Under the GUN

New member
אין לי אוויר לנשום, אוויר לנשום

תקופה עמוסה
שם: יובל גיל: 20 עיסוקך בימים אלו? חייל מיקום:קציר שיר החודש של היהודים: מקום אחר, בסוף תבכו שיר החודש לא של היהודים: Dingo - המכשפות דיסק החודש: nevermind - nirvana סרט החודש: לא ראיתי ספר החודש: האלכימאי.. ספר ענק הופעת החודש: לא הייתי תכנית טלוויזיה של החודש: חברים משהו שעשה לכם את החודש: היום סגל אצלי בבית משהו שהרס את החודש: מלא האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה ברדינג 3 בעיקר.. נקודת אור.. איך עבר עליכם דצמבר? לא להיט מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? חוגג איך חגגתם, אם כן? חגגתי, לא זוכר את הרוב
איך העברתם את הזמן, אם לא? תוכניות לקראת השנה החדשה? לצאת מהתקופה הזאת, לעשות כסף, לראות אנשים

l i s H A

New member
עכשיו אני כאן צועק, את כל השתיקות

שם: לִישַי גיל:19 עיסוקך בימים אלו?צה"ל צה"ל מיקום:גן-יבנה שיר החודש של היהודים: אצלך בעולם שיר החודש לא של היהודים: דודו טסה-עם חלומות כאלה דיסק החודש: עידן עמדי סרט החודש: - ספר החודש: - הופעת החודש: - תכנית טלוויזיה של החודש: המירוץ למיליון / הורים במשרה מלאה משהו שעשה לכם את החודש:אח קטן, תרגיל בצאלים משהו שהרס את החודש: נניח לזה בצד. האדם הדומיננטי עבורכם החודש: משפחה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שום דבר מיוחד איך עבר עליכם דצמבר? נחמד ביותר מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? חוגגים, סתם שטויות.גויים לא גויים בסוף כולנו חוגגים יום הולדת בתאריך הלועזי-זה הופך אותנו ללא יהודים? איך חגגתם, אם כן?חברים וכו' איך העברתם את הזמן, אם לא? - תוכניות לקראת השנה החדשה? רק בריאות
מתגעגעת להופעות ולאנשים פה מאוד

MamoOoshA

New member
למה היה לי בראש שהשתחררת?

מזל טוב לך על האח! פשושי קטן!! אני יכולה להגיד בשמי, שאני מתגעגעת מלא! תענוג לראות אותך בפעם במאה שנה בצ'ירס, אבל אולי תבואי כבר להופעה??

כמה זמן לא הייתי פה,מתפקדת

שם: נועה גיל: 20 עיסוקך בימים אלו? מאבטחת טיולים מיקום:נתניה,וכל הארץ. שיר החודש של היהודים: SE שיר החודש לא של היהודים: בועז מעודה-שנייה ועוד אחת.אמיר דדון-חצי,הפילוסופייה של איימי(חח כן רועי טל היקר...) -כנפיים מנייר,למוטט בניינים,שניה אחר שנייה,לא לאהוב עוד לעולם והפילוסופייה של איימי. דיסק החודש: יוטיוב,פלאפון ורדיו. סרט החודש: מכוניות 2 ספר החודש: לא יצא לי לקרוא. הופעת החודש: אממ סטנדאפ בלגנסקי וכל מיני הופעות ממסגרת העבודה. תכנית טלוויזיה של החודש:איך פגשתי את אמא,המפץ הגדול,האח הגדול,עספור,יחפים,ילדי ראש הממשלה. משהו שעשה לכם את החודש: טיולים,עבודה,יציאות,הנובי גוד. משהו שהרס את החודש: להיות חולה,כל מיני דברים. האדם הדומיננטי עבורכם החודש: וואי יש כ"כ הרבה שאין לי כוח לרשום. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תגלית עם ברזילאים! לעבוד הרבה!! בעז"ה לסוע לאמילי לבקר,לסוע ללישי לבקר. איך עבר עליכם דצמבר? נחמד מאוד. מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי. חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? לא חוגגת סילבסטר חוגגת את הנובי גוד [ערב השנה האזרחית החדשה]. איך חגגתם, אם כן? ארוחה משפחתית אצל גוש ואז מסיבה בלגנסקי. איך העברתם את הזמן, אם לא? תוכניות לקראת השנה החדשה? לעבוד,לעשות קורס ברמנים,לרדת לאילת לחצי שנה מועדפת,לחסוך מלא כסף לטיול הגדול. שנה טובה לכולם

DJ RT

New member
סטלההה אין עלייייייךךךךךךךךך

אוהב אותך!!!

