אירוח נטורופטית בנושאים מגוונים

טוב שחידדנו:)

אם כך הכיוון הוא אחר עייפות יכולה לנבוע מחוסר המוגלובין, חוסר ברזל בדם. מאוד קל לבדוק בבדיקת דם, כך גם החוורון נטייה להתקררויות יכולה להמנע בעזרת תזונה בריאה ומאוזנת כמו שהסברתי במאמר ובתגובות לגבי צינון, ממליצה להוסיף כדור מציצה של מולטיויטמינים לילדים כל טוב חני

מיימישל

New member
חליטת כוכבי אניס וקמומיל בהנקה

חני שלום, בני כמעט בן חודש, וסובל מגזים, קראתי המלצה לאם המניקה לשתות חליטה של כוכבי אניס וקמומיל, במשך כל היום , כך שישפיע על החלב, וירגיע את התינוק היונק, מכיון שאלו הם תבלינים שמרגיעים את הקיבה. האם יש איזשהו סיכון בכך, כי אני יודעת שיש חומרים שאסור לאכול או לשתות בזמן הנקה והריון. בתודה מראש, מישל.

תזונה מונעת ליחה - יש דבר כזה?

שלום חני, קטנציק בן שנה ו-5 חודשים, מאז שנכנס לגן בספטמבר, חולה שבוע כן - שבוע לא. כבר חוינו דלקת ריאות, ברונכיליטס, הקאות שישולים וסתם וירוסים... כרגע מצונן ולא מפסיק להשתעל עם המון ליחה. בלילה זה נוראי - הגענו לשעה וחצי של הקאות בגלל השיעול. האם יש מזון שגורם ליותר\פחות ליחה? אני מחפשת גם המלצות למזון ו"תרופות סבתא" (כגון ג'ינגר) שיחזקו לו את המערכת החיסונית. אשמח למסור עוד פרטים. תודה מראש, קרן

תזונה מונעת ליחה

קרן שלום אכן כן, ייצור ליחה מאוד מושפע מהתזונה מזונות שמייצרים ליחה - מוצרי חלב, במבה ובוטנים, מזון מטוגן, שוקולד, בננות, קמח לבן מזונות שיעילים במניעה ובפינוי ליחה - עלים ירוקים-כרוב,חסה,כוסברה, מזונות כתומים - דלעת, בטטה, גם סלק, צנוניות, זעתר(!), אורגנו טרי, בצל ושום(בעדינות ובכמויות קטנות) תבלינים בבישול - כרכם, קנמון, לימון תרופת סבתא קלאסית - לכסות בצל קצוץ בכף דבש,להשהות שעתיים, לתת כפית מהסירופ שמופרש מהתערובת ממליצה לגשת לטיפול נטורופתי להדרכה מעמיקה יותר ולליווי כל טוב חני

פרלמנים

New member
שאלה נוספת על דלקות עיניים חוזרות

אני לא בטוחה אם זה מגיע מהגן או שעשויה להיות לילד נטייה רבהיותר מאחים שלו לדלקות בעיניים. כיצד ניתן למנוע או לטפל ללא אנטיביוטיקה?

דלקות עיניים

בהחלט מדבק והבעיה היא שכאשר מתחילים לטפל בטיפות עיניים קונוונציונליות המצב הופך לכרוני וחוזר תדירות קימות טיפות עיניים הומיאופתיות המבוססות על צמחי מרפא ואני ממליצה להשתמש בהן בנוסף לשים לב להמנע החורף מחימום יתר בחדרים שגורם ליובש בעיניים שפע ברכות חני

למעלה