כרטיסים חברים, כרטיסים!!!

כרטיסים חברים, כרטיסים!!!

שלום לכל אוהבי הרונה היקרים שקוראים פה כרגע!!! איך עבר על כולם השבוע? איך התמודדתם עם הבעיה המוכרת והדילמה הנצחית של רצון להישאר מכורבלים מתחת לשמיכות/הצורך לצאת מוקדם מהבית לעבודה/צבא/ביה"ס/אחר?!
אני אישית כמו שכבר אמרתי מעדיפה בהרבה את החורף והגשם היפייפה הזה...אבל...בכלל לא נעים להיכנס לקניון ספוגה מים (כי בדיוק ב2 דקות שלוקח ללכת מתחנת האוטובוס לקניון - ירד עלי מבול שהרס לי את המטריה!
) ואז לקפוא מקור שעתיים.. אז לכל מי שנרטב ונספג מים כמוני, לכל מי שהתקשה לצאת מהבית בבוקר ולעזוב את המיטה החמה (וגם לאלה שמעדיפים קיץ
) החלטתי לחלק עוד כמה פרסים..כשהפרס הראשון כרטיס זוגי להופעה בארטיק ב24.11!!!! אז הפעם המשימה קצת שונה..הפעם צריכים להיות יצירתיים אבל לא במילים.. כמו שבטח ראיתם, לפורום שלנו יש דף משלו בפייסבוק
(ואם לא ראיתם, זה הזמן לחפש!) ולפרופיל יש תמונה..אבל אני קצת חסרת אמצעים כרגע ואני בטוחה שיש מוכשרים ממני בהרבה שמסתובבים בפורום.. אז הפעם, כדי לזכות בפרס הגדול עליכם להכין את התמונה שתציג את הפורוס שלנו בעולם הפייסבוק..תמונת הפרופיל שלנו! הכללים פשוטים..אבל המקום ליצירתיות גדול
זה חייב לכלול תמונה/ציור של רונה כמובן
סמל של תפוז ואת המילים "פורום רונה קינן בתפוז"
ו...זהו
מי שיזכה במקום הראשון יזכה שני כרטיסים להופעה בארטיק ביהוד ב24 ובנוסף, העיצוב שלו יהיה תמונת הפרופיל של הפורום בפייסבוק! אבל אל דאגה...יש גם מקום שני ושלישי!!!!
המקום השני יזכה בסינגל של בדרך הביתה חתום ומוקדש!
המקום השלישי יזכה בפוסטר חתום ומוקדש גם הוא!! שימו
את התמונות יש להעלות לשרשור הזה עד התאריך 23.11 ב12:00 ותמונות שיעלו לאחר השעה המצויינת לא יתקבלו!
..למרות שעדיין אשמח לראות תמונות מכולם
כל משתתף יכול להעלות עיצוב אחד בלבד!
אז קדימה חברים! תתחילו לחשוב ולעבוד!!! גם ככה
בחוץ וכיף יותר להישאר בבית
אם למישהו יש בעיה עם עניין התמונות ולהעלות אותן לכאן שיצור איתי קשר ואני אעזור לזה לקרות
סוף שבוע רונה לכולם!

hadarinke

New member
זה כן עלוב

לקחתי וקטורים שהם פריסט מההוצאה לאור שאני עובדת בה בבסיס, ועכשיו כשאני שמה לב, חלק מהמסאקינג לא יצא טוב. גוועלד.

ROTEM30035

New member
זה לא הגשם, את מבינה

זה המכוניות שמשפריצות עלי זה לא הגשם זה הלפ-טופ בתיק שמדאיג אותי זה לא הגשם זה הגרביים שספוגות זה השכבות של הבגדים זה שאני מנסה לדבר בפלאפון, אבל המעיל עוצר לי את הדם ביד זה מעקה הברזל של המדרגות שמקפיא לי את היד ואם לא אחזיק בו, שום דבר לא מבטיח לי שאשרוד את הטיפוס זה לא הגשם זה פשוט שחשוך לי מוקדם מידי זה שחסר לי אור שמש זה... זה החלזון הזה שחצה את המדרכה אתמול שהזכיר לי, איך כשהייתי בגן המגפיים תמיד היו נתקעות בבוץ באמת באמת שאני אוהבת גשם רק לא עכשיו.

נילס15

New member
אהבתי ממש!

(גם אני ממש לא טובה בדברים האלה וגם לא רציתי שזה יראה אחרת אז אני בכלל לא מנסה
)

Netta172

New member
פשוט וצבעוני

החלטתי לעשות משהו בלי יותר מדי אפקטים מורגשים, המון המון אפקטים מהצד... בסה"כ רונה שלנו מספיקה :) וכמובן לשלב את צבעוניות. ואת צבע התפוז, הרי הוא תפוז! (אורנג'.. נו. הבדיחות שלי צולעות אחרי השקעה...) אז הנה : מה דעתכם?

למעלה