שרשור CMA AWARDS

LeAnnDylan

Well-known member
שרשור CMA AWARDS

כל הזוכים, ההופעות, התמונות והביקורות שלכם מהטקס ששודר היום אתם מוזמנים לשרשר לכאן. צפיה מהנה לכולם

LeAnnDylan

Well-known member
הזוכים של הערב

Entertainer of the Year
Jason Aldean Brad Paisley Blake Shelton
Taylor Swift
Keith Urban
Female Vocalist of the Year
Sara Evans
Miranda Lambert
Martina McBride Taylor Swift Carrie Underwood
Male Vocalist of the Year
Jason Aldean Kenny Chesney Brad Paisley
Blake Shelton
Keith Urban
New Artist
The Band Perry
Luke Bryan Eric Church Thompson Square Chris Young
Vocal Group
Lady Antebellum
Little Big Town Rascal Flatts The Band Perry Zac Brown Band
Vocal Duo
The Civil Wars Montgomery Gentry Steel Magnolia
Sugarland
Thompson Square
Album of the Year
(Award goes to artist and producer) 'All About Tonight' Blake Shelton Produced by Scott Hendricks
'My Kinda Party'
Jason Aldean Produced by Michael Knox
'Speak Now' Taylor Swift Produced by Nathan Chapman and Taylor Swift 'This Is Country Music' Brad Paisley Produced by Frank Rogers 'You Get What You Give' Zac Brown Band Produced by Keith Stegall and Zac Brown
Single of the Year
(Award goes to artist and producer) 'A Little Bit Stronger' Sara Evans Produced by Tony Brown 'Colder Weather' Zac Brown Band Produced by Keith Stegall and Zac Brown 'Don't You Wanna Stay' Jason Aldean with Kelly Clarkson Produced by Michael Knox 'Honey Bee' Blake Shelton Produced by Scott Hendricks
'If I Die Young'
The Band Perry Produced by Paul Worley
Song of the Year
(Award goes to songwriters) 'Colder Weather' Zac Brown, Wyatt Durrette, Levi Lowrey, and Coy Bowles 'Dirt Road Anthem' Brantley Gilbert and Colt Ford
'If I Die Young'
Kimberly Perry
'Mean' Taylor Swift 'You and Tequila' Matraca Berg and Deana Carter
Musical Event of the Year
'As She's Walking Away' Zac Brown Band featuring Alan Jackson 'Coal Miner's Daughter' Loretta Lynn, Sheryl Crow, and Miranda Lambert
'Don't You Wanna Stay'
Jason Aldean with Kelly Clarkson
'Old Alabama' Brad Paisley featuring Alabama 'You and Tequila' Kenny Chesney featuring Grace Potter
Music Video
(Award goes to artist and director) 'Honey Bee' Blake Shelton Directed by Trey Fanjoy 'If I Die Young' The Band Perry Directed by David McClister 'Mean' Taylor Swift Directed by Declan Whitebloom 'Old Alabama' Brad Paisley featuring Alabama Directed by Jim Shea
'You and Tequila'
Kenny Chesney featuring Grace Potter Directed by Shaun Silva
Musician
Sam Bush - Mandolin Jerry Douglas - Dobro Paul Franklin - Steel Guitar Dann Huff - Guitar
Mac McAnally - Guitar

כל הכבוד לבנד פרי!!$

אדירים! ולמה מירנדה זכתה בתור זמרת השנה
אפילו אלבום לא הוציאה עדיין.

LeAnnDylan

Well-known member
באיזה עולם את חיה?

הסינגלים שלה השנה היו בין המצליחים ביותר שלה. מה גם שהיא שיחררה שני אלבומים, אחד עם הלהקה שלה ואחד שלה. הייתה לה את השנה הכי מוצלחת בקריירה שלה וזה היה הכי שקוף בעולם שהיא תזכה.

ואלה נכון

כל זה היה השנה? חשבתי בגלל שהיא מוציאה אלבום חדש ממש עוד מעט אז כל זה היה מזמן. כל הכבוד.

Guncrazy

New member
האמת שהרוב באמת היה מזמן

שנת 2010 הייתה השנה עם כל האקשן שלה אבל גם השנה הייתה לה שנה לא רעה.

