התפקדות נובמבר

LeAnnDylan

Well-known member
איכס דוחה

מאיפה הגיעה האהבה הפתאומית הזו לפיצה? |חושד| שרגא

blah blah story

New member
רק בגלל שיש לי יותר מדי זמן פנוי כרגע.

קצת על עצמכם- שם- אורית גיל-
מין-
מיקום גיאוגרפי- ארץ התימנים עיסוק- לא ידוע. אבל בתעודה רשום מדריכה להתפתחות תינוקות משמעות הכינוי בתפוז- שורה משיר של שוגרלנד "it happens" צבע אהוב- סגול מאכל אהוב- כנפיים משקה אהוב- מים מידת נעלים- 38 שם לֵבֵּן- ליאור שם לֵבָּת- שי הסלב האהוב עליכם ביותר- שאניה טווין הסלב השנוא עליכם ביותר- אדי מרפי תוספת מועדפת לפיצה- פטריות טריות מקום בעולם שהייתם רוצים להיות בו עכשיו- משהו טרופי..ליד החוף קצת על הפורום וקאנטרי- איך הגעת לפורום- אחרי שחפרתי לדילן בפורום איידול היא סיפרה לי על הפורום. כיף לך איתנו? לפעמים טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? אני אכתוב מסמך עם 3 העתקים זמר הקאנטרי האהוב עליך- שאניה טווין זמרת הקאנטרי האהובה עליך- אין. היום גליתי את בראד פיזלי...יכול להיות שהוא יהיה. להקת/צמד הקאנטרי האהוב/ים עליך- שוגרלנד שיר- אני לא יכולה לבחור בשיר אחד. זה לא אנושי. אלבום- כנ"ל אמן קאנטרי שהכי הייתם רוצים לראות בהופעה- כל אלו שאני מכירה. אבל הכי - שאניה ושוגרלנד ציון לפורום מ-1 עד 5- 4.9 חודש שעבר- סרט החודש- ראיתי 3 סרטים טובים. קומדיות: crazy stupid love ו - horrible bosses ואקשן colombiana סדרה- the good wife , dexter and parenthood ספר- 100 חורפים של מיכל שליו. קראתי אותו לפני שנים והתחשק לי שוב. שיר- martina mcbride always be this way להקה- sugarland אלבום- martina mcbride eleven זמר/ת- martina mcbride ציטוט- לא עולה לי כרגע מסעדה/מאכל- השותפה שלי הכינה אסאדו מ-עולה |מלקקתאתהאצבעות| מקום בילוי- בפאב מוזר בירושלים החודש הנוכחי- אירוע שאתם מצפים לו- מחכה ל 10.11 - להתפטר מהעבודה אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- אין משהו מיוחד...שיפתיעו אותי
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- אם חברה שלי תחזור כבר מNY..והיא באמת קנתה לי את מה שביקשתי..אז הספר החדש של אלן דג'נרס קניתם כבר מלתחה חדשה לחורף? לא. גם לא נראה לי שאקנה. מאמינים שהחורף יתחיל החודש? כן
ואני רוצה שלג..כמו שיש לרווית |מקנאה| לסיכום- מה המצב? חרא הכל טוב? לא שדרו לנו מסר קצר לאומה-
ומוטו לחיים- לא צץ לי כרגע ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. לא בא הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה, אלו תלונות יש לך בדיוק

אנחנו צריכים להתלונן עליך לתפוז על עוגמת הנפש שנגרמת לנו בעקבות הנפצות כינויים שלך

