סכמ"ש ראשון ל-2012 D:

N o R i K o

New member
סכמ"ש ראשון ל-2012 D:

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
ותמונה לסיום~

Ayelet 363

New member
כמה טוב שהשבוע הזה נגמר...

משהו כיפי: - משהו מעצבן: השבוע שהיה... הרגשתי רע מאוד, בקושי ישנתי סופ"ש קודם, רצו לשלוח אות ילטקס החלפת מפקד מיטב וברצינות חשבתי שאתחיל לבכות במהלך הטקס או אתמוטט או משהו. משהו מצחיק: - משהו טעים: - משהו חדש: - סרט טוב: - שיר טוב: Defying Gravity Glee- Perfect הרבה שירים של קין, ד"ר הוריבל, הקומנטרי המוזיקלי של ד"ר הוריבל והמון של גלי. Carly Simon- Let the River Run ספר טוב: - סדרה טובה: ראיתי רק איך פגשתי את אמא וצ'אק. היום הכי הכי: היום. בילוי השבוע: - ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: דארן כריס.
איך עבר עלי השבוע: רע. תכניות לשבוע הבא: הממ... אין לי תוכניות לקראת זה, אבל- פז"מולדת (למי שלא מכיר\ה את המושג- שנה בצבא). ותמונה לסיום~ -

N o R i K o

New member
@_@ מזל שלא היית בטקס בסוף

זה היה חופר להחריד ומשעמם להחריד, והכריחו אותנו להיות בלי מעילים וסוודרים אז כולםםםםםם קפאו מקור. X: לא היה כיף. מזל טוב על הפז"מולדת! השנה השניה עוברת יותר מהר
ומקווה שהשבוע הבא שלך יהיה טוב יותר ^^

Ayelet 363

New member
תודה רבה!!

חח... כשהייתי בטוחה שאני אצא לטקס חשבתי שלפחות יהיה מגניב לחשוב שסביר להניח באותו המקום בו זמנית. אני אוהבת תקריות משעמשעות כאלה. אה, וגם להיות בלי מעילים וסוודרים הפחיד אותי. אני בבית מסוגלת ללבוש הרבה שכבות. כרגע, למשל, אני עם 4 שכבות. אני דיי בטוחה שכבר קרה שהייתי בבית עם 6 שכבות. גם בקיץ אני יכולה ללבוש כמה שכבות. קל וחומר בחוץ בחורף... והנחתי שיהיה חופר...
אם כי... אני קצת עצובה שלא יצאתי, למרות שאני בטוחה שהייתי מרגישה עוד יותר גרוע. אין לי מושג למה...

Ayelet 363

New member
ותודה

לא ידעתי שהבדיחה של לקרוא ל"דור" הבא של חיילים שהתגייסו באותו החודש בצבא ילדים, נכדים כו' קיימת מחוץ לבסיס שלי.
לא שהתעכבתי לחשוב על זה...

Billy Shirs

New member
נראה לי שזה בכל צה"לXD

יש לי בת אחת משלי ואימצתי עוד כמה בשביל הכיף
זה די נחמד. עכשיו אני הולכת להוריש להם הרבה דברים וכאלה כי זאת חובתי
כדאי לך לחגוג את הפז"מולדת, זה אירוע ממש נחמד.

Ayelet 363

New member

ואין לי ממש מושג איך לחגוג (אשמח לרעיונות בבקשה, אם אפשר. אפילו שבטח אני אהיה מותשת מדיי באותו יום).

Billy Shirs

New member
וול, לא משהו יותר מדי, כן?

בשלי סתם יצאתי עם חברים לסנטר ואכלנו בתפוח אדמה. זאת לא הייתה חגיגה רשמית, סתם באמצע הארוחה אמרתי שיש לי שנה בצבא ואז אמרו לי מזל טוב. אבל זאת הייתה חגיגה צנועה ונחמדה. תעשי משהו דומה, צאי עם חברה לקפה או תקני לעצמך משהו קטן... אחרי שנה, באמת שמגיע לך

N o R i K o

New member
אני הייתי בגימלים בפז"מולדת שלי

היש דרך נפלאה יותר לחגוג אותו.

N o R i K o

New member
האמת שאצלנו זה קצת שונה

כאילו, כן, כל מי שמתגייסת שנה אחרי היא טכנית הבית שלי, אבל מי שהתגייסה לתפקיד שלי שנה אחרי היא הבת הרשמית שלי D: אבל הבנות שלי לא משהו XD את רוב ההורשות שלי אני מביאה לחברות שלי מ-2 הקורסים מתחתי... כבר עשיתי רשימה יפה של מה אני מורישה למי 3:

Billy Shirs

New member
אני מאמצת גם לא חוקי

אצלנו בצוות כולן מנהלות רשת, אז הקטע של התפקיד לא ממש משנה. יש אחת שהתגייסה שנה וחודש אחריי, שהיא הבת הבכורה שלי ואני אוריש לה כמעט כל מה שהיא תרצה... אבל חוץ מזה יש לי בנות שהתגייסו הרבה יותר משנה אחריי, אני סתם מאמצת את כל מי שאני אוהבת

N o R i K o

New member
גם אצלי בחוליה כולן מאבחנות

על כן יש כאלו שמוגדרות 'הבנות שלי' וכאלו שלא, אבל... אני פשוט מאמצת, בלי לקרוא להן הבנות שלי XD

Billy Shirs

New member
אבל לקרוא להן ככה זה כל הכיף!

למרות שהן לא קוראות לי אימא. צק צק. בגלל זה הן תמיד הולכות לישון בלי קינוח.

Billy Shirs

New member
עוד שבוע מתווסף לפז"ם, הידד.

משהו כיפי: משמרת לילה ביום ראשון. משהו מעצבן: משמרת כפולה ביום רביעיO0 משהו מצחיק: באמת שקשה לי לחשוב על אחד שכזה>< משהו טעים: המבורגר בבלק משהו חדש: ביץ' פליז, לא קניתי כלום סרט טוב: באה בקלות שיר טוב: Breaking the Girl - RHCP ספר טוב: התלקחות
סיימתי אותו השבוע בפעם השנייה סדרה טובה: איך פגשתי את אימא - סוף סוף חזרו מהפגרה היום הכי הכי: חמישי בילוי השבוע: דייט כושל בבלק ציטוט השבוע: "לוקח לכם המון זמן לענות, אבל כשאתם סוף סוף עונים... זה באמצע השיר הכי יפה" האדם שעשה לי את השבוע: הבנות מהחדר שלי איך עבר עלי השבוע: סביר, סה"כ. תכניות לשבוע הבא: שמירה. יאייי
ותמונה לסיום~

N o R i K o

New member
מסכמ"שת :)

משהו כיפי:
שינואר 12!!!11111
משהו מעצבן:
שעדיין טוחנים אותנו עד השניה האחרונה, ובזמן שבכל שאר הלשכות יוצאים כל יום ב-3 אצלנו יוצאים רק ב-3 וחצי (צ'ופר לקראת סוף שירות- בדר"כ אני יוצאת ב-8, כן?
)
משהו מצחיק:
אני למלש"ב: "אתה מעדיף סרט או ספר?" מלש"ב: "אני מעדיף סרט כי בסרט לא צריך לחשוב ואני לא אוהב לחשוב..." ...
משהו טעים:
חברה שלי הכינה עוגה מטורפת%@@@!$!@!!!11
משהו חדש:
חברה שלי הגיחה לביקור מלונדון והביאה לי שפתונים מגניבים בריח אבטיח ותות
סרט טוב:
נערה עם קעקוע דרקון, ואוו! ס.ס
שיר טוב:
אההה לא עולה לי לראש XD הרדיו חורש את Someone Like You אבל לי קצת נתקע Moves Like Jagger
ספר טוב:
אני בקריאה חוזרת של 'התלקחות' ונזכרת למה הוא -לא- ספר טוב. גאד, הוא היה כל כך משעמם גם בקריאה הראשונה? @_@
סדרה טובה:
אפילו הפרק של HIMYM כשל השבוע
היום הכי הכי:
שלישי עם חברתי מלונדון :)
בילוי השבוע:
^ - וגם אתמול בערב כשחגגנו לחברה הקונדיטורית שלי עם העוגה המטורפת שלה. XD (ושיכנעתי מישהי לקרוא HG, למרות שבדרך גם ספיילרתי לה את כל הסדרה...)
ציטוט השבוע:
הזה עם המלש"ב XD
האדם שעשה לי את השבוע:
שוב, חברתי מלונדון~
איך עבר עלי השבוע:
כמו שאמרו מעליי, עוד שבוע התווסף לפז"ם
98%~!
תכניות לשבוע הבא:
חופש ביום ראשון, 'החתול של שרק', שלושה ימי צבא, שתיית שחרור(!!!1), מוקינג'יי בעברית D: יהיה שבוע מרגש!
ותמונה לסיום~
את -זאת- שמתי בשבוע שעבר אבל היא עדיין מתאימה 3: אבל על הדרך אני אוסיף גם תמונה מהעוגה הפסיכית שחברה שלי עשתה!

Ayelet 363

New member
יואו השחרור שלך מתקרב!! מזל טוב!!

כלומר... דעתי את זה.
אבל- מגניב! וכמובן שאני אכתוב לך גם אחרי זה, זה סתם יצא לי מתאים עכשיו.
הציטוט.
המלש"ב מודע לזה שהוא בצעם אמר שהוא לא קיים?
אני ממש מכירה את לשכנע אנשים לקרוא דברים (יותר לצפות בהם) ולספלר להם את הכל בדרך. אם כי בסופו של דבר הם גם לא רואים את זה, ומסתבר שסתם גילו עניין. חוץ מחצי פעם (חברה ראתה חלק ועזבה. למרות שלפני כמה זמן, איזה שנה ומשהו אחרי, היא עשתה סימנים של אולי תחזור לזה. O_O). השיר.
והסדרה. אני גם דיי חיבבתי את הפרק.

למעלה