תאונות מוזרות ואנחנו

טוב, הייתי די גדולה כבר, ברמה שזה מביך

ואין תירוצים ללמה לעזאזל עשיתי את זה, אבל בכיתה ד בערך, אבא תיקן את הטוסטר וחתך את הכבל, כך שנשאר רק התקע עם 2-3 ס"מ של כבל. נחשו מה עשיתי
למזלי לא קרה הרבה חוץ מזץ רציני. אה, ונעים מאוד
באתי מהראשי אבל נראה לי שאשאר

Fragile rose

New member
וואוו

כל כך הרבה תאונות, כל כך קצת מקשים.... שלהי גיל 5-6. נכנסתי להתקלח ומשום מה היה באמבטיה צנצנת זכוכית, אז הזמנות לשחק במים!! רק שמים זה מחליק והצנצנת החליקה בדיוק על הכף רגל שלי.. אווצ'י כיתה ב' - ג' שכזה, הולכים לבית ספר בקיצור דרך הכי מטומטם שקיים שהוא במקרה אתר בניה, אני לא שמתי לב לערימת בטון יבשה והופס, חוץ זה שדפקתי את החלק'ה של החיים שלי, גם חצי מהמרפק שלי נשאר על הרצפה
כיתה ו', שוב נפילה אבל פה איבדתי חלק מהזרת והמנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חורף בשלהי גיל 15, אבא התקין אטמור וכולם אושר שלא צריך להדליק את הדוד. בשניה שאני נכנסת להתקלח זרם של מים בערך מליון מעלות צלסיוס - עלי. סיימתי עם כוויות קשות דרגה 2+3 על כל הצוואר, חזה ובטן. וההחלמה גם לא היתה מהנה מי יודע מה

The Bitter End

New member
מספיק להסתכל על הצלקות שלי כדי לדעת...

על הגב ועל הירך יש לי צלקות מתפרים שעשו לי אחרי נפילה מכוערת מלונגבורד כי איבדתי שיווי משקל והתרסקתי כמו סתומה, כי ניסיתי לפנות ואז משהו הסיח את דעתי וקיצר יצאתי סתומה. על הלחי יש לי צלקת קטנה כי ניסיתי לקחת מהכלבה שלי את הצעצוע שלה כשהיא הייתה גורה, והיא הגיבה בביס. על ברך ימין יש לי צלקת מהתקופה שרכבתי על סוסים, עמדנו לקפוץ מכשול של 100 והסוס בלם לפני המכשול, אבל אני המשכתי את הקפיצה בלעדיו P: והתרסקתי בחוסר אלגנטיות לתוך המכשול. על ברך שמאל יש לי צלקת אחרת, מסייח בשם פרינס שהיה הולך אחרי בחווה וכשניסיתי להחזיר אותו לתא שלו, הוא פשוט בעט בי. יש לי כל מיני צלקות קטנות על הידיים מתאונות סנואובורד לא מעניינות, הרבה כוויות באיזור האצבעות, שתי צלקות קטנות על האף מהנזם הכפול ושאר צלקות מפירסינגים בכל רחבי הגוף. וזהו, לא עשיתי הרבה תאונות מוזרות, למזלי, ומעולם לא שברתי שום דבר [סדקתי סלע במשחק כדורעף, אבל זהו!!!111] אז נראה לי שאני במקום טוב! אה! רגע! יש לי מיקרו-שברים בשתי שיניים בגלל שאני אוהבת ללעוס את העגיל בלשון.

למעלה