McWeekend

RockinKeren

New member
McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
בנות -- לא לייבש
סופ"ש מדהים

Adimenzer1

New member
מקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה. אני באמת לא יכולה לכתוב את כולם.
Breaking Benjamin: Anthem of the Angels, Dance With the Devil, I Will Not Bow, Diary of Jane הפרוייקט של עידן רייכל: ממעמקים, מי נהר, שובי אל ביתי, בואי, אם תלך, מכל האהבות משינה: אנה, תחזור תחזור, את לא כמו כולם, התשובה Billy Joel - Only The Good Die Young דור דניאל: קורא לך, מקום לצידך דניאל זילברשטיין - אלייך (הנוסטלגיה!!)
הלהקה המגניבה של השבוע:
הפרוייקט של עידן רייכל Breaking Benjamin מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=APjwfl7tjfI&feature=youtu.be חמש דלומה גח
(רואה קרן, לא גנבתי לך את הסרטון שרצית לשים
)
על טבעי עונות 5+6 שודדי הקאריביים 1
ספר / פיק השבוע:
Horrorscopes: Cancer - Black Death פרחים ונשיקות של נועה שסוף סוף טרחתי לקרוא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי שהחליטה להיפרד מחבר שלה אחרי שהם היו ביחד פחות משלושה ימים ובגללה רבתי עם החברה הכי טובה שלי. שכרגע לא חברה שלי יותר
המורה שלי לחליל שהכריח אותי לבוא לחזרה לא מועילה במקום ללכת עם חברה שהבטחתי לה שאני אבוא לעשות איתה קעקוע. החתולה המטומטמת שלי שהחליטה לנגוח בדלת האחורית של הבית שני לילות ברציפות ולא הבינה שאנחנו לא יכולים להכניס אותה בלילה... ליברפול. מה נסגר איתם?
משהו ששימח:
יומולדת להארי המושלם הזה
בארסה
שעוד יומיים אני הולכת לקרן
הכנתי לביבות מושלמות,טעימות ומדהימות. הכנתי לאבא ארוחת ערב יומיים ברצף, ופעמיים היה לו מאוד טעים
משהו שהעציב:
שרבתי עם חברה שלי
ציטוטיה:
בשיעור ביולוגיה ילד אחד התחיל להשמיע רעשים. ילד אחר: _____, הכל בסדר? הילד שהשמיע רעשים: לא. נתקעתי בשולחן. עירית (המורה לביוטכנולוגיה): כל אחד עובר את השלב האוראלי בילדותו. אני: נפסלתי
עירית: הדבר הזה נקרא "מוטציות ספונטאניות". אני: אני היחידה שזה מצחיק אותה? מוטציה סופנטאנית... שרון (המורה לאזרחות): אנחנו מוסד תרבותי שמתיימר להיות בית ספר!.... רגע... זה לא נשמע טוב... אנחנו בית ספר שמתיימר להיות מוסד תרבותי! אמא שלי נוסעת לבר מצווה של ילד אחד שגר באנגליה ובא לארץ בשביל הבר מצווה, והיא דיברה עם אבא שלי בטלפון. אני: אבא. *לא עונה, ממשיך לדבר בטלפון* אבא.. *לא עונה* אבא! אבא: מה, למען השם?! אני: תגיד לה לשאול אם המדים שהילד לובש בהזמנה הם מדים אמיתיים של ליברפול.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
פתאום כשלא באת
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אחרי המשחק של בארסה ביום חמישי http://www.siz.co.il/view/y2engzunqdd1.jpg.htm גדול

Hadar AllStar

New member
אהבתי את הציטוט עם המורה לאזרחות

המורה שלי לאזרחות הייתה אומרת לנו דברים אחרים.. ולפעמים יורדת טיפה על ההתנהלות בבית הספר XDDDDDDD והציטוט עם אבא שלך, מזכיר לי אותי... אבל בשיחות עם אמא שלי.... XDDDDDDDD

Adimenzer1

New member
הקטע הוא שהוא היה רציני...

הוא בדיוק כעס עלינו בגלל משהו, והוא ניסה להרגיע אותנו ולא יצא לו כמו שצריך

Hadar AllStar

New member
XDDD יש מורים הזויים בעולם הזה!

למזלי הלא כול כך טוב... יצא ליל למוד איתם הרבה.... למה את חושבת שקרן חושבת שאני סתומה... יותר מידי מורים הזויים

RockinKeren

New member
הציטוט על המדים של ליברפולXDDD

את חולת נפש אהובתי
אוייי ויי, כרגע הבנתי שאת פה עוד יומיים. אני לא חושבת שאני אשרוד את זה
הסיבה היחידה שלא גנבת זה כי לקחתי בעלות!
וגם הסרטון הזה אני מצאתי אותו לפנייך

Adimenzer1

New member
אני לא חולת נפש

הפיצול שלי חולה! בטח שתשרדי את זה! את לא מסוגלת בלעדיי
קרדיט לך על הסרטון. הנה, מרוצה?

