מקוויקנד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה. אני באמת לא יכולה לכתוב את כולם.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Breaking Benjamin: Anthem of the Angels, Dance With the Devil, I Will Not Bow, Diary of Jane הפרוייקט של עידן רייכל: ממעמקים, מי נהר, שובי אל ביתי, בואי, אם תלך, מכל האהבות משינה: אנה, תחזור תחזור, את לא כמו כולם, התשובה Billy Joel - Only The Good Die Young דור דניאל: קורא לך, מקום לצידך דניאל זילברשטיין - אלייך (הנוסטלגיה!!)
הלהקה המגניבה של השבוע:
הפרוייקט של עידן רייכל Breaking Benjamin מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=APjwfl7tjfI&feature=youtu.be חמש דלומה גח
(רואה קרן, לא גנבתי לך את הסרטון שרצית לשים
)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי עונות 5+6 שודדי הקאריביים 1
ספר / פיק השבוע:
Horrorscopes: Cancer - Black Death פרחים ונשיקות של נועה שסוף סוף טרחתי לקרוא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי שהחליטה להיפרד מחבר שלה אחרי שהם היו ביחד פחות משלושה ימים ובגללה רבתי עם החברה הכי טובה שלי. שכרגע לא חברה שלי יותר
המורה שלי לחליל שהכריח אותי לבוא לחזרה לא מועילה במקום ללכת עם חברה שהבטחתי לה שאני אבוא לעשות איתה קעקוע. החתולה המטומטמת שלי שהחליטה לנגוח בדלת האחורית של הבית שני לילות ברציפות ולא הבינה שאנחנו לא יכולים להכניס אותה בלילה... ליברפול. מה נסגר איתם?
משהו ששימח:
יומולדת להארי המושלם הזה
בארסה
שעוד יומיים אני הולכת לקרן
הכנתי לביבות מושלמות,טעימות ומדהימות. הכנתי לאבא ארוחת ערב יומיים ברצף, ופעמיים היה לו מאוד טעים
משהו שהעציב:
שרבתי עם חברה שלי
ציטוטיה:
בשיעור ביולוגיה ילד אחד התחיל להשמיע רעשים. ילד אחר: _____, הכל בסדר? הילד שהשמיע רעשים: לא. נתקעתי בשולחן. עירית (המורה לביוטכנולוגיה): כל אחד עובר את השלב האוראלי בילדותו. אני: נפסלתי
עירית: הדבר הזה נקרא "מוטציות ספונטאניות". אני: אני היחידה שזה מצחיק אותה? מוטציה סופנטאנית... שרון (המורה לאזרחות): אנחנו מוסד תרבותי שמתיימר להיות בית ספר!.... רגע... זה לא נשמע טוב... אנחנו בית ספר שמתיימר להיות מוסד תרבותי! אמא שלי נוסעת לבר מצווה של ילד אחד שגר באנגליה ובא לארץ בשביל הבר מצווה, והיא דיברה עם אבא שלי בטלפון. אני: אבא. *לא עונה, ממשיך לדבר בטלפון* אבא.. *לא עונה*
אבא! אבא: מה, למען השם?! אני: תגיד לה לשאול אם המדים שהילד לובש בהזמנה הם מדים אמיתיים של ליברפול.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
פתאום כשלא באת
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אחרי המשחק של בארסה ביום חמישי http://www.siz.co.il/view/y2engzunqdd1.jpg.htm גדול