מחפש

niv_204

New member
מחפשת גורה סיאמית לבית חם ואוהב

אודה על עזרתכם במידע ו/או הצעות. נ.

tammary

New member
ידיד שלי מעוניין לאמץ בוקסר צעיר

מעורב או גזעי, צעיר (עד גיל שנה וחצי). הוא כבר ביקר בתל"ל וצב"ח ת"א ולא מצא כלב שמצא חן בעיניו. מישהו יכול להפנות אותנו לכלב פוטנציאלי? תודה. תמר [email protected]

ישלכם גור קטן לאימוץ?../images/Emo140.gif

אני מחפשת גור שיהיה קטן לאמץ.אם יש למישהו אשמח שישלח לי תמונה

מתנוטי

New member
אימוץ גורה או ימי אימוץ...

או קיי אני מחפש גורה מגזע שוקי.... אני יהיה מסוגל לקחת אותה רק בפסח ומיכוון שאני ממש רוצה את כל פסח לגורה אני מעדיף להתחיל לחפש עכשיו אז אם מישהו יודע על גורה מ"גזע" שוקי שיודיע לי... ואני מאוד אשמח אם כל אחד יגיד לי מתי ימי אימוץ של אגודות שהוא מכיר כאילו שעות ימים וכו.... כך שהשבוע אני אתחיל לחפש.... וא שובע הבא ( עוד שבועיים אני בטיול שנתי).... אני רוצה ימי אימוץ מכיוון שלימי אימוץ מגיעים כלבים לא רק מעמותות כך שיהיו לי יותר אפשריות!!! אשמח לתשובות

Noaal

New member
היי ניב

חתולים סיאמיים לרוב נמכרים ע"י אנשים ולא נמסרים. אם מישהו מעוניין למסור גור סיאמי, במקומך, הייתי בודקת היטב. ייתכן כי לחתול יש בעיה רפואית ו/או שהוא מעורב ו/או רוצים להיפטר ממנו (כי "נתקעו איתו"). האם יש סיבה מיוחדת שאת מחפשת גורה סיאמית? האם את נעולה על חתול גזעי או שתסכימי לחתול ארץ ישראלי (אחלה גזע, מנסיון!)??

בזוקה10

New member
הנה שני בוקסרים

שנמצאים בצב"ח רמת גן ג'וי
בוקסר מעורב בן 8 חודשים. מסורס ומחוסן. ג'וי ננטש בפתח הכלבייה עם עוד 7 אחים, הם היו במצב גרוע של רק עור ועצמות. אחת מהמתנדבות לקחה אותם אליה ושיקמה אותם ומתוכם כבר אימצו שישה אחים. ג'וי מחפש בית, עם ילדים או בלי, עם חצר או בלי, העיקר שיאהבו אותו כמו שהוא מסוגל לאהוב בחזרה. ג'וי הוא כלב שמאוד אוהב לשחק ולהשתובב. עם מעט חינוך וזמן, הוא יהיה כלב מדהים

adva mj

New member
היו פה שלושה גורי שוקי לבנים לאימוץ

תחפש בפורום את ההודעה..

Noaal

New member
חסרות הגדרות למה שאת מחפשת..

כלב/חתול
זכר/נקבה
תגדירי קטן (לא מומלץ לאמץ בע"ח לפני גיל 6 שבועות - כלב אפילו 8 שבועות) כמו כן מאיזה אזור את שנוכל להפנות אותך לעמותה שקרובה אלייך..

dogslove

New member
מה עם היפהפייה הזו? היא בת 5 חודשים

מגזע קטן. מלאת שמחת חיים ואוהבת להתפנק ולהתכרבל במיטה
אם את מעוניינת בפרטים נוספים - את מוזמנת לפנות לטלפון - 0505-545438

Marina173

New member
בל מ"הב לב"

בל היפהפייה היא גורונת מתוקה ומתפנקת בת כחודשיים וחצי.עדינה וטובה ותהיה בינונית contact us noa 052-2340526 michal 050-6861291 mail:[email protected]

Marina173

New member
פונצ'ו

פונצ'ו היא גורה מקסימה בת 5 חודשים. לברדורית מעורבת,מחונכת לצרכים,טובה עם ילדים ואוהבת את כולם.תהיה בינונית-קטנה

בזוקה10

New member
וג'ני

בוקסרית מעורבת בת 8 חודשים, מעוקרת ומחוסנת. ג'ני היא אחותו של ג'וי המתוק, שממש כמוהו, גם כן מלאת אנרגיה אבל יכולה להיות כלבה שונה ורגועה אחרי אילוף קצר. אוהבת מאוד חברה וילדים. לאתר של צב"ח ר"ג

רותם את מדהימה|!../images/Emo24.gif

עכשיו ראיתי את ההודעה, ותככנתי לשים את שני היפיופים האלה.. אבל מישהי הספיקה לפני

אה ומומלץ להגיד שג'ני.. ../images/Emo26.gif

המקסימה ביותר התחילה אילוף בסיסי ע"י מאלף מקצועי. תמר, אם ידיד שלך מעוניין בג'וי את בג'ני אז הוא יכול (או את) לפנות אליי במסר בכיף. עדי

למעלה