אני רואה עכשיו
פוטלוס! נראה לי זה השיר היחידי שאני מכירה של בלייק. הוא גם נראה ממש טוב היום. קרי ובראד!! חחחחח הברביות
זו פעם שניה שצוחקים על המה שמו של טים מקגרו
ואו, אשתו של בראד דומה לזאת מועד הורים של הבצפר של הבת של גבי. סינגל אופ דה ייר- אוח ברור
(נתעלם לרגע שראיתי כבר את התוצאות שלשום). כפרעליהם!!
פעם ראשונה שאני שומעת את האחים מדברים
הימני כזה סטלן
קית' מעולה. אחלה שיר. שרה
למרות שהשיר כבר יותר מנמאס
מה האקרובטיות האלה קשורות
WTF
פחח הן בטח ליטל ביט סטרונגר דנ שרה
ואו כל הכבוד להן! בהחלט מרשים. מירנדה- אמאלה אילו עקבים, איך היא עומדת עליהן. שיר נחמד though. ואו קלי שזופה מידי. למה מביאים מכוערים מTWILIGHT
מטרישה, מה זה השם הזה
יאייייייייי איף איי די יאנג!!!!! ואוווווווו
קימברלי פשוט מדהימה! אני חולה על השיער שלה. זאק בראון בנד, להעביר? טוב נו, נשאיר. מה הקטע עם המסיכת סקי
אה הנה על הפסנתר שלמה גרוניך!!
(תגגלו
). אעהעהעהיה איזייי
גאד
נו ואיי נוט מי!! איטס איזייייי
הנה נטשה כפרעליה, אבל למה היא לובשת פוך
לא קר עד כדי כך. יאאאא הנה שלגיה ופרינס צ'ארמינג מוואנס אפון א טיימ!!!! יו לא ידעתי שהם יהיו פה
מהממים
חשבתי שאני משוגעת אחרי שראיתי אותה בקהל בהתחלה. טוב לדעת. ברור ששוגרלנד יזכו, אבל ממש חבל לי על סטיל מגנוליה ות'ומפסון סקוור, אני מאוד fond of them. חחחחח ג'ניפר. מצחיקולה. מדהימים. אוי, למה בראד לובש בגדי הסוואה. אריק צ'ורצ'. נקסט. אואה ת'ומפסון סקוור!! מאצ' מאצ' בטר! אר יו גונה קיס מי אור נוט! טודודודו אר ווי גונה דיס אור וואט. היי
למה היא צבעה את השיער
אהבתי אותו חצי בלונד. כנראה שאחד הדברים הכי רווחיים בשביל זמר זה לעשות שיר לחתונה. טוב שהם פיצחו את זה בזמן. כריס יאנג, נקסט? נשמע לא רע דווקא. אוי זה חמוד לאללה. נו, הזדמנות לשמוע קאנטרי גברים. אני חושבת שאני אייטייב את השיר הזה מתישהו שוב. טיילור. סויפט. למה כל טקס ממש משקיעים בתפאורה שלה יותר מכל אמן אחר. יאללה יאללה. איזה שיר משעמם. הופה הופה, לוק בריאן! חתיייך! איזה שיר סקסיסטי גאד
לא משנה כמה פעמים אני שומעת את זה. הנה ג'יין דיר גירלס בקהל (מענין, עוד לא ראינו את ויינונה) וההיא מבראדרס אנד סיסטרס. חח איך ניקול קידמן מתלהבת. חחחחח מיס פיגי, יצורה. ליידי אנטבלום
וי אונד דה נייט
טוב, יש משהו אחר שצריך לראות עכשיו בלייב|מגלגל| היה ממש נחמד סו פאר