מחפש

סתם לידיע זה לא בוקסר זה רועה

בלגי מעורב, ומסתבר שיש גזע כזה שלא כולכך מוכר. הכלבים מדהימים חמים ושומרים נהדרים עם לב זהב יש לי אחת כזאת מרחובות ופתאום פגשתי מגדל שיבא אותם לארץ וגם הוטרינר שלי מכיר את המגדל ואני חשבתי שזה בוקסר עם משהו או גזע אחר אבל לא יש גזע כזה ומי שיכח הביתה יקבל מתנה מדהימה אין מילים אליהם רגישים חכמים יפים ומסתדרים נהדר עם ילדים וחיות אחרות.

נקודה קטנה...

יש כמה סוגים של רועה בלגי. התמונה שצירפת היא של גור מעורב מזן גרוננדאל- מה שבד"כ בארץ מכירים כרועה בלגי. זן נוסף ופחות מוכר שיש בארץ הוא המילנוואה, אליו לדעתי היא התכוונה בהודעה מעל. הגזע נמצא בארץ בשירות כוחות הביטחון.

הם ממש לא דומים לרועה בלגי..

פשוט הנחנו שהם בוקסרים מעורבים כי אחד מהאחים שלהם (שאומץ) היה ממש נראה כמו בוקסר...

בבקשה- בוקסרים...

מצרפת קישורים לבוקסרים גזעיים יותר ופחות.... חלק מהקישורים מובילים לדפי אימוץ, אז תסתכלי על השם שכתבתי...

E o S

New member
יש לי בוקסר בשבילך!

אני מכירה משפחה, עולה חדשה שקשה לה להסתדר כרגע עם עצמה, שמחזיקה את הכלב בחצר הבית והוא, מרוב בדידיות, נובח ומחכה לטיפת תשומת לב. אז אם יש סיכוי שהוא יכול לקבל אהבה ממישהו אחר, הם מחפשים למסור אותו. הוא בן 11 חודש. אתה יכול לשלוח לי מסר ואני אקשר אותך אליהם בהצלחה!

niv_204

New member
האמת שהחתולה לא בשבילי אלא בשביל

חברה שגידלה כבר סיאמית והתאהבה. אני מעריצה ומגדלת כלב. לא אשת חתולים כ"כ. יש רעיונות מאיפה אפשר לקנות סיאמית? בכל מקרה שלחתי לה לינקים להודעות עם החתולים המדהימים שראיתי פה לאימוץ ואעביר לה את המלצתך! תודה!

למעלה