מפתחSoul

New member
וזה הזמן שלך.

שם: סול גיל: 24 עיסוקך בימים אלו? עובדת ולומדת מיקום: מרכז\צפון שיר החודש של היהודים: ליפול שיר החודש לא של היהודים: כל המילים \ לירן דנינו דיסק החודש: Lana Del Rey סרט החודש: - ספר החודש: - הופעת החודש:
תכנית טלוויזיה של החודש: עספור!!! משהו שעשה לכם את החודש: ציונים מספקים משהו שהרס את החודש: רוחות צד האדם הדומיננטי עבורכם החודש: הצוות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ללמוד היטב ונשום נכון איך עבר עליכם דצמבר? קר מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי אך ברוחי מתחברת לעיברי... חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? ישנתי טוב... איך חגגתם, אם כן? - איך העברתם את הזמן, אם לא? חלמתי חלומות תוכניות לקראת השנה החדשה? להצליח, להאמין, לייחל, להגשים.

DJ RT

New member
אז מה חדש?

שם: רועי גיל: 19 עיסוקך בימים אלו? חייל, מתופף בפילוסופיה של איימי:) מיקום: פרדסיה שיר החודש של היהודים: תן לי הקשב שיר החודש לא של היהודים: לא לאהוב עוד לעולם של הלהקה המתוקה שלי! שווה שמיעה חברים!! דיסק החודש: - סרט החודש: - ספר החודש: - הופעת החודש: לא הייתה. תכנית טלוויזיה של החודש: הדרדרנו, אין לי מה לפרט פה. משהו שעשה לכם את החודש: הלהקה, החברים.. משהו שהרס את החודש: האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעות, מסיבות(?), אלכוהול, אולי לפגוש פה את כולם???? איך עבר עליכם דצמבר? עבר סבבה, בלי יותר מידי. מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? יצאתי נו, סיבה למסיבה, לא ננצל? איך חגגתם, אם כן? בפאב עם חברים איך העברתם את הזמן, אם לא? תוכניות לקראת השנה החדשה? בהחלט להתפתח בצד של המוסיקה. תמונה (?): מבטיח להעלות בקרוב אחת עדכנית.

mrs sea

New member
רק שהחורף ישאר

שם:
גיל: אמצע העשור השני לחיי עיסוקך בימים אלו? תלוי את מי שואלים.. מיקום:הצפון הקריר והגשום
שיר החודש של היהודים: לפעמים אקוסטי. להיות ולוסינג יו בירושלים, המאה העשרים ביפעת. (הביצוע עוד לא עוזב אותי..) שיר החודש לא של היהודים:פרח לילה- דניאל סלומון דיסק החודש: בעייני השנה זה עשור לפחד מוות.. אהמ הופעת עשור אהמ סרט החודש:לא חדש, ולא שלא ראיתי כבר, אבל- ריממבר מי ספר החודש: משהו לבוקריפורט באנגלית הופעת החודש:ירושלים ויפעת תכנית טלוויזיה של החודש: צווארון לבן, חוק וסדר- מדור מיוחד, עקרות בית נואשות, האנטומייה של גריי וקאסל משהו שעשה לכם את החודש: הופעות, חופש, התחלות, וחורףף!! משהו שהרס את החודש: תזכורת למצב התמידי, לחץ, סיטואציות לא נעימות, אנשים טיפשים ועצבים. האדם הדומיננטי עבורכם החודש:גווני ואמא, המחנכת והמורה שלי לאומנות, גיל. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות, לימודים, גשם ובצפר(?) איך עבר עליכם דצמבר? קשה וכיף מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? נהנת משניהם
חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? אחד מההדמנויות הגדולות לחגיגות, אבל לא יצא עקב חוסר משת"פים איך חגגתם, אם כן? .. איך העברתם את הזמן, אם לא? במיטה, עם כרית ושמיכה תוכניות לקראת השנה החדשה?להנות, להצליח, לאהוב.

טוב נו התפקדות תחילת שנה אחרונה בחיינו...

נכבד אותה... שם: רן גיל: 26 עיסוקך בימים אלו? שורד מיקום: ירושלים שיר החודש של היהודים: תן לי הקשב שיר החודש לא של היהודים: בום פם-הירח ואני דיסק החודש: נינט טייב-קומוניקטיבי סרט החודש: שבוע בחיים(מומלץ בחום) ספר החודש: למי יש זמן להתחיל ספר הופעת החודש: רד בנד,ומחווה לזיכרו של עמיחי כ"ץ(ירמי קפלן,דנה ברגר,חמי רודנר,דודי לוי,אסף אבידן,תמר אייזנמן,תמר גלעדי,דן תורן,ערן צור ועוד...) תכנית טלוויזיה של החודש: תמרות עשן משהו שעשה לכם את החודש: ירושלים משהו שהרס את החודש: הקור של ירושלים האדם הדומיננטי עבורכם החודש: הפקידה בעירייה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: המוןןןןןןןןןןן הופעות טובות,אבל תאכלס? היהודים חשמלי בת"א אחרי 4 חודשים בלי הופעה? וואו... איך עבר עליכם דצמבר? פסדר מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי? לועזי,יש ברירה? חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם? גוואעלדדדדדד אבל כן איך חגגתם, אם כן? בהופעה של רד-בנד,היה מזניב איך העברתם את הזמן, אם לא? אמרתי רד בנד! תוכניות לקראת השנה החדשה? להשתנות שנה טובה

באיחור של שבוע אבל אני קצת פה וזה

שם:אור גיל:21 עיסוקך בימים אלו?ברמנית קפה בתמול שלשום מיקום:ירושלים שיר החודש של היהודים:לא הקשבתי להם מראש השנה.. שיר החודש לא של היהודים:k's choice-when i lay beside you דיסק החודש:מעיין הירשביין-ממלכת עד ש סרט החודש:זכרי אותי לנצח ספר החודש:הנסיכה הקסומה הופעת החודש:אין תכנית טלוויזיה של החודש:לא רואה טמבלוויזיה משהו שעשה לכם את החודש:ברלין
משהו שהרס את החודש:העובדה שצריך לחזור האדם הדומיננטי עבורכם החודש:לוקאס
עמיתי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:לחזור לארץ ולהתחיל לקרוע תתחת לקראת המעבר,בספטמבר נקווה:) איך עבר עליכם דצמבר?הזוי מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי?לועזי חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם?לא חוגגת,סתםכי באופן כללי אני לא אדם של מסיבות איך חגגתם, אם כן?הייתי במסיבה(בברלין אני כן אוהבת מסיבות)ולפני כן הכנתי עוגיות עם שני הגברים האהובים עליי בעולם איך העברתם את הזמן, אם לא? תוכניות לקראת השנה החדשה?להיות בברלין עוד פעמיים ואז לעבור.לקרוע תתחת כמו מטורפת :)

בר דותן

New member
אחרי המון זמן שלא ההיתי כאן .. ניתתפקד

שם:בר גיל:19 עיסוקך בימים אלו?DJ מיקום:ראשון לציון שיר החודש של היהודים:הימים שלנו שיר החודש לא של היהודים:אחלה חמודה חחח דיסק החודש:אביב גפו III סרט החודש:| ספר החודש:| הופעת החודש: ניתראה ברידינג... תכנית טלוויזיה של החודש:| משהו שעשה לכם את החודש:החברים.. משהו שהרס את החודש:העבודה.. האדם הדומיננטי עבורכם החודש:כל החברים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:יש כמה הופעות בתיכנון ... לא משהו מיוחד. איך עבר עליכם דצמבר?קריר.. מאלה שמתייחסים לתאריך הלועזי או העיברי?לועזי חוגגים סילבסטר או שזה חג של גויים בעינכם?חוגגים שנה אזרחית איך חגגתם, אם כן?מסיבת אלכוהול עד הבוקר איך העברתם את הזמן, אם לא?| תוכניות לקראת השנה החדשה?להיתגיס:\

למעלה