RockinKeren

New member
את חולת נפש.

חחחחחחחחח עד עכשיו חייתי יופי
אומנם קצת כאבי ראש, גוף, צמרמורת וכו' אבל זה מדהים, ככה אני ישנה יותר.XD כן, מרוצה.

Hadar AllStar

New member
All i want for Christmas is McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
she left me do ya that's the truth shine a light star girl sorry's not good enough
יש הרבה אז הינה חלק: the wanted- all time low the wanted-im glad you came the wanted- gold forever the wanted-lightning the wanted-warzone allstar weekend- blame it on september allstar weekend- a different side of me allstar weekend- dance forever allstar weekend- not your birthday james bourne- what's happened to your band james bourne- all in james bourne- want me like that future boy- step by step future boy-pressure to stay together future boy - hoping for disaster future boy - karate on my heart olly murs - dance with me tonight olly murs heart skips a beat john barrowman- what about us john barrowman- angle john barrowman- anything goes 500 miles oliver tompsett - shame finley - ricordi finley - tutto e` possibile finley - Sole di Settembre וכאן מסיים חלקיקון קטן מהשירים...מה לעשות, מה שקורה שבבית כול כך הרבה
הלהקה המגניבה של השבוע:
THE WANTED
allstar weekend
JB olly murs
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=UQZyHiaN8NY
ד"ר הו
הספיישלים בעיקר!!! טורצ'ווד!!!! GO JACK! וסירטי כריסמס למינהם שיש לי על המחשב....
ספר / פיק השבוע:
The Wanted- biography
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ביזבזתי יותר מידי כסף וכבר עוד מעט נגמר לי....!!!!!! וזה מעצבן!!!!
משהו ששימח:
טל ואני החלטנו לשחק "כריסמס" !!!! [קרה היום] הורידו לי את התפרים סוף כול סוף!!!!!!!!!!!!! [זה קרה היום] חברה שלי מאנגליה חזרה שוב לביקור של שבועיים וחצי בארץ!!!
משהו שהעציב:
לא מצאתי שום כרטיס כריסמס ... הכול נגמר בחנויות, והחנות שהייתי קונה בה בגרך כלל, נסגרה... עכשיו צריך למצוא כרטיס אחר לשלוח לחו"ל
ציטוטיה:
טל נוהגת ושנינו שרות...באיזה שהוא שלב היא הפסיקה ואני ממשיכה לשיר.. בסוף השיר: טל:- "שיר מהמם!" אני: thankyou tal שנינו נקרעות מצחוק... ~אני חושבת שהתכוונתי להגיד: i think you right tal || לאחרונה במקום לרשום think אני רושמת thank ><" ~
מתנגן בראש / בפלייליסט:
|http://www.youtube.com/watch?v=nUlfX0_Z5no
המלצת השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=GVIe7ZGblso ^ | | וזה באמת נכון
התמונה הכי חמה:
matt smith
dougie poynter
=======> TOGETHER

Hadar AllStar

New member
יש לי הוספה מהרגע לציטוטידה

אחד הדברים אם לא ה-!! אז ככה, אבא שלי קיבל משאף... [שאחותי גם משתמשת בו...ובדיוק נגמר לה לפני שבוע...] הוא מנסה לקחת שאיפה והוא לא יודע איך מפעילים את המשאף... אז הוא קורא לאחותי. אחותי באה, מדגימה לו איזה 3 פעמים איך לשאוף את החומר מהמשאף... אז אבא שלי עשה כמו שהיא אמרה לו, אבל הוא אמר שהוא לא מרגיש שמשהו מהחומר נכנס לגוף. אחותי לוקחת לו את המשאף מסבירה לו, ולוקחת שאיפה מהמשאף XDDDDDDDDDD [אחותי בהתקף כבר למעלה משבועיים ואין לה משאף, ואל רופא בבסיס] זה היה קורעעעעע........... XDDDDDDDDDD

Hadar AllStar

New member
הלווו.....את ידעת שג'ון היה פה:-O

כןכןכןכןכןכןכןכן................ הוא היה פה........ עם סקוטטטט................... *רירררר*

RockinKeren

New member
רציניי!?! דיי,

בואי נלך לעקוב אחריו עד שנמצא אותו ונקבל איתו תמונה!

Hadar AllStar

New member
אל תדאגי,כשהוא יבוא לארץ שוב

אני אדע....... ואוכל גם לברר איפה הוא נמצא
I love John!!!!

למעלה