אני אסביר לך למה

בואי ניקח רגע את המתמודדות האחרות ונסביר על דרך השלילה למה הן לא:
שרה אוונס. אומנם שיחררה אלבום שנכנס למקום הראשון וסינגל שהגיע למכירות פלטינה, אבל בכל השנה הנוכחית הסינגל הזה היה הדבר היחיד שהיא הצליחה להשיג. היא לא יצאה לטור מפוצץ ולא הצליחה למלא אצטדיונים. מגיע לה להיכנס לקטגורית שיר השנה או סינגל השנה אבל כזמרת השנה, בואי נודה בזה - היא די ברירת מחדל.
קרי אנדרווד. מועמדת בעיקר בגלל שהיא מנחה את הטקס ובגלל שהיא קרי. היא לא עשתה בשנה הנוכחית שום דבר מעבר ללהתחתן (או שזה היה כבר בשנה שעברה?
) ולעשות גיחה לאלבומו של בראד פייזלי. הדואט הזה, עם כמה שהוא מוצלח, לא אמור להביא לה את התואר הנחשק.
מרטינה מקברייד - אומנם שיחררה אלבום השנה אבל הוא שוחרר באוקטובר מה שאומר שהוא לא נכנס לדד ליין של ההצבעות לטקס. (כל החומרים שאמנים משחררים עד חודש אוגוסט אאל"ט, נחשבים לטקס של השנה. ז"א, דברים שהיא עשתה בחודש ספטמבר 2010 לדוגמה, יכללו בטקס הפרסים של שנת 2011). היא לא יצאה לטור כלשהו כיוון שעבדה על אלבום. עשתה כמה הופעות קטנות פה ושם ושיחררה שני סינגלים שלא הצליחו להכינס לטופ 10 אפילו.
טיילור סוויפט. התחרות הכי גדולה של מירנדה. היא שיחררה חמישה סינגלים. ארבעה מתוכם הצליחו להיכנס לטופ 5 של מצעדי הקאנטרי. אף אחד מהם לא נכנס למקום הראשון אבל האלבום שלה שיצא בסוף שנת 2010 קטף הצלחה וסיבוב ההופעות העולמי שלה היה אף הוא, סיפור הצלחה. מה שכן, אם משווים את טיילור לעצמה ולהצלחה שלה בשנים קודמות אז שני האלבומים הקודמים שלה היו מוצלחים יותר [מסחינת מכירות] כמו גם הסינגלים מתוכם שכל אחד מהם (מלבד Fearless) הגיע למעמד של פלטינה. מתוך האלבום ספיק נאו וחמשת הסינגלים שלו- רק שנים מהם הגיעו לעמד פלטינה. כמובן שכל זה הישג לא מבוטל לכן הזכיה שלה בפרס בדרן השנה הייתה "צפויה" כביכול אבל לתת לה לזכות גם בבדרן וגם בזמרת השנה בשנה שהיא "הכי פחות הצליחה" מבחינתה, יראה די מגוחך ואני בטוחה שזה היה שיקול די גדול. ועכשיו מגיעים למירנדה. לעומת טיילור היא שיחררה "רק" ארבעה סינגלים כששניים מהם נכנסו למקום הראשון. סיבוב ההופעות שלה בארה"ב היה אחד הנמכרים והמבוקשים של השנה. היא הרחיבה את מאגר המעריצים שלה (שזה כמובן כולל מכירות שזה דבר שמסתכלים עליו) בכמעט פי 10! וכמובן שברגע שאמן קאנטרי מועמד לגראמי (ובמקרה של מירנדה שלוש מועמדויות השנה) זה כבר אוטומטית הופך את אותו אמן ל"ראוי" ו"נחשב" [טיילור אגב לא קיבלה מועמדויות השנה]. אני לא חושבת שהאלבום החדש של מירנדה Four the Record הספיק להיכנס ל"דד-ליין" של הפרסים השנה אבל כיוון שהוא שוחרר לפניי הטקס וכל הביקורות היללו אותו ברמות מטורפות, זה די ניבא את הנולד והיה ברור שאומנם האלבום לא נחשב לחלק מהשנה הנוכחית אבל הוא עוד סממן לזה שמירנדה נמצאת בעליה לעומת טיילור שאני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה ירידה אבל נמצאת בסוג של "רגיעה". כמובן שכל זה זו רק פרשנות שלי ויכול להיות שהשיקולים של האגודה הינם שיקולים אחרים אבל באופן כללי אני חושבת שמירנדה וטיילור היו היחידות ש"רבו" על הקטגוריה הזו.

