קרוליין לאלנה על בוני תכלס צודקת.... ".It was her or me, I chose her"
S SharoNofit New member 26/2/12 #21 קרוליין לאלנה על בוני תכלס צודקת.... ".It was her or me, I chose her"
0 00נטע00 New member 26/2/12 #22 קת'רין לאלנה כשהם דיברו במערה.. (למרות שזה יכול להיות גם לסטפן\לדימון, קתר'ין סיפרה את הסיפור שלה כל כך הרבה פעמים.. ) I will come back, we will be together (וואו אני מקווה שהציטוט מדוייק.. )
קת'רין לאלנה כשהם דיברו במערה.. (למרות שזה יכול להיות גם לסטפן\לדימון, קתר'ין סיפרה את הסיפור שלה כל כך הרבה פעמים.. ) I will come back, we will be together (וואו אני מקווה שהציטוט מדוייק.. )
N noam239 New member 26/2/12 #23 קתרין לסטפן!! כל כך אהבתי שהיא אמרה לו את זה אך הציטוט הנכון הוא i love you stefen we will be together i promise ועכשיו הציטוט שלי " Why are you so mean to me?"
קתרין לסטפן!! כל כך אהבתי שהיא אמרה לו את זה אך הציטוט הנכון הוא i love you stefen we will be together i promise ועכשיו הציטוט שלי " Why are you so mean to me?"
0 00נטע00 New member 26/2/12 #24 ידעתי שאני לא מדייקת.. יפה לך שעלית על זה בכלזאת... טוב אני יודעת תתשובה אבל שעוד אנשים ישחקו.. (רק אני בתקופת מבחנים וזה הדרך שלי לברוח מללמוד?? )
ידעתי שאני לא מדייקת.. יפה לך שעלית על זה בכלזאת... טוב אני יודעת תתשובה אבל שעוד אנשים ישחקו.. (רק אני בתקופת מבחנים וזה הדרך שלי לברוח מללמוד?? )
N noam239 New member 28/2/12 #25 נראה לי אני ואת נטע ממש מהמכורות הכבדות חח וגם אני עכשיו לומדת לבגרות אז בהפסקות אני בפורום
0 00נטע00 New member 28/2/12 #26 חח מודה באשמה תאמת אם סדרה עשוייה טוב אז אני בכיף יראה אותה כמה פעמים (ויומני הערפד עשוייה ממש טוב.. ) וואו בגרויות...ישן ..בהצלחה!!
חח מודה באשמה תאמת אם סדרה עשוייה טוב אז אני בכיף יראה אותה כמה פעמים (ויומני הערפד עשוייה ממש טוב.. ) וואו בגרויות...ישן ..בהצלחה!!