שאלון חנוכה

אכלתן כבר סופגניות השנה?יאפ! בערך מאז שהתחילו למכור אותן? חחח
אפשר לומר שאכלתי כבר מעל ל-20 ולביבות? יאפ! שאני הכנתי:)
ויצא ממש טעים טעם אהוב בסופגניה\לביבה? לביבה תפוחי אדמה עם בטטה יוצא יאמי יאמי איפה מדליקות נר ראשון? הדלקתי בבית מקפידות להדליק בכל הימים? כן:)

The Bitter End

New member
וואו, זה החג האהוב עליי!

יש בו המון אור שמורגש מכל חלון ומכל אדם. אני לא יודעת למה, אני לא דתייה, וגם לא רוחנית במיוחד, אבל אין על התחושה של חנוכה! אכלתן כבר סופגניות השנה? לא, לצערי לא! לא אכלתי סופגנייה כבר 5-6 שנים, אני לא יודעת למה אפילו. אם לא, מתכננות לאכול? כמובן! מחר אני אשיג לעצמי סופגנייה טעימה. ולביבות? לביבות אנחנו אוכלים כל השנה, היום אכלתי לביבות תפו"א. טעם אהוב בסופגניה\לביבה? אני אוהבת את הרגילות עם מילוי ריבה פושטי כזה, כמו בגן:) אבל השנה אתפתה אולי לטעום סופגניה "אלטרנטיבית" מרולדין או משהו. לביבות, וואי, אני אוכלת כל סוג של לביבה בערך. לביבות גבינה, בטטה, תפו"א, מעורבות [עם פטריות ותירס], סלרי, פטרוזיליה, כרובית, ברוקולי והרשימה הזו אינסופית לדעתי. אנחנו אוכלים לביבות כל הזמן במשפחה שלי. איפה מדליקות נר ראשון? במוקד של מד"א או בבית חולים, תלוי איפה הצוות של הנט"ן ואני נמצאים באותו רגע. מקפידות להדליק בכל הימים? אם אני במקום שבו נערכת הדלקת נרות אז כמובן, אין שמח מזה! אבל בבית שלי זה לא נהוג, מעולם לא הייתה לנו חנוכייה ומעולם לא הדלקנו נרות. ההורים שלי ממש לא בענייןP:

למעלה