הבא לא ניראה כאן שוב את התופעה של מפסידנים ששולחים שליחים להשמיץ את המנצחים. עד כה הקודמים שעזבו הלכו הביתה בכבוד ובחן ואשמח לראות גם את שאר המתמודדים עוזבים בכבוד.

סקריץ

New member
לא יודעים

בוא נאמר כך שלפי מה שכתבת בשבוע שעבר לגבי קרן ועופר ניראה שיעת שעופר יעוף ומדוע. אני מקווה שאתה לא מרמז שאתה יודע שקרן תעוף כי זה די מסבך את העלם הצעיר ששלח אותך. אתה יודע שהם כבולים שם לחוזים משפטיים ומי שמגלה ומעביר מידע בנושא מכניס עצמו לצרה צרורה. אני ממש רוצה לראות את קרן לוקחת את כל הקופה ומקווה שברמז שלך אין אמת. לכן אני מאחל לקרן בהצלחה ובשבוע הבא ניראה אם אתה מדבר על פי מידע שלא היה אמור להגיע אליך. קרן -בהצלחה.

סקריץ

New member
ועוד דבר קטן

במידה וקרן אכן תעוף כפי שאתה מגלה לנו אנחנו מבטיחים שלא להגיע לכאן כועסים והסטריים כמו בעלים שלך ששיחרר לך את הרצועה. נגיע לכאן לומר לקרן תודה ובהצלחה.

אני לא שליחה של אף אחד

אני לא מכירה את המועמדים ולא שליחה של אף אחד . חבל שאתה מתגונן במקום לשמוע ביקורת ענינית . קרן לדעתי לא מנהיגה ואני לא נותנת לה יותר מ 2-3 תוכניות - היא מעצבנת שם את כולם עם השחצנות שלה .

סקריץ..מאיפה הקרצת את השם הזה ../images/Emo4.gif

ואת חייבת להתחיל להרגע... יש אנשים עם דעות שונות משלך. התגובות המתלהמות השחצניות וההיסטריות האלו אכן מתאימות לגרופית של השחצנית וההיסטרית ההיא

סקריץ

New member
../images/Emo151.gifעכשיו השם שלי הוא הבעיה שלך

חיפאית אחת...................... רוצה לדבר על התיסרוקת שלי?????????????????? רוצה להשמיץ את הטוסיק שלי???????????????????????????????????????? מה הבעיה שלך???????????????????????????????????????????????????????????? בואו לכאן עם המועמד המועדף שלכם ותריצו אותו. אבל זו כניראה לא המטרה. באתם כקנאים ומשמיצנים או בתור שליחי מתוסכלים למינהם.

לעופר יש מעריצים ולא שליחים

לפי מה שאני רואה באתר ושומעת בנתניה, וגם מהחברים בטכניון, לעופר מעריצים רבים בזכות אישיותו ומעשיו, אני בוודאי לא שליחה שלו, אני מדברת בשם עצמי וגם לא מכירה את המעריצים האחרים, שהבנתי כי הם רבים. אבל זה מאוד מרגיז מישהו ,אז שימותו הקנאים.

סקריץ

New member
הקוטריות והטרחנות של

המשמיצים מטעם הפכה להיות משעממת. אני כבר אמרתי את דברי ואין לי מה להוסיף. נחכה לשבוע הבא. כפי שהבהרתי אני מאלה שמאמינים בקרן. אצלינו מאחלים לה המון הצלחה ומקווים שלא לראות כאן בשבוע הבא עוד שליחים מטעם שעסוקים בהשמצות. כל אחד מהמועמדים כולל קרן בוודאי למד היום עד כמה המשמיצניק מטעם אינם מועילים להם. זה היה פתאטי. בהצלחה לכולם.

שי80

New member
קרן היא המשמיצה מס' 1

מי שהכי משמיץ בתוכנית זאת קרן !! איפה אתה חי ?? טוב יאללה ...גם לי כבר משעמם משהטויות שלכם ומהתגובות הטיפשיות פה שהם ברובם חברות של קרן או אני לא יודע מה

נכון מספיק כבר עם השליחים של עופר

זה כבר הפך להיות פטתי מדיי אני כמו סקריץ מאמינים בקרן וזה הכולל !!! תשמרו את התגובות השטותיות שלכם לעצמכם

אני לא אשנה את דעתי

בגלל כמה חברות של קרן אני לא אשנה את דעתי ואני חושבת שזה דעת רוב הצופים שלא קשורים לאף מועמד . מה יקרה בפרקים הבאים שקרן תלכלך על מועמד אחר ואז אני אגיב.. תגידו שאני חברה שלהם ? כדאי שתלמדו להכיר באמת. אני לא מכירה את עופר (לצערי) אבל בפורום ובכלל הוא היה טוב מקרן ..זאת מדינה דמוקרטית וזכותי לומר את דעתי

למעלה