התפקדות נובמבר

LeAnnDylan

Well-known member
התפקדות נובמבר

חדשים, ותיקים, סמויים- כולכם מוזמנים להתפקד ולספר לנו על עצמכם
קצת על עצמכם-
שם-
גיל-
מין-
מיקום גיאוגרפי-
עיסוק-
משמעות הכינוי בתפוז-
צבע אהוב-
מאכל אהוב-
משקה אהוב-
מידת נעלים-
שם לֵבֵּן-
שם לֵבָּת-
הסלב האהוב עליכם ביותר-
הסלב השנוא עליכם ביותר-
תוספת מועדפת לפיצה-
מקום בעולם שהייתם רוצים להיות בו עכשיו-
קצת על הפורום וקאנטרי-
איך הגעת לפורום-
כיף לך איתנו?
טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור?
זמר הקאנטרי האהוב עליך-
זמרת הקאנטרי האהובה עליך-
להקת/צמד הקאנטרי האהוב/ים עליך-
שיר-
אלבום-
אמן קאנטרי שהכי הייתם רוצים לראות בהופעה-
ציון לפורום מ-1 עד 5-
חודש שעבר-
סרט החודש-
סדרה-
ספר-
שיר-
להקה-
אלבום-
זמר/ת-
ציטוט-
מסעדה/מאכל-
מקום בילוי-
החודש הנוכחי-
אירוע שאתם מצפים לו-
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו-
ספר שאתם מתכוונים לקרוא-
קניתם כבר מלתחה חדשה לחורף?
מאמינים שהחורף יתחיל החודש?
לסיכום-
מה המצב?
הכל טוב?
שדרו לנו מסר קצר לאומה-
ומוטו לחיים-
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. מדגישומטיק לנוחיותכם

קצת על עצמכם- שם- דרוריה גיל- 17 מין- נקבה מיקום גיאוגרפי- ישראל
עיסוק- מובטלת משמעות הכינוי בתפוז- האלבום הראשון של שידייזי צבע אהוב- ירוק מאכל אהוב- מג'דרה משקה אהוב- תה ארל גריי שם לֵבֵּן- איג'ה. סתם, עומרי שם לֵבָּת- אריאל הסלב האהוב עליכם ביותר- הלן מק'רורי
הסלב השנוא עליכם ביותר- קים קרדשיאן תוספת מועדפת לפיצה- זיתים מקום בעולם שהייתם רוצים להיות בו עכשיו- לונדון
קצת על הפורום וקאנטרי- איך הגעת לפורום- מפורום קרי כיף לך איתנו? בטח טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? אוקי, יש דברים מהארכיון של הפורום שצריכים להשאר שם (כל מיני סיפורי תנ"ך הזוים
). אה ולשתף יותר פעולה בדאט סונג אינ מיי הד! אפילו שיר ששמעתם לפני שעה, ככה אנשים אחרים מכירים שירים. זמר הקאנטרי האהוב עליך- לוק בריאן זמרת הקאנטרי האהובה עליך- ליאן ריימס להקת/צמד הקאנטרי האהוב/ים עליך- שידייזי ושוגרלנד שיר- Speed of Life-Sugarland אלבום- The Whole Shebang של שידייזי, כן, עדין אמן קאנטרי שהכי הייתם רוצים לראות בהופעה- שוגרלנד ציון לפורום מ-1 עד 5- 5 חודש שעבר- סרט החודש- לא היה משהו מיוחד סדרה- בונז
ספר- הארי פוטר. שיר- Always Be This Way של מרטינה להקה- ליטל ביג טאון אלבום- ELEVEN של מרטינה זמר/ת- מרטינה מקברייד ציטוט- מסעדה/מאכל- מרק תירס מקום בילוי- בית של חברה
החודש הנוכחי- אירוע שאתם מצפים לו- אין לי שמץ אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- כנ"ל ספר שאתם מתכוונים לקרוא- אני באחרון של הארי פוטר. קניתם כבר מלתחה חדשה לחורף? לא
מאמינים שהחורף יתחיל החודש? אני מאמינה שכן לסיכום- מה המצב? הכול בסדר הכל טוב? נניח שדרו לנו מסר קצר לאומה- תשתו הרבה מים גם בחורף ומוטו לחיים-
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד.

מה 17? את בת 12

ופוי איזה בריטית את. מה ארל גריי?! יש לזה טעם של שתן של גמל :|

LeAnnDylan

Well-known member
אויש בריטים

כל תה זה דוחה. לצערי בימים האחרונים נאלצתי לשתות הרבה בגלל הגרון
יאק! הכי אני שונאת אבל את כל האלה בטעמים מונפצים. לייק אומייגאד אם אני ארצה לשתות פטל חם אני אחמם לי כוס במיקרוגל

blah blah story

New member
את זה גם אני לא אוהבת

אני אוהבת רק תה רגיל קפה לעומת זאת אני לא אוהבת בכלל |יאק|

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לא אוהבת קפה

אני שונאת שתמיד שואלים אותי אם אני רוצה קפה וכשאני אומרת שאני לא שותה קפה שואלים אותי אם אני רוצה נס. סתמו. זה אותו דבר!

blah blah story

New member
יש לי חברה שכל פעם שואלת אותי אם אני רוצה

קפה ואז בשנייה שאחרי זה היא נזכרת שאני לא שותה קפה. זה תמיד בא באותה נשימה

LeAnnDylan

Well-known member
גם לי תמיד אמרו את זה בצבא

במיוחד כשהייתי קמה למשמרות ב-4 לפנו"ב בקור של עוטף ירושלים כשיורד שלג בחוץ ויש איזה מינוס מאתיים מעלות בחוץ
אני הוכחה לכך שלא צריך קפה בשום שלב ביום.

blah blah story

New member
יש אנשים שאומרים שאי אפשר להעביר את היום בלי

סיגריה. ואותי זה ממש ממש מגעיל
אני אישית אומרת שאי אפשר להעביר את היום בלי מוזיקה

LeAnnDylan

Well-known member
דודה שלי תמיד עושה את זה

כל פעם שאני אצלה היא כזה "את רוצה קפה? אה את לא שותה" היא לא מספיקה לנשום בין לבין משפט
ויש לי חברה שכל פעם שאני אצלה שהיא שואלת אם אני רוצה קפה וכל פעם אני עונה לה "מתי פעם אמרתי לך שאני רוצה קפה?" וכל פעם (!) היא מגלגלת עיניים במבט חושב כזה שמנסה להיזכר אם אי פעם ביקשתי ממנה קפה
הזויה

איזה תה את שותה??

תה עם קפאין רק מייבש את הגרון. לכי על חליטות צמחים. וכן, כמו שהזכרת, לא הטעמים ההזוים האלה
לכי על נענע. הכי בטוח.

LeAnnDylan

Well-known member
יאק נראה לך :|

בחיים אני לא אשתה חליטת צמחים ובטח לא שום דבר שמכיל בתוכו נענע או כל עשב ריחני שהוא |מקיא| אני שותה ויסוצקי רגיל עם דבש

למעלה