תאונות מוזרות ואנחנו

The Blue Fairy

New member
תאונות מוזרות ואנחנו

השבוע זה "שבוע בטיחות הילד" בתפוז ואנחנו, כמובן, ניקח בו חלק :) אז נכון שאנחנו לא ילדות כבר, אבל זה לא אומר שלנו לא קורות תאונות מוזרות כאלו ואחרות :p אז יאללה, למי נפל שדכן על הרגל? מי דרכה על מסמר? אתן מוזמנות לספר על תאונות מוזרות שקרו לכן כשהייתן ילדות, או עכשיו כשאתן בוגרות :)

the mush

New member
זה לא הכי קשור לבטיחות וזה,

אבל כל הדוגמאות שלך הזכירו לי- שהייתי בערך בת 13, דרכתי על חשופית- יחפה!!!! אין תחשוה יותר מזעזעת מזה! נשבעת שרציתי לקרוט ת'רגל כי פשוט לא ידעתי איך להתמודד עם הגועל
ועכשיו אחשוב על משהו יותר רלוונטי

The Blue Fairy

New member
OMG! איך זה קרה? :O לא ראית

אותה?? זוכרת שהיו לנו חשופיות בבית, והן היו משאירות ריר צהוב בכל מקום בעע

the mush

New member
היו לי מלא ארגזים בידיים

כי בידיוק עברנו דירה, אז לא, לא ראיתי

Mooa-Numi

New member
קרה לי

חברה שלי דרכה על קקי בגינה ציבורית יחפה יש לי מלא סיפורים אבל אין לי באמת זמן

The Blue Fairy

New member
אז אני - נכנסתי בקיר 3 פעמים!

(וכמובן שהאף היה נראה בהתאם) שילוב של ילדה מעופפת + הפרעות קשב וריכוז :p

Maldini Girl

New member
תרשום תרשום

כשהייתי בת 7 הלכתי ליד הבית יחפה, ואז נכנס לי חוט ברזל לרגל. אבל וואחד חוט ברזל, וממש ממש עמוק. אהההה. אני זוכרת את זה, זה כאב ממש. כשהייתי בכיתה ג' או ב' או משהו כזה, האכלתי סוסה באורווה, והיה לה סייח ,היא כנראה חשבה שאני מאיימת עליו/ה והיא נשכה אותי, איפה? בחזה. בדיוק בין שני הציצים (שאז לא היו, אבל היום) לקחתי אנטיביוטיקה במשך הרבה זמן והיה פצע מכוער. היום אני תמיד מספרת על זה במסגרת שאלת ה"הצלקות הכי מוזרות שלי".

The Blue Fairy

New member
וואו!! מכל המקומות דווקא את זה היא בחרה??

מעניין - היום את מפחדת מסוסים?

Maldini Girl

New member
זו החיה האהובה עליי.

רכבתי על סוסים עד לפני שנתיים (וגם אז לא ממש רציתי להפסיק, פשוט לא ממש הייתה ברירה.)

The Bitter End

New member
הזכרת לי מלא נשכחות!

פעם היינו מעלים תמונות של עצמנו בזמן רכיבה לפורום "רוכבים צעירים" ז"ל לשת"ב [שרשור תמונות ברכיבה] והיינו נותנים ביקורת והערות על ישיבה, טכניקה וכו'. איזה נוסטלגיה, יו. לא קפצתי כבר שניםםםםם.

Maldini Girl

New member
אף פעם לא אהבתי קפיצות

האמת שהכי אהבתי פשוט לצאת לטיולים ארוכים ארוכים ארוכים.

נפילה מהאופניים.

נעץ ברגל. מסמר ברגל כוויות מפה ועד הודעה חדשה (המקרה האחרון, רק לפני שבוע:)
) נפילה על הסנטר/ראש עוד משהו? כמעט שבירת יד(אבל זה לא היה באשמתי..) וזהו נראה לי. מספיק, לא?

זה באמת כואב.. אגב יש עדכון לגבי הכוויות, האחרונה- לפני יומיים
(אני כזאת גאון!!
אבל לפחות זה נגמר בסימן קטן על האצבע שלי
)

the mush

New member
ועכשיו יותר רלוונטי-

פעם גרנו בבית שכזה בין הביתים הייתה גדר לבנה עם שפיצים שמפרידה בין החניות, בבית ליד גרה חברה טובה שלי [אז] הא,הייתי בת איזה 6-7 והיינו תמיד כל אחת עומדת בצד של הבית שלה, עומדת כזה על צינור גז או משהו כזה ואז היינו מספיק גבוהות והיינו מדברות מעל לגדר כזה... ואז יום אחד החלקתי והשפיץ של הגדר פשוט נכנס לבית שחי!!!!! זה כאב בצורה לא נורמלית!! ופעם. גם בערך באותו גיל... היו לי תנור כזה, כמו של פעם. לא יודעת איך קוראים לו, אבל שזה כזה מתחות עומדות כאלה דקות. יודעות על מה אני מדברת? אז היה לי כזה ומאחוריו היה לי שידה עם ספרים, באתי להוציא ספר, ואיכשהו נפל התנור על הרגל שלי, גם היו לי כוויות מטורפות וגם שברתי ת'זרת

למעלה