Guncrazy

New member
אסור להרשות לך ולדילן לדבר על מירנדה פה

הילדה בסכ"ה שאלה למה מירנדה זכתה לא ביקשה אוטוביוגרפיה מלאה של כל עולם הקאנטרי

Guncrazy

New member
דווקא הוציאה

אני אפילו לא מעריצה שלה וידעתי שהזכיה שלה היא דבר בטוח כמו הזכיות של ליידי אנטבלום ושוגרלנד.

תגובתי לזוכים:

אנטרטיינר - הזכיה של טיילור אחרי הזכיה שלה ב-ACM נראתה קצת ודאית לכן גם לא הופתעתי שהיא עלתה לבמה עם השמות של מי שהיא רצתה להודות להם על היד שלה.
זמרת - מינדה למברט לוקחת בהליכה. לאף אחת אחרת לא הגיע יותר
זמר - בלייק שלטון. הייתה לו שנה מוזיקלית נהדרת. כל הסינגלים שלו השנה נכנסו למקום הראשון וזה הבטיח לו את הפרס.
אמן חדש - דה בנד פרי. כל הכבוד להם. אומנם רק סינגל אחד שלהם הצליח לעשות גלים אדירים אבל הוא היה אחד הסינגלים הטובים של השנה!
להקה - ליידי אנטבלום. אין הפתעות. כמובן שהייתי מעדיפה את לב"ט פה אבל מצד שני אני דווקא אוהבת שהם אנדרדוגים.
צמד - שוגרלנד. גם פה אין שום הפתעות ואלא אם כן יהיה משהו ממש מיוחד השנה, הפרס הזה מובטח להם גם בכמה שנים הקרובות.
אלבום - My Kinda Party. קצת מפתיע אבל רק בגלל העובדה שהאלבום לא כזה מוצלח בעיניי. מצד שני בגלל שלא יכלו לתת לו פרס על Dirt Road Anthem הם פיצו אותו באלבום. אני חושבת שהפיצוי הזה גבוה יותר ממה שמגיע לו אבל שיהיה, זה לא שהיו אלבומים אחרים ממש טובים בקטגוריה.
סינגל - If I Die Young. האמת שכל השירים בקטגוריה הזו היו מעולים ולא היה אכפת לי לראות אף אחד מהם זוכה.
שיר - If I Die Young. חוץ משירו של ג'ייסון אלדין שהצליח הרבה יותר ממה שמישהו ציפה, לא הייתה לשיר הזוכה תחרות ממשית.
אירוע מוזיקלי - ג'ייסון אלדין וקלי קלרקסון. אני שמחה רק בשביל קלי. חבל שלא הראו אותה בטקס.
וידאו - You and Tequila. טוב היו שלושה שירים שהיו חייבים לזכות במשהו השנה - You and Tequila, Road Dirt Anthem, If I Die Young. ועם הזכיה הזו האגודה סגרה בעצם את כל הפינות. גם אם לא מגיע לקני הפרס הזה ספציפי, הם יצאו לידי חובה.
מוזיקאי - מי זה בכלל?

Guncrazy

New member
דעתי -

שמחה בשביל בלייק שלטון ושוגרלנד
לא מפתיע אותי שמירנדה זכתה, הייתי מעדיפה את מרטינה אבל. כל הכבוד לבנד פרי
הפתיע אותי שבראד פייזלי יצא בידיים ריקות. אני חושבת שהוא מקופח דווקא בגלל שהוא מנחה את הטקס. הייתי מעדיפה לראות את בראד או קית' אורבן זוכים באנטרטיינר.

LeAnnDylan

Well-known member
מסכימה

אני חושבת שגם בראד וגם קרי מקופחים בגלל שהם מנחים. ז"א קרי לא השנה אלא בכללי. הם כאילו נותנים להם מועמדויות כדי לצאת לידי חובה אבל מפחדים לתת להם לזכות כדי שאנשים לא יתוננו על יחס מועדף. שיקחו מנחים שאף אחד לא אוהב ויהיה טוב

למעלה