LeAnnDylan

Well-known member
משמשת דוגמה אישית

קצת על עצמכם-
שם- דילן
גיל- 25
מין-
מיקום גיאוגרפי- צפון
עיסוק- מטפלת בגן ילדים.
משמעות הכינוי בתפוז- ליאן זה בגלל ליאן ריימס ודילן זה בגלל הדמות של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי.
צבע אהוב- סגול בכללי. אדום, ורוד, חום, ירוק ושחור לבגדים.
מאכל אהוב- כל דבר מוקרם ועם פטריות
ומרקים. מכל הסוגים.
משקה אהוב- ד"ר פפר.
מידת נעלים- 39
שם לֵבֵּן- דין ועידן
שם לֵבָּת- ליאן
הסלב האהוב עליכם ביותר- דרו ברימור ודיאן וורן.
הסלב השנוא עליכם ביותר- יש הרבה. כרגע קלי רולנד מעלה לי את הסעיף.
תוספת מועדפת לפיצה- פטריות, בצל, זיתים שחורים ותירס.
מקום בעולם שהייתם רוצים להיות בו עכשיו- נאשוויל
וספציפי יותר- בגראנד אול אופרי
קצת על הפורום וקאנטרי-
איך הגעת לפורום- חן הייתה מנהלת כושלת ונסגר לנו פורום קרי בו היינו מדברים על כל אמני הקאנטרי שלנו אז היינו צריכים פורום חדש. אותה לא רצו כי היא נכנסה לרשימה השחורה של תפוז אז אני נאלצתי למלא את מקומה.
כיף לך איתנו? תמיד
טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? זה התפקיד שלכם.
זמר הקאנטרי האהוב עליך- בלייק שלטון, קית' אורבן, בראד פייזלי ולוק בריאן.
זמרת הקאנטרי האהובה עליך- ליאן ריימס, מרטינה מקברייד, מירנדה למברט ופיית' היל.
להקת/צמד הקאנטרי האהוב/ים עליך- שוגרלנד, ליטל ביג טאון, דיקסי צ'יקס, ליידי אנטבלום ושידייזי.
שיר- How Do I Live - LeAnn Rimes
אלבום- Family - LeAnn Rimes
אמן קאנטרי שהכי הייתם רוצים לראות בהופעה- ליאן
ציון לפורום מ-1 עד 5- 100!
חודש שעבר-
סרט החודש- השקרן מאוהב טיפש או איך שלא קוראים לסרט הזה.
סדרה- דקסטר.
ספר- Lies That Chelsea Handler Told Me
שיר- I Need You - N Dubz
להקה- N Dubz
אלבום- Eleven - Martina McBride
זמר/ת- ליאן ריימס ומרטינה מקברייד.
ציטוט- They said you were a great asset... I told them they were off by two letters.
מסעדה/מאכל- קוצ'ינה בר.
מקום בילוי- לא מקומות מרגשים במיוחד בעיקר בתי קפה ומסעדות כאלה.
החודש הנוכחי-
אירוע שאתם מצפים לו- משכורת ולהבריא.
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- החדש של מירנדה למברט ואני גם מנצלת את הזמן להאזין לאלבום של פיסטול אניז.
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- בתקווה לסיים את שקרים שצ'לסי הנדלר סיפרה לי ולעבור לספר אחר שלה.
קניתם כבר מלתחה חדשה לחורף? עוד לא. מחכה למשכורת
אם כי עדין לא יצא לי להוציא שום דבר ארוך מהארון אז בנתיים אני בסדר.
מאמינים שהחורף יתחיל החודש? נקווה. בא לי!
לסיכום-
מה המצב? מתאוששת מצינון אבל חיה.
הכל טוב? יהיה טוב בע"ה.
שדרו לנו מסר קצר לאומה- אל תביאו ילדים לעולם. זה מיותר.
ומוטו לחיים- Life's a bitch and then you marry one.
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. שערות ידיה של קרי יאלצו לסלוח לי ולליאן
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

את הכי הזויה בעולם

איך אפשר להיות מוקף בילדים כל היום ולא להביא כמה בעצמך.

LeAnnDylan

Well-known member
מה עשיתי רע בחיים שאני צריכה להשתעבד ליצור

בכיין, מרייר, נצלן וכפוי טובה? ארור היום בו אצטרך להתעורר באמצע הלילה כדי לדחוף איברים מגופי לפיו של יצור חסר ישע.

