מהמר
ק ו ל ו ר ב י Nick Diaz Roy Nelson Josh Koscheck Renan Pegado Clifford Starks Stephen Thompson Max Holloway Matt Brown Alex Caceres Michael Kuiper Henry Martinez גם ככה לא הולך לי עם ההימורים אז למה לא לנסות להסביר מאיפה זה מגיע?
ניק דיאז לוקח גם את האליפות מGSP
אם וורדום לא מצליח לסיים את נלסון אין לו סיכוי לזכות בהחלטה.
אותו הדבר, אם פירס לא מצליח לסיים את קושצ'ק אין לו הרבה סיכוי לנצח ע"י שליטה והחלטה.
רנאן בראו לוחם טכני מדהים! הוא טוב מסקוט ג'ורג'נסן בכל אספקט לדעתי חוץ מהכושר הגופני אולי.
אד הרמן אומנם לוחם מנוסה וטוב ובמיוחד מסוגל לנצח בהכנעה אבל קליפורד סטארקס הוא פרוספקט מאוד מרשים ומתאבק בכמה רמות מעל הרמן. היחס מפתה.
סטפן טומפסון לא מתכוון להגיע לקרקע מול דן סטיטגן שמחזיק במשחק הכנעות טוב ועם נסיון הזירה המדהים שלו אני מאמין שהוא לא יתקשה במשימה.
דסטין פורייר לוחם מעולה וכבר נמצא ב2-0 בUFC אבל יחס של 5.23 ללוחם בלתי מנוצח שניצח שמות לגיטימים זה מאוד קורץ, במיוחד במחלקה כל כך צעירה כמו הפדרווייט.
מט בראון טוב מכריס בכל מיימד של הקרב, כסף קל..
אלכס "ברוס לי" נראה טוב מקרב לקרב ועושה רושם שבמחלקת הBW הוא מצליח לכסות על החוסרים הטכנים שלו ונראה חד בעמידה. כשהוא אנדרדוג ביחס זה מפתה.
רפאל נטל לוחם שלם וקשוח אבל אני עוקב אחרי קיופר כבר כמה קרבות ואני מאמין שהוא יכול לשלוט בקרב ולקחת החלטה.
מט ריידל לוחם מאוד גדול יחסית למחלקה והוא יודע לנצל את זה טוב וכשהנרי מרטינז בכלל לוחם LW שקפץ על ההזדמנות אז היחס מובן. יחד עם זאת ריידל לוחם שבלוני ואפור שהולך על ניקוד והנרי מגיע מהמחנה של גרג ג'קסון שאלוף בבניית GP ובניית ניקוד במהלך הקרב ככה שעם יחס כזה ושום דבר להפסיד אני מאמין שהנרי יכול לחשוף קצת את "הבלוף" של ריידל.