שאלון חנוכה

The Blue Fairy

New member
שאלון חנוכה

אכלתן כבר סופגניות השנה?
אם לא, מתכננות לאכול?
ולביבות?
טעם אהוב בסופגניה\לביבה?
איפה מדליקות נר ראשון?
מקפידות להדליק בכל הימים? ו...
הבו במתכוני חנוכה!

Mooa-Numi

New member
תשובות פלוס בקשה

אכלתן כבר סופגניות השנה? כן, קצת אם לא, מתכננות לאכול? ולביבות? עוד לא טעם אהוב בסופגניה\לביבה? אף פעם לא אכלתי סופגניה שהיא לא עם ריבה/כלום. כל הסופגניות ניו-אייג' חדשות לי איפה מדליקות נר ראשון? אתמול עם חברה, אצלי מקפידות להדליק בכל הימים? כן ו... הבו במתכוני חנוכה! בקשה: הזמנתי היום קצת חברים להדליק נר שני. רציתי לעשות לביבות גבינה ולביבות בטטה. פתאום עלה לי הרעיון לארוחת לביבות. יש לכם רעיונות?

The Blue Fairy

New member
אמממ אמממ אמממ

כמו שאמרת רגילות, בטטה, גבינות אולי גם ירקות למיניהם? ואולי אפשר גם מתוקות? שוקולד וכאלה? (אני סתם זורקת, אין לי באמת מושג)

מקווה שלא מאוחר מדי

יש לביבת ירקות שורש שזה טעים (סלק, סלרי, תפו"א ובטטה) שאני עושה בד"כ אחת גדולה ופורסת לחתיכות כמו פשטידה. וראיתי היום בעיתון רעיון ללביבות אורז שנשמע חמוד

אני מכינה אתכן- זה יהיה ממש עצוב

אכלתן כבר סופגניות השנה? לא, כבר כמה שנים שלא אם לא, מתכננות לאכול? לא ולביבות? גם כן כבר שנים שלא טעם אהוב בסופגניה\לביבה? עקרונית אני אוהבת את הסופגניות הפושטיות, עם הריבה הזולה. אבל אף פעם לא טעמתי מיוחדות ככה שאין לי מושג. ולביבה? רגילה, תפו"א. איפה מדליקות נר ראשון? האמת היא שלא הדלקתי, והיום גיליתי גילוי מרעיש! הייתי בטוחה שרק משפחות דתיות/שומרות מסורת/עם ילדים קטנים עושות את זה! ומסתבר שכולם כן חוץ ממני! מחריד מקפידות להדליק בכל הימים? אין לי חנוכיה אפילו

נשבעת שאני כן

פשוט אני לא אוכלת סופגניות ולביבות בגלל שזה משמין רצח, והעניין עם ההדלקת נרות.. לא יודעת, בבית שלי לא עושים את זה. זה פשוט קצת לא בשגרה שלנו

coolit

New member

אכלתי כמה סופגניות לפני החג, והיום אכלתי אחת גדולה ושתיים קטנות. השתיים הקטנות היו ממש לא טעימות וזה היה עצוב. הגדולה הייתה מאוד טעימה ובא לי עוד הרבה!!!! אני חולה על סופגנייה עם ריבה! אני זוכרת ששנה שעברה באוניברסיטה אכלתי באחד הבקרים שלוש סופגניות אחת אחרי השנייה על הבוקר. ואין לי בעיה לעשות זאת כל יום מחיי.... זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם!
מתכננת לאכול עוד הרבה.. רק שלא בא לי לשלם עליהן, זה ממש פשע לשלם על סופגניות, ובוודאי בחנוכה..
אנחנו עומדים לאכול בעוד שנייה
טיגנו לביבות תפו"א עם בצל. פעם ראשונה שעשיתי עם בצל. וזה טעים!
לביבות תפוחי אדמה, וסופגנייה- רק עם ריבה. סופגנייה עם משהו אחר זה לא סופגנייה, זה דונאט..! |
הדלקנו בביתנו כמובן. משה מזייף את הברכות
כן. למרות ששנים קודמות כל הזמן אמרתי שאבא שלי מוציא אותי ידי חובה ובכלל לא נראה לי שראיתי נרות חנוכה כל חנוכה....
קבלו במקום זה תמונה שלי במשמניי. הבהרה: אלו אכן משמנים!!! אני עומדת זקוף ולא מוציאה את הבטן אפילו קצת, אני לובשת חולצת הריון שמטשטשת מאוד, ובד"כ אני שטוחה לגמרי בבטן, אז תבינו שאלו מש-מ-נים!

