סיכום שבועי

PureSHIT

New member
אני יודע שאני מעולה ואני יודע ש

המפקדת שלי מעריכה את זה ואוהבת אותי גם בלי קשר לזה, אבל אני עדיין לא חושב שאני האופציה הראשונה בעיני היחידה הזאת לחנוך אנשים...

shaharEB

New member
ארמין D:
, אני די גאה בך על

ההחלפה מכוסית השבוע לשוות השבוע

LPMCR

New member

סכמש שנון :) *כיף של שונאי ריבה* זה כיף לחנוך חייל חדש! אני אוהבת שבאים חיילים חדשים

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: with you.. מיום ליום אני למד כמה השיר הזה ענק! שיר השבוע לא של LP שלכם: closer to the edge - 30 seconds to mars, והשירים של צ'אז ב"דד ביי סנרייס" להקת/זמר/זמרת השבוע: חרישה מטורפת על 30 seconds to mars אלבום השבוע: american idiot, meteora, stadium arcadium, 3 seconds to mars תמונת השבוע:.... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): סדרה: אבודים. סרט: ההד.. מפחייייידדדדד!!!! ו 4 חתונות ולוויה אחת.. נחמד נחמד.. משהו טוב שקרה השבוע: חופש חופש חופש.. מכבי ניצחו בכדורסל.. משהו רע שקרה השבוע: מכבי הפסידו שוב.. לאשדוד..
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: כל דבר שהוא לא ביצפר!
שאלת השבוע: לביבות או סופגניות: סופגניות חמות שיצאו השנייה מהתנור מפוצצות בריבה ודונאטס מלא בסוכר! שיהיה שבוע טוב וחג אורים (XD) שמח

PureSHIT

New member
מכבי ת"א וחיפה בכדורגל הפכו

לקבוצות מוכות. כל קבוצה בליגת העל יכולה לנצח אותן, הן לא נאבקות כבר על האליפות אלא על הזכות להיות קבוצות אמצע... לגבי מכבי ת"א בכדורסל - כפרעליהם! לתת 40 הפרש, בלי קשר לזה שהקבוצה מולם הם שיחקו מעפנה, זה פשוט תענוג לצפיה. With You שיר ענק, אני זוכר ימים שהייתי מקשיב לו כל יום, כל היום. השיר היה סוג של סם בשבילי...! ואז עברתי ל-Pushing Me Away.

למעלה