אבל יש רגעים בעולם איתם שיכולים לפצות לך על הכול. את גם לא חייבת להניק בכלל בימים אלו. אני חושבת שלקחת החלטה פזיזה מידי, זה הכול

LeAnnDylan

Well-known member
להניק זו באמת הבעיה הכי קטנה שלי עם ילדים

אני פשוט לא מעוניינת בילדים משלי. לא רוצה שסדר היום שלי יקבע סביב הצרכים שלהם. לא רוצה לקבוע דברים לפי מתי שנוח להם ומסתדר איתם. לא רוצה להתחשב במישהו שהוא לא אני. חוץ מזה שילדים זה יקר. אני בזבזנית מידי מכדי שאוכל לחיות בצורה סבירה ולפרנס ילד. אם כי גם אם אזכה ב-50 מיליון דולר אני עדין לא מעוניינת בילד משלי. בכלל אני אוהבת אותם רק בגילאי חצי שנה עד שנתיים וחצי. מה אני אמורה לעשות איתו אח"כ?!
ואני שונאת תינוקות בנות
מה אני אעשה אם תהיה לי ילדה? אני אכה אותה. בחיי! יש אנשים שלא צריכים להיות הורים. זו לא פריבילגיה שאמורה להיות פתוחה לקהל הרחב. אני חושבת שלפני שמביאים ילדים לעולם צריך לעבור איזה וועדה שתעשה סדרת בדיקות כדי לוודא שאתה ראוי להביא ילד לעולם. ככה אולי ילדים לא יצאו דפוקים ומסכנים. אם תהיה ועדה כזו, אני בחיים לא אעבור אותה אז אני לא מבינה מה רע בזה שאני מודה שאני לא צריכה לגדל ילדים? בגלל שאני אישה ויש לי רחם אני חייבת ילדים? לא! עד כמה שזכור לי לאנשים עדין יש זכות בחירה ואני בוחרת שלא להביא ילדים וזה ששתיכן ממשיכות לטעון שאני צריכה ו/או מתאים לא או שאני אשנה את דעתי בהמשך - זה לא יקרה. תוותרו. זה סתם מעצבן.

אוקי,

אם את משוכנעת מעבר לכל ספק שאת לא רוצה, ברור שזה בסדר, איזו שאלה. אני האחרונה ששופטת אנשים כאלה. את גם צודקת בעניין של הועדה, לא לכל אחד מגיע להיות הורה. אני חשבתי שאת צעירה מידי בשביל לדחות את הרעיון על הסף, אבל ברור שזו החלטה שלך ומה אכפת לך ממעצבנת כמוני

2DH

New member
גם אני רוצה

וזה נראה לי הרבה יותר כיף מללמוד למבחן בדקדוק עם המורה המשוגעת. קצת על עצמכם- שם- ורד גיל- 25 מין-
מיקום גיאוגרפי- טיאנג'ין, סין. עיסוק- כרגע .. .סטודנטית מחקר בשנת לימודים בחול ... (מסתבר שככה אנחנו מוגדרים). משמעות הכינוי בתפוז- ראשי התיבות של השחקנים שמגלמים את ג'ון ומרלנה בימי חיינו (כן באמת). צבע אהוב- סגול מאכל אהוב- קרמבו, לא יודעת עם זה המאכל האהוב עלי אבל אני רוצה קרמבו ופה אין קרמבו. משקה אהוב- מיץ תפוזים - כי גם את זה ממש קשה להשיג. מידת נעלים- 36 שם לֵבֵּן- אסף שם לֵבָּת- מיכל הסלב האהוב עליכם ביותר- דידרה הול הסלב השנוא עליכם ביותר- אוי הרשימה כה ארוכה ... ג'סטין ביבר תמיד יכול למלא את המשבצת הזאת אצלי. תוספת מועדפת לפיצה- זיתים. מקום בעולם שהייתם רוצים להיות בו עכשיו- ירושלים. קצת על הפורום וקאנטרי- איך הגעת לפורום- מפורם איידול לפורום קרי ... (לרוב רק קראתי). כיף לך איתנו? :) טענות/תלונות/נקודות לשיפור/שימור? זמר הקאנטרי האהוב עליך- בראד פייזלי, קית' אורבן. זמרת הקאנטרי האהובה עליך- קרי/ מרטינה. להקת/צמד הקאנטרי האהוב/ים עליך- שוגרלנד שיר- something more - זה הצלצול החדש של הפלאפון הסיני שלי וזה משעשע ממש כשהוא מצלצל אלבום- ELEVEN אמן קאנטרי שהכי הייתם רוצים לראות בהופעה- קרי, שוגרלנד . ציון לפורום מ-1 עד 5- 5 חודש שעבר- סרט החודש- לא ראיתי... כבר חודשיים סדרה- או יש מלא ! ימי חיינו / person of interst - סדרה חדשה ונהדרת ובונז בונז שסוף סוף חוזרת. ספר- הארי פוטר הגרסא הסינית (אני כבר שבועיים בעמוד שלוש בערך ... אני עובדת על זה) שיר- i won't let go להקה- אלבום- זמר/ת- ציטוט- 知者不言,言者不知。 בתרגום חופשי : זה שמדבר לא יודע וזה שיודע לא מדבר מסעדה/מאכל- כל מסעדה מוסלמית סינית שתבחרו ... מקום בילוי- החודש הנוכחי- אירוע שאתם מצפים לו- שיגמרו מבחני אמצע הסמסטר הטפשיים ושובה של בונז אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- אני אשמח לשמוע את האלבום של לורן מתישהו ... זה גם יקרה אחרי המבחנים ספר שאתם מתכוונים לקרוא-הארי פוטר ! קניתם כבר מלתחה חדשה לחורף? כן ! יהיה פה מינוס עשר ממש בקרוב (וזה לא יהיה כיף). מאמינים שהחורף יתחיל החודש? בסין ? עדיף שלא ... לסיכום- חפרתי מלא ... אבל בהתחשב בזה שאני מוקפת במלא קוריאניות רוסיות ותאילנדיות מותר לי . מה המצב? הכל טוב? יהיה נהדר . שדרו לנו מסר קצר לאומה- ומוטו לחיים- ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד.

blah blah story

New member
למה כולם אוהבים זיתים על הפיצה שלהם?!

רק לי זה עושה מיגרנות? (אפילו הריח של זיתים חמים עושה לי מיגרנות) ודרור - יש לך פרוייקט חדש...הארי פוטר בסינית
בהצלחה במבחנים

למה קשה להשיג מיץ תפוזים

חשבתי שהסינים יודעים לייצר הכול
אמג הארי פוטר#@#%#%#^#^
בסינית! יאו זה נשמע כלכך מגוחך! איך אומרים MUGGLES בסינית?
המון בהצלחה!

2DH

New member
עדיין לא

נתקלתי במילה MUGGLES - זה לוקח מלא זמן לקרוא המון סימניות חדשות, אבל אני מבטיחה לדווח כשאגלה :) אני מאד סקרנית לקרוא איך הם יתרגמו את הקללות ויתאימו אותם לסינים.

אוקי!

ואו, לא חשבתי על זה בכלל, לא קראתי את זה אף פעם בעברית ולא חשבתי שהם אשכרה מתרגמים את הלחשים. מה אומרים במקום אלוהומורה
גם את זה אני אשמח לשמוע

LeAnnDylan

Well-known member
מסתכנת בלהישמע טיפשה אבל....

אם מדובר במילים מונפצות, למה שיהיה להן תרגום שונה? ז"א, זה לא כמו שם כלשהו שהוא זהה בכל שפה?
|לאקראתיהאריפוטר|

זה מה שאני חושבת

אבל לפעמים יש לחשים כמו Quietus או Stupefy שאפשר לתרגם מילולית. לא יודעת, לא ראיתי את זה אף פעם בעברית ולא שמתי לב לזה בכתוביות.

למעלה