nettus

New member
איזה יופי

אני אוהבת לראות נשים בהריון, זה כל לך יפה

Maldini Girl

New member
חג שמח :)

אכלתן כבר סופגניה? לצערי, כן. אפילו אחת וחצי -_- ואני מתכנת להפסיק עכשיו.
ולביבות? לצערי עוד לא. אבל אני מכינה מחר לארוחת ערב לביבות בטטה.
טעם אהוב בסופגניה: טוב, אז האמת שבשישי האחרון טעמתי סופגניה (טוב נו, דונאט) ממולאת בקרם פטיסייר עם ציפוי שוקולד וסוכריות למעלה שהייתה סוף. ולפני יומיים אכלתי גם סופגניה עם ציפוי של קרם גבינה ופירורים והייתה מעולה.
נר ראשון: הדלקתי בצבא, נר שני בבית. אני חייבת להגיד שזה ממש מיוחד להדליק נר בצבא.
מקפידות להדליק בכל הימים: בוודאי!!!

svety

New member
הייוש חנוכה!

טוב, למען האמת אני לא עפה על החג הזה, אין בו חופש מהעבודה אז מה זה שווה? אבל חנוכה תמיד מזכיר לי שעוד שנייה נגמרת השנה ויש נוביי גוד [שזה החג האהוב עליי], ויש טונות של סופגניות, אז יאללה, בכיף. אכלתן כבר סופגניות השנה? וואו, המון. מעבר ל3 או 4 רגילות - שמתי לעצמי מטרה, והיא לאכול לפחות סופגניה אחת מכל הסופגניות המיוחדות של רולדין. אז פרט לחלבה [לא אוהבת כל כך] ולפיסטוק [טרם הספקתי] - טעמתי כבר את כולן. היה מהמם. שמן ומהמם. אם לא, מתכננות לאכול? אכלתי מלא, ומתכננת לאכול עוד. ולביבות? אכלתי שתיים - אחת בעבודה, לא שאלתי מה היה שם אבל היא הייתה ממש טעימה, ואחת אתמול, אצל אמא של חבר שלי. לביבת בננה וטופו, שהייתה מושלמת. טעם אהוב בסופגניה\לביבה? לא אוהבת את הסופגניות הרגילות, אוהבת את המיוחדות. האלפחורס של רולדין, למשל. מושלמת. איפה מדליקות נר ראשון? לא הדלקתי. הדלקתי השנה רק נר שלישי, אבל יצא שהדלקתי פעמיים. פעם אחת אצל ההורים, והיה קצת משמים כי רק אבא היה בקטע, ופעם שנייה אצל אמא של דניאל, והיה נורא נחמד. מקפידות להדליק בכל הימים? ממש לא. לא בקטע. ו... הבו במתכוני חנוכה! כן... לא.

שירז2095

New member
חג שמח!!

אכלתן כבר סופגניות השנה? אכלתי סופגניה עוד לפני שחנוכה התחיל! אם לא, מתכננות לאכול? - ולביבות? לביבות עוד לא.. אצלנו הן תמיד מוזנחות טעם אהוב בסופגניה\לביבה? סופגניה רגילה, בלי ריבה עם הרבה אבקת סוכר! איפה מדליקות נר ראשון? אצל הדודים מקפידות להדליק בכל הימים? כמובן!

EVE Lights

New member
חנוכה חנוכה חג יפה כל כך

אכלתן כבר סופגניות השנה? כן. הרבה יותר מדי. היה לי רצף של 3 ימים שאכלתי בעבודה 3 מיני סופגניות ריבת חלב, למחרת 2 מיני סופגניות רגילות ולמחרת עוד 2 מיני... איכ. להקיא!
אם לא, מתכננות לאכול? מקווה שאני לא אזלול עוד. ולביבות? אמא הכינה השבוע אז אכלתי 2 טעם אהוב בסופגניה\לביבה? סופגנית ריבת חלב - לפנים! איפה מדליקות נר ראשון? האמת שהדלקנו בעבודה ואז חזרתי הביתה והדלקנו שוב. מקפידות להדליק בכל הימים? לא כ"כ... אם אני חוזרת בשעה סבירה הביתה אז מדליקים

למעלה