סכמ"ש ראשון ל-2012 D:

N o R i K o

New member
אבל זה היה ממש מצחיק

אני חופרת על זה מלא בלשכה בדר"כ, הקטע הוא שאני בדר"כ חופרת על קטניס וגייל אז בנות קיבלו מן רושם שמדובר בדמדומים כזה... ואז הסברתי להן את הרעיון הכללי ואחת מהן- "זה כאילו ביקורת על קפיטליזם?!!?!? DDDDDDDDDDD:" והיא ה-בחורה שבקטע של הדברים האלה והלכה להפגין בת"א למען צדק חברתי. אבל היא כל כך רצתה לדעת איך זה ממשיך ומה יוצא בסוף שפשוט סיפרתי לה מה קורה לאורך כל שלושת הספרים. גם היא חשבה שהסוף חרא

Ayelet 363

New member
אה, כן XD

הייתה לי חברה שממש התעניינה בבאפי, אבל על הדרך שאלה אותי ואת אחותי המון שאלות על ספויילרים שהיא ידעה. ומסתבר גם שמשיחה עם אחותי היא החליטה לחפש משהו וגילתה ספויילרים לאחד הפרקים הכי אדירים ומפתיעים שיש בסדרה.

Ayelet 363

New member
רגע, ראית?אל תחפשי אם לא ראית... מספר הפרק:

2.22 אבל אלה ספויילרים ענקיים, אם לא ראית, גם אם את לא חושבת שתראי אי פעם, עדיף שלא תחפשי בכוונה.
גם כנראה שהספויילר הראשון שהיא גילתה לפרק היה רק תמונה, אבל זו התמונה הכי מספלרת שיש בערך.

Ayelet 363

New member
מה שקורה ב2.22 (ה
הענק)

הממ... קרו המון דברים בפרק הזה. הספויילר הענק (ועיקר הפרק לדעתי, ממה שאני זוכרת) שהיא גילתה היה הקרב של באפי עם אנג'ל (אנג'לוס, אבל היא לא יודעת את זה) והקטע עם החרבות. אחר כך גם גיליתי- אם אני לא טועה- שהיא יודעת שהיא הורגת אותו.

Billy Shirs

New member
אההה, כן. [ספוילר ענק לבאפי, מן הסתם]

זה באמת היה קטע חזק. כשהנשמה שלו חוזרת והיא אומרת לו "Close your eyes?" זה היה. פאקינג. עצוב.

מסכמשת גם

משהו כיפי: לראות חברים שלא ראיתי מזמן משהו מעצבן: הורים של הילדים שאני עובדת איתם
משהו מצחיק: אחיינית שלי משהו טעים: פחזניות שהכנתי יאאמממי משהו חדש: כסא מחשב סרט טוב: לא ראיתי שיר טוב: השבוע הייתי דבוקה לדיסק ההופעה של טייק דאת משום מה אז אני אבחר את ROCK DJ של רובי
ספר טוב: עמודי תבל -קן פולט סדרה טובה: יומני הערפד (גאאד איזה פרק), האנטומייה (אללי איזה פרק!!!!) שקרניות קטנות ויפות (איזה שעמממון) היום הכי הכי: שלישי בילוי השבוע: חברים ציטוט השבוע: אוף אני לא זוכרת את היציאה הכה חמודה של אחיינית שלי אתמול :( האדם שעשה לי את השבוע: חברי ילדות שלי איך עבר עלי השבוע:מהר ומלא בדברים תכניות לשבוע הבא: ותמונה לסיום~

vbnaanbv

New member
מסכמש"ת כי חשה בבית

משהו כיפי: ההצגה שאנחנו מעלות:'הנחשול' משהו מעצבן: אסיפת הורים משהו מצחיק: יום ניווטים משהו טעים: דוריטוס חמוץ חריף משהו חדש: הספר החמישי של 39 רמזים סרט טוב: מלחמת הכוכבים- הכל שיר טוב: כמו רקפות -פשור נדבקתי בו השבוע! ספר טוב: 'הידועני' מסדרת "הסודות של ניקולס פלמל של מייקל סקוט סדרה טובה: אין היום הכי הכי: רביעי -ניווטים (סיכמנו שהכי כיף זה להאבד...!) ואז חזרות להצגה בילוי השבוע: חברות, חברות, חברות. ציטוט השבוע: הכי כיף זה להאבד האדם שעשה לי את השבוע: המדריכה (היא שונאת שקוראים לה מורה ) בחוג תאטרון איך עבר עלי השבוע: מעולה!! תכניות לשבוע הבא: חזרות להצגה .... מקווה שירד גשם ותמונה לסיום~

ליזי133

New member
כבר קראת את 'ידעוני'?

סיימתי לקרוא לפני כמה זמן! אני כ"כ אוהבת את הסדרה של ניקולס פלמל בן האלמוות (ברצינות, אי אפשר שם קצר יותר?) ואיך 39 רמזים? אני לא התחלתי לקרוא את זה כי אני יודעת שיש בערך 12 או משהו ספרים בסדרה ואני שונאת! ממש שונאת סדרות ארוכות.... אבל זה ספר טוב?

למעלה