28.12 - יום רביעי כל מי שיכולה לבוא בתאריך הזה שתשרשר או
א אמנדה האחת New member 6/12/11 #8 כל יום חוץ מראשון וחמישי, כי אז אני עובדת גם אחה"צ ואני חוששת לחיי אם גם הפעם אני אבריז מהנסיעה המסורתית לסנטר אחרי עזריאלי. אז אני אסמן שם . XD (אני יותר חוששת מקרן ועדי, למען האמת. )
כל יום חוץ מראשון וחמישי, כי אז אני עובדת גם אחה"צ ואני חוששת לחיי אם גם הפעם אני אבריז מהנסיעה המסורתית לסנטר אחרי עזריאלי. אז אני אסמן שם . XD (אני יותר חוששת מקרן ועדי, למען האמת. )
R RockinKeren New member 7/12/11 #35 הדבר היחידי שאת חוששת ממנו~ זה שלא תזכי לראות אותי מספיק זמן . הרי את מתגעגעת אלי , וחסר לך קרן בדם . ואת לא רוצה רק קצת זמן עם קרן , את רוצה הרבבבבבבבבבבה זמן עם קרן . D: מובן?
הדבר היחידי שאת חוששת ממנו~ זה שלא תזכי לראות אותי מספיק זמן . הרי את מתגעגעת אלי , וחסר לך קרן בדם . ואת לא רוצה רק קצת זמן עם קרן , את רוצה הרבבבבבבבבבבה זמן עם קרן . D: מובן?
א אמנדה האחת New member 8/12/11 #39 ((אפשר להרוג את תפוז? בבקשה? ><)) ((או, לחילופין, את המקלדת שהיא לא המקלדת של הלפטופ. ;) +
R rachel malasa New member 6/12/11 #20 אני מתגייסת באותו השבוע של חנוכה ומתחילה קורס, אז נו מפגש פור מי.
A Adimenzer1 New member 6/12/11 #21 אוי חבל. אני ממש רוצה לראות את הבנות שעוד לא יצא לי לראות מהפורום. בהצלחה!