BeniTaz

New member
כן..

לא מבין למה לא נתנו לקינג מו. הוא גם מוכר ביפן (התחיל שם את הקריירה), גם התחיל מלחמת טראשטוק נגד ראמפייג' במדיה וזה גם קרב להיט. נקווה מאוד שזה לא יהיה הקרב האחרון בקריירה של ראמפייג' כי נראה שהוא מיצה את הסיפור ולהילחם ביפן זה היעד האחרון שנשאר לו.

udi102

New member
הקרבות שנקבעו לאותו אירוע קצת מעצבנים אותי

חוץ מהקרב המכרזי ,כל שאר הקרבות עם פייבוריט ברור לנצחון על הנייר ולא שקולים בכל ! אם זה שילדס -אקיאמה ,אוקאמי-בוץ ,גוסטפטסון-מטיאשנקו רק חלק מהרשימה .... בעקרון גם פטיס נגד לוזון יכול לאכזב אבל אני חושב שלוזון יוציא שם הכנעה .... בעקרון יש לוחמים מעולים באירוע ובכל משקל ! יש קרב נחמד אומנם חלקם עם פייבוריט ברור אבל עדיין בכל קטגורית משקל קרב עם שמות !

ElGoldi

New member
תפתח יוטיוב שנייה

ותבין שאתה יורה מהמותן, כי הוא מאוד דינמי בקרקע ויש לו גארד אקטיבי מאוד.. אבל לפי דעתי הקרב הזה יוכרע לטובת פטיס בעמידה, ומול סטיבנס הוא הראה שלא כל כך פשוט לקחת אותו לקרקע. אני חושב שאנשים קצת הסתנוורו מג'ו לוזון, שכמו מילר, צברו רצף יפה במחלקה, אבל יש להם הרבה מאצ'אפים רעים שקשה לי לראות אותם מנצחים. (לדעתי: מיינארד, אדגר, בנדו, טיבאו למרות שהפסיד למילר, גווידה) אני חושב שאם גילארד לא היה אידיוט, לוזון לא בכלל בתמונת ה-TOP10 ב-LW.

באסטר1

New member
מרשים מאוד דווקא

הוא אומנם לא יכניע את לוזון אבל העבודה שלו מהגב מצויינת וגם מהטופ פשוט לוחם טוב שנפל על גווידה שהוא מתאבק מצווין

מרקו בי

New member
הufc החתימו עוד לוחם איראני/פרסי

מדובר ב- רזה מדאדי. במקור הוא מתאמן וחי בשבדיה, אך נולד באיראן. ילחם בlw. ניצח בקרב האחרון שלו את ריץ' קלמנטי (לוחם ufc לשעבר). מה קורה עם הישראלים? יש כבר 2 איראנים (אריאני אחת), פלשתנאי אחד. יאללה שנועד ילחם כבר וישפר את המאזן שלנו.

למעלה