כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Ed Sheeran - Lego House Ed Sheeran - little bird Ed Sheeran - give me love Ed Sheeran - gold rush Ed Sheeran - grade 8 Ed Sheeran - the city The Wombats - Tokyo (Vampires & Wolves) The Wombats - Jump Into The Fog Olly Murs - dance with me tonight Olly Murs - this song is about you
הלהקה המגניבה של השבוע:
Ed Sheeran The Wombats
קליפ שעשה לכן את זה:
Ed Sheeran - Lego House
http://www.youtube.com/watch?v=c4BLVznuWnU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Greek (סיימתי סוףסוף
לראות את כל העונות
) 30 Rock
ספר / פיק השבוע:
משחקי הרעב + התלקחות ואוווווווו!! כל כך טוב! עוד 3 שבועות יוצא השלישי בעברית 8D
משהו ששימח:
המפקד שלי הציע לי קבע (!!!)
ציטוטיה:
הצטברות גדולה ~במשרד.. אחת מתעסקת עם הפלאפון שלה ואז מצלצלים אלייה~ היא: תרגעי אני שולחת לך! מה את חושבת שאני עושה? משחקת דוקים?! המפקד שלי (צועק לה): תורך! ~יותר מאוחר באותו היום, אנחנו שומעים גלגל"צ ומשמיעים את השיר החדש של בריטני ספירס, והמפקד שלי מגביר את הווליום~ אני: מה? אתה אוהב את בריטני ספירס? הוא: ברור! אני חולה לה על התחת? אני: ומה אשתך אומרת על זה? הוא: היא לא יודעת והיא גם לא תדעה ~שיחה של כמה מבני הדודים שלי יחד~ בת דודה: יצאתי עם מישהו חולה ניקיון, אפילו עם כוס בכיור הוא לא היה הולך לישון בן דוד: אני לא הולך לישון עם הכיור לא מלא ~אח שלי לא רצה לשים שירים מזרחיים בחתונה, בשכנוע קשה מאמא וסבתא הוא שלח מייל לדיג'יי~ תגובת הדיג'יי: כל הכבוד על ההחלטה האמיצה (או הכניעה הרכרוכית, תלוי איך מסתכלים על זה) ~בחתונה של אחי, יש לי חברה עשתה תואר במתמטיקה~ חברה שלי עליה: חנונית גם כשהיא שיכורה.. ~יש לי חברה שיש לה פלאפון כל כך ישן, שהוא נראה כמו הפלאפונים הישנים המצועצעים עם הסוכריות הקטנות בפנים~ חברה אחת שלי אומרת משהו על הפלאפון הישן הזה חברה בתגובה נתנה לה מכה עם הפלאפון: אל תעליבי את הפלאפון שלי והוא לא יעליב אותך ~סטטוס שחבר של בן דוד שלי כתב בפייס~ החברה שלי היא כמו אייפד, אין לי אייפד
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ed Sheeran - give me love
המלצת השבוע:
תזרמו עם החיים, לפעמים הם כן באים לקרתכם..