כמה דברים שלי על UFC139
- מרטין קאמפמן זה פשוט לוחם MMA במלוא מובן המילה. שלם בכל מישור (סטרייקניג, הכנעות, היאבקות) וגם מפשל מידי פעם (פול דיילי). פשוט לוחם שמדגים באופן מושלם את הספורט הזה. לסאנצ'ז הוא לא באמת הפסיד, זה כל אחד יודה. ונגד השור הזועם של המחלקה קרלוס קונדיט הוא נתן קרב צמוד ויצא שניצח בחלטה חצויה. אני באמת מעריך את הלוחם הזה. לוחם טכני ומלהיב ביחד בכל מישור של המשחק. -בריאן בולס מאוד איכזב אותי. אני מחכה כבר לשמוע באיזה אתר אנטרנט צהובון שהוא היה פצוע, לא הגיע במאה אחוז לקרב. בולס של ה-WEC היה רוצח קטן ומהיר. אתלט ברמות על. בקרב נגד פייבר (שהיה נראה מעולה בפני עצמו ללא קשר) הוא היה נראה בהילוך איטי כפול 2. איפה המפלצת הרוצחת שהכרתי ? איפה האיגרוף הטכני המוכר של האיש ? מאוד התאכזבתי מהתצוגה שלו. הייתי בטוח שזה לוחם שיכול לסכן את דומיניק קרוז. -בימי סטרייקפורס העליזים אני תמיד טענתי שלמרות הרמה הלא גבוהה שבליגה הזו, קאנג לי זה לוחם אמיתי, ולא בלוף. UFC139 בא ואומר לי : "טעית". קאנג לי לא טופ 20 אפילו כנראה. בהיותי רומנטיקן שרוצה שהרוח של אומנויות הלחימה תנצח, אני תמיד אעודד חברה כמו קאנג לי. אבל אם לוחם מוגבל מלכתחילה וגם כיום שחוק כמו ונדרליי ככה רוצח את קאנג לי. אין לי מה להגיד חוץ מ"טעיתי". היו פה חברה בפורום כמו קולורבי שחשבו כמוני שקאנג לי זה לא שטנאץ, והיו אנשים כמו צחי שטענו מלכתחילה שמדובר בבלוף. לקח זמן אבל התשובה כיום מספיק ברורה. חבל, MMA זה ספורט אכזרי. -מורסיו שוגאן רואה. אני תמיד ברגשות מעורבים על הלוחם המדהים הזה. לא יודע איך לאכול אותו. כעסתי עליו שאת הקרב הכי מדהים שלו הוא נתן נגד הלוחם האהוב עלי (שוגאן - מאצ'ידה 1). אבל האיש הזה הוא ספורטאי מדהים. ממש כמו בי ג'יי פן מדובר באיש עם ערמה של כישרון ובלי יכולות גופניות טבעיות ומולדות. שלא יהיו טעויות שוגאן לוחם טוב מהנדרסון וגם הקרב הזה היה צריך להיות תיקו ברור. הנדרסון לא ניצח בסיכום 5 הסיבובים. אבל, וזה אבל שלא נגמר, שוגאן שוב לא נלחם חכם. איפה השוגאן שהיה נגד מאצ'ידה בקרב הראשון, שוגאן הטכני שיודע לשמור טווח להכנס , לצאת. להעניש כשנכנסים אליו. ממש לא ברור לי חוסר היציבות של הבחור הזה. שוגאן זה ילד אבוד וחבל. אני למדתי להעריך אותו עם השנים. האיש הזה זה מודל לחיקוי ברמה שלא צריך שרירים וכישרון אתלטי טבעי בשביל להיות טוב וחזק.