אופסי- זאת הנכונה אוי, שלחתי את הגרסא הלא נכונה. זאת הנכונה-
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 22/11/11 #21 הייתי מנסה אבל יש לי מסיבת יומולדת ביום הזה אז נראה לי שאעדיף להיות שם. למרות שאם לרונה מתחשק לקפוץ לבקר, מי אני שאגיד לה לא.
הייתי מנסה אבל יש לי מסיבת יומולדת ביום הזה אז נראה לי שאעדיף להיות שם. למרות שאם לרונה מתחשק לקפוץ לבקר, מי אני שאגיד לה לא.
E Elektra Natchios Guest 23/11/11 #23 סלחו לי על הגימורים (או המחסור בהם). מעט מאוד זמן, מעט מאוד מיומנות. (וטיפ קטן - למשתעשעים ברעיון - לא להתעצל לחפש Photoshop ME. הפעם היחידה-בודדה בה תאלצו להשתמש בעברית - תלבין שיערכם לעד.)
סלחו לי על הגימורים (או המחסור בהם). מעט מאוד זמן, מעט מאוד מיומנות. (וטיפ קטן - למשתעשעים ברעיון - לא להתעצל לחפש Photoshop ME. הפעם היחידה-בודדה בה תאלצו להשתמש בעברית - תלבין שיערכם לעד.)
T ThroughForeignEyes New member 23/11/11 #24 זהו... חברים וחברות, סופה של התחרות הגיע, אכריז על הזוכים המאוד מאוד מאושרים היום בערב... תבואו להתעדכן!
זהו... חברים וחברות, סופה של התחרות הגיע, אכריז על הזוכים המאוד מאוד מאושרים היום בערב... תבואו להתעדכן!
ח חסמו לי את הסיסמה New member 23/11/11 #26 ההצעה שלי לא מתימרת לומר שאני אנצח, אבל אני לא רוצה כרטיס
ח חסמו לי את הסיסמה New member 23/11/11 #28 אני מוחה לקח לי המון זמן להכניס לשם את הלוגו של תפוז ואת הכיתוב, אז מה אם הספקתי לשלוח את זה דקה אחרי סוף התחרות
אני מוחה לקח לי המון זמן להכניס לשם את הלוגו של תפוז ואת הכיתוב, אז מה אם הספקתי לשלוח את זה דקה אחרי